Kapanmayı Düşünüyorum Ama?

Arada sırada dinimin gerektirdiği şekilde kapanmak istiyorum (oruç tutmuyorum / namaz kılmıyorum) Yine bu düşüncede olduğum bir dönemdeyim. Bu sefer şöyle bir şey öğrendim sevdiğim platonik birisi var ve ailesi kapalı benim başım açık aynı memleket içinde yaşamıyoruz farklı yerlerde yaşamımızı sürdürüyoruz. Kendisinin benim o kişiyi bu şekilde sevdiğimden haberi yok. Lakin ben kendisiyle ciddi düşünüyorum ve kendisinin benimle ciddi düşünmesini istiyorum. Belki bir gün tekrar aynı ortamda denk geliriz diye düşünerek ümit ediyorum. Böyle bir şey belki benim kapanmama vesile olur düşüncesi ile dinime bağlılığım tartışılır. Ama Allah ya bu vesile ile kapanmamı istemiyorsa diye de bir yandan düşünüyorum. Bir yandan Allah Rızası Emiri olduğu için kapanmam gerektiğini zaten biliyorum. Yaşım 22. Ayrıca kötü yoldan (kötü yoldan kastım erkeklerle yazışma vb) tesettür bu tip ortamlardan ve kişilerden arınmama da sebebiyet vereceğini düşünüyorum. Sizce ben ne yapmalıyım? Ya da neyi yapmamalıyım? Kafam çok karıştı.
Kapanmayı Düşünüyorum Ama?