2 yıl önce askerden gelen kişiyle evlendim şimdi dükkanımızda çalışıyor ve sürekli bilseydim askerde kalırdım dedi sizce ne demek?

Eşimle 2 yıl önce tanıştım askerdi kendisi babamda askerle evlendirmek diyince bıraktı orayı bir kaç ay aradı iş falan ama bulamadı babamda gel benim dükkanların başında dur dedi pastane dukkanlarimiz var bu arada yönetici olarak kalacaktı. Her şey çok güzeldi sonra işte babam doğum günümde araba falan aldı bana babam eşime demiş ki kızıma layık bir eş ol ona seveceği hediyeler al mesela kolye yüzük falan demiş halbuki ben maddiyata düşkün değilim sonra bana dedi ki keşke askerliği birakmasaydim dedi bende ne yani benimle evli olmaktan pişman mısın dedim o da yok öyle değil askerlik içimde kaldı falan dedi iki gundur depresif şekilde dolanıyor. Yani ne yapmalıyım geçen gün ağlıyordu askerlik fotoğraflarına bakarken nasıl yardımcı olacağım

2 yıl önce askerden gelen kişiyle evlendim şimdi dükkanımızda çalışıyor ve sürekli bilseydim askerde kalırdım dedi sizce ne demek?