Size sarkan flört eden çıkma teklif eden sevgili olmak isteyen vs bir erkek olsa ama buluşmalarda hep alman hesabı ödese yine de görüşür ve sevgili olur musunuz yoksa direk bitirir red mi edersiniz.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kendimi kız yerine koyarsam öyle bi erkekle devam etmem, erkek olarak söylemem gerekirse bi bayana hesap ödetmeyi sevmiyorum
Ben de genelde etmedim ama ettiklerim de oldu. Ama uzun sürmedi yani garip ve kötü hissediyorum açıkçası erkekle flört ederken ya da ilişki yaşarken hesap stresi yaşamayı yani. Erkek ödemeli yani bence. Kadının bunu düşünmemesi lazım ama çoğu erkek sadece kendininkini ödeme ve kadın için masraf yapmama derdinde.
ergen iken sevgili sevmiyorum onlara harcayacak parayı kendime derdim ama sizler altın kadar değerlisiniz sizler için harcanan paraları gözlerimiz görmemeli
Yani bence de. Sonuçta aşığım seviyorum diyip bir yemek kahve çiçeğin hesabını yapıyor hepsi ondan çok samimiyetsiz ve mide bulandırıcı geliyor bu adam ilerde baba nasıl olacak yani düşünsene daha başta böyle cimri.
abo evlendiği kızın Allah yardımcısı olsun, hadi çabuk alın mağaza mağaza beni gezdirmeyin der durur
Aynen asla eve de çocuğa da bakmaz kdına kalır her bok.
o kadarına girmeyelim çünkü bazı burçlar var eve aileye düşkündür onlara laf söyletmem 😁
Alman hesabı can olmakla beraber eşitlik kazansın derim. Ama erkek 1-2 jest yapar abi
Bence de erkek daha fazla ödemeli ve yapmalı. Ben yapmadığı zaman direk soğuyorum ve kullanıldığımı hissedip bitiriyorum. Ne o öyle asker arkadaşı gibi ya eşit eşit. Ben kadınım yani. Özel değerli hissettirmeli erkek daha fazla ödemeli tabii ki. Sonra gelip bana sulanmasın. Piyasada ne çirkin basit berbat kızlar erkeklere nasıl para harcatıyor.
Heey sakin yerine göre sen de ödersin o da eşitlik değil hayat müşterektir. Şimdi bir erkek çıkıp parayı hep ödüyorum o zaman o da her istediğimi yapacak dese olur mu hayır. Karşılıklı her şey. Sen de ona özel hissettirmelisin. Yani al gülüm ver gülüm hesabı 2 tarafa da aittir. Hep ondan olursa olmaz. Hep senden olursa olmaz. Ama dediğim gibi alman hesabı da sürekli ayıptır dasasd
Ya bak benimkiler başta ya alman hesabı başladılar ben de zaten ısınamadım direk bitirdim. Ya da başta ufak tefek ucuz şeyler yaptılar ben de iyi niyetli düşündüm sevgili oldum sonra alman hesabına geçtik ama sonra bunlar kısıp hiç incelik yapmamaya hatta mümkünse bana kitlemek için yollar aramaya başladılar ben de oralarda kavga edip bitirdim. Tabii ki de iki taraf da özel hissettirmeli ama erkek benden ikinci günde seks isterken bana doğru düzgün bir hediye ya da çiçek almamış olması beni delirtiyor. Uydurduktan bir kitap ya da 2 kahve aldı diye kim seks yapar be saçmalığa bak. Ne kadar ucuzlar.
2. günde seks ne sadasdas ya yok eğer hep böyleleri denk geldi ise gerçekten haklısın. Yani sabrının %1000 olması gerekli. Ha ben evlenmeden ilişkiye karşı bir insanım ama 2-3 çıkıp kıza hesap kitlemek ne hadi 1 kereye mahsus öyle bir şey oldu diğerlerinde ya bütçeme göre giderim ya da ayarlama ile ama Allah o mahcubiyete düşürmesin. Harbi o konuma koydum kendimi utandım yani.
Ay yok ben valla bıktım bak 18-28 flört ediyorum bin tane erkek tanıdım hepsi böyle. Hepsi hesap kitleme ucuza bedavaya buluşma geçirme derdinde bi de dsha hepsi ilk haftadan aydan ev seks muhabbeti yapıyor taciz ısrar ediyor midem bulanıyor. Ondan hep yalnızım. Soğudum erkeklerden flörtten midem bulamıyor sevgisiz sapık cimri hepsi.
Geçen 30 yaşında mühendis ile buluştum herife diyorum ben seks yapmam önce arkadaş olarak tanışırız flört ederiz sonra hoşlanırsak konuşur ilişki başlarız dedim tamam dedi. İlk buluştuk kahve aldık alman hesabı ödedik. Sonra bu benden hoşlandı yemeğe davet etti bu ödedi. Yemeği ödedi diye bi havalara girdi yılıştı sarıldı öpmeye çalıştı eve çağırdı ben de reddettim. Sonraki günler yine darladı bana gel eve filan ben de hayır kafede dışarda buluşuruz dedim o da yok yok eve gel dedi baktım tek derdi seks engelledim. Hepsi böyle işte.
Valla öncelikle kardeşim dicem ki yanlış anlama sonrasında TR erkeği biraz aç olduğu için şaşırmıyorum. Herkes olmamakla beraber genelde bizde şöyle bir olay var erkek yapar abi. Doğru erkeklik ile adamlık kavramını çözemeyen yapar.
Türk değil ki yabancılar da böyle hep.
Tüm dünyada erkekler böyle azmış. Kadınla başbaşa olduğu an tek derdi elleşme ve cinsellik bi de cimriler. Valla pavyondaki gibi adam tutmak lazım böyle zorla para harcatan ve harcamayınca da döven. Biz nazik narin kadımlar başbaşa takılınca herifler bastırıyor bizi ucuza bedavaya ilişki yaşıyoruz. Cadaloz kadın değilim ki hani hana şunu al bunu al diye kıyamet koparmıyorum.
Ya lisede üniversitede filan en güzel kız bendim ama bana sarkan erkekler hiçbiri şey almaz ısmarlamazdı ama hepsi benle olmak için aylarca yıllarca peşimde koşardı yalvarırdı ben de derdim ne yaptın da ben senle olcam. Yine yapmaz ya da ucuz ucuz şeyler alırlardı. Ama tipsiz kimsenin beğenmediği aptal kızlar nasıl kullanırdı erkekleri. Her işlerini yaptırır bin tane şey aldırırlardı ya. Abi bana niye alınmıyor deliricem
Yok ya bence kadın çok değerli bir kişilik. Bir kere annem, teyzem felan var onlara verdiğim değerden başlar sonra ileride olur mu bilmem ama kızım olsa kimse öyle yobaz davransın istemem. Yani işin özü kardeşim o dediğin tipte kim varsa nefsinin köpeği olmuş der geçerim.
Aynen öyleler bi de dıştan baksan düzgün okumuş modern iyi dersin yani ama flört et konuş et hepsinin içi leş çöp beş para etmez.
Bıktım ya yalnızlıktan sevgisizlikten. Bu canım flört edince kendimi değersiz ucuz kullanılmış hissediyorum ama hep yalnız olmak yalnız yalnız kalmak hiçbir şey yaşamamak da depresyona sokuyor beni.
Şimdi yalnızlık yaradana mahsus öyle bir durum olamaz. Ama anlıyorum seni de insan samimi birini istiyor yanında.
Ya sevgili istiyorum sarılıp yatmak öpüşmek sevişmek istiyorum sma işte bunu yaşayacağım her erkek çevremde pis yalancı sevgisiz cinsel sorunlu eksik cimri.
Yani bunu seni ayrı tutarak söyleyeceğim ben hayatımı adadım da hayatımı mahvetti. Demek ki herkesin bir imtihanı oluyor kadın erkek demiyor bu hayat be valla çok ilgin kardeşim.
Yani şöyle bana da hep ödemek isteyen 3 erkek oldu ama ben izin vermedim 3-1 filan ben ödedim ki o zaman öğrenciyim yani ama benim kız arkadaşlarım var sevgilisi işsiz mesela kız deli gibi kazanıyor erkek ona rağmen olmaz ben erkeğim sen sevgilimsin diye kıza ödetmiyor. Kesinlikle böyle olmalı. Yani erkeği parasına ya da ödediği hesapta aldığı hediyeye göre seviyoruz gibi gözüküyor dışardan belki ama alakası yok. Bu zaten olması gereken görev ki sadece bunlar da yetmez başka sorun varsa ama kadına hiçbir şey almayan erkekle de asla olmaz ya. Ben bıktım böyle cimri erkeklerden.
Kesinlikle katılıyorum. Kadınlar şımartılmayı severler çünkü :) Bir de değer verdiğin belli oluyor bee
Aynen öyle ilgi olsun maddi oldun şımartacak tabii ki bana amcası gibi davransa ben niye o adamı isteyim ki. Bana prenses gibi hissettirmesi lazım.
Öf ya sıkıldım yalnızlıktan valla en son flört ettiğim erkeğin de çükü kalkmıyordu bıraktım.
Senin bahtsızlık mode on :)
Evet valla ya
Arkadaş olarak da iş olarak da aşk olarak ds çok şanssızım. Hep ezik kötü işler ve insanlar var çevremde hiç benim kalitem yok.
ya da bunları fark edecek kadar kalitelisin bence olumsuz düşünmemelisin. Elbet düzelir bee
Asla görüşmem, red.
Vay be erkekler bile böyle diyor halbuki çok kız tanıyorum böyle ilişki yaşayan yani.
Yok yorumu geyiğine yaptım ama kendi yapımda kadına hesap ödetmem. Yanlız beni istemeyen arkadaş kalalım kafasında olan kadınlada maks 2 kez görüşürüm. Dünya güzeli olsa bana yaramadıktan sonra yanımda yeri olmaz.
Yok orası öyle. Şimdi mesela kadın seni reddederse tabii görüşme ama her şey iyiyse kadın da sana okeyse ilişki yaşıyorsanız da kadının hesabını ödemelisin. Ben anlamıyorum yani kadın hem seni seviyor ediyor sen hem kadına 3-5 kuruş hesabı yapıyorsun sonra kadın soğuyup ayrılmak isteyince de niye diyorlar.
Yani çok dar gelirli falansa belki anlamaya çalışırım ama ben çay parasını bile ödemesine müsade etmem şahsen. Helede aramızda yakın münasebet varsa çok saygı duymadığım bir insan bile olsa maddi açıdan hiçbişeyi esirgemem. Evli olmadığımız kadından bize karılık yapmasını bekliyosak kocalık yapmayada mecburuz.
Aynen öyle yani. Sonuçta sadece düz arkadaş olsak ben de beklemem ama herif elimi tutmak istiyor öpüşmek sevişmek istiyor hem de para harcamayım modunda olunca çok sinirleniyorum. Git lan diyorum eskorta para ver ya da anan sana gelin bulsun öküz gibi düğün yap altın al bana gelince niye bedava olsun acaba. Ben enayi miyim yani. Bedavaya senle olcam.
Çoğu kadın senin gibi düşünmüyo şu anda ama bence yerden göğe kadar haklısın bu konuda. Düşünmüyo dediklerimde lafta düşünmüyo tabi çoğu.700₺ yemeği erkek öder,80₺ çay kahveyi kadın öder eşit sayıyolar 😅
Valla ben nefret ediyorum beleşçi erkekten çok midem bulanıyor. Resmen eskorta para vermemek için düzgün iyi niyetli kızları kandırıp sevgili olmaya çalışıyorlar bence hergün ucuza seks yapmak için ondan diyorum ki bana masraf yapıp maddi tatmin etmiyor karşılığını vermiyorsa asla olmam gitsin o ucuz hastalıklı kadınlarla olsun.
Yok öyle benim gibi temiz düzgün güzel kültürlü eğitimli kadınla ucuza ilişki yaşamak. Başlarım aşka maşka. Aşka inanmıyorum aşka her zaman mantık.
Evet çok antifemisint biri olarak gayet yerinde buldum ben mantığını, yetişkin bekar erkek olarak bence ilişki yaşadığımız kadınların bizden bu tip beklentileri çok makul, hiçte abes bulmuyorum abartılmadığı sürece.
Ya ben zaten erkek bana telefon alsın kiramı ödesin altın alsın demiyorum ya da harçlık versin ama zaten haftada bir iki buluşuyoruz kahve yemek sinema. Bi zahmet ödesin onları. Onları dsha ödemek istemiyorsa da rahatsız ediyorsa da ödemek hiç bana sarkmasın. Ben cidden artık bana sarkan erkeklere baştan bunu açıkça diycem hani hesap sırasında sinirim bozulup boşa vakit harcamak istemiyorum cimri erkeklerle çünkü zaten 28-35 yaş arası erkeklerle muhatap oluyorum yani zaten o yaşta parası varken daha bunları ödemeyen erkekten hiçbir cacık olmaz boş ver gitsin. Lisede bile düzgün seven ödüyor.
Ama 2-3 canım içecek ödedi diye de direk hadi seks yapalım tardı taciz edip baskı yapan erkeklere de sinir oluyorum. Sanki karşılığını ödemeli seks yapmalıymışız gibi ne alaka yani.
Oda acemilik veya öküzlükdiyeyim. Herkes saygı duymayı öğrenemiyo maalesef
Ya Allahım bir düzgün olgun cömert erkek gönder ya.
😂😂
Nerde yaşıyosun sen
Zeka testi yapman önemli ilkte
Görüşmem
redderım