Güncellemeler
+1 yıl
Küfür etmiştim de sansürlemiş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
acı çekmekten zevk alıyorsun demekki. ap tal ergenlerden nefret ederim.
Abi niye bu kadar gerginsin
çünkü yaşadığın şey çok sinir bozucu ve senin bu saçmalığa katlanman ondan da daha sinir bozucu
Ben sadece çok seviyorum onu ama bunlara da katlanmak istemiyorum her defasında tavrımı koysam da yine oluyor
seni s**lemiyor o yüzden. ondan gideceğine inanmıyorve kedi fare gibi ta**şak geçiyor seninle. sen kendine bunu yakıştırıyorsan devam et :D
Ayrıl ya tam canımmış ahahahha canım ne ya s*lak dedim galiba
Ahaahah evet sansürlüyor site üzgünim
Ahh canım ah ahahaha kanka dur ya ahahahaha sevgilin canın tabi ki neyin olacak
Ya şaka bi yana saçma sapan şeylere falan gülüyor ve cıvık sanırım bu kızları çabuk soğutur evet anlayabiliyorum biraz trip at
Karsindaki kisi senin aci cekmenden zevk aliyor. Manipule ediliyosun, gecmis olsun
Evet aslında çok hemen kanan bir insan değilim ama o kadar güzel yalan söylüyor rol yapıyor ki her defasında kendimi aptal hissediyorum
Karsindaki kisi hasta:) var boyleleri. Daha fazla ona inanarak onun hasta yanını besleme, bir an once ayril. Ayrilmamak icinde manipulasyona ugrayacaksin bu arada ama net ol ve bitir
Küçükken abisi veya başka yaşça büyük bir akrabası böyle şakalar yapıp kendisiyle eğlenmiştir. Çocuğa bir şey demiyorum ama sağlıklı bir ailede büyüdüğü söylenemez
Bilemiyorum bi kere beni kanserim diyip ağlatmıştı ayrılık şakası yapıyor bir sürü ciddi şakalar yapıyor ve her defasında kanıyorum çok güzel yalan söylüyor galiba ya da ben aptalım
Hep çocukluk tramvaları bunlar sen bu konunun üzerine gidebilirsin bu şakaların sebebini bulabilirsen çözümünü de bulursun insanların kendisine acımasından ve başkalarının acı çekmesinden zevk alıyor da olabilir öyle bir zaman ki herkes ruh hastası memlekette
Off bilemiyorum ama bu durumdan bıktım onu çok seviyorum fakat bana bunu yapmasını istemiyorum kaç kere dedim yapma hoşlanmıyorum tamam alt tarafı şakaydı diyip geçiştiriyor
Bak sana ne diyorum çocuğu seviyorsun değer veriyorsun hatası eksiği olabilir bunu sen tamamlayacaksın mükemmel biri yok dünyada birbirinizi geliştireceksiniz tamamlayacaksınız bu çocuğun tramvası bu ve sen bunu aşmasını sağlayacaksın hem kadınlar sever sorunlu erkeği uğraşırsın ilişkiye heyecan gelir
Yani bilemiyorum deniycem bunu
Tamamdır umarım olumlu bir netice alırsın iyi geceler dilerim 🙏
Hoş değil. Hayalet ol bir süre derim.
Böyle aptallar var ne yazık ki
Hala sevgiliysen suc sende
Ayrılmalı mıyım sizce
Kesinlikle
Aynen sensin
Degilll
Ne şakası
Atıyorum bana ben ayrılmak istiyorum diyor bir sürü şey söylüyor ve çok saçma şeyler ben de inanıp ağlamıştım sonuçta ayrılıcaktık sonra şaka yaptım şaka kaldıramıyor musun dedi
Aptal ya
yani :D