İlişkinde uyumlu mu, uyumsuz musun?

#DeliMavi
1 EYLÜL 2023
İlişkinde uyumlu mu, uyumsuz musun?

#DeliMavi
1 EYLÜL 2023
Hiç ilişkim olmadı hayatımda.. ama ilişkim olsaydı tabi ki de uyumlu olurdum. benim için zaten güzellik ya da fizik değil karakter uyumu önemli sevdiğim ve aşık olduğum kadınla her açıdan uymalıyım yani tabi ki de farklarımız olabilir ama zıt kutuplarda olmamalıyız çünkü bu sürekli tartışmak uyumsuz olmak demek olur benim için. bu yüzden de kafa dengi olmasına birbirimize gerçekten aşık olmamıza bakarım ben
Uyumlu 😌
Bir ilişkiye iki tarafında uyum göstetmesi gerekir, sadece sen gösterirsen boşa çabalamaya gerek yok. Zamanla yorar çünkü. Güzel bir ilişkinin sırrı iki tarafında birbirine uyumlu olmasıdır. Gerisi zaten gelir.
Gerektiği kadar uyumluyum. Kendi kendimin sınırlarını aşmadan, isteklerini göz ardı etmeden.
Yes ben :D
Çekici de çekici olursa ok 😃
Sana engel 😒
Teşekkür ederim maviiiş 💙
Rica ederim💙
Cevap
35Cevap
Bugünkü yaşadığımız kavgadan sonra uyumlu değilim ama karşı tarafta hep uyumsuz çıkıyor uyumlu olsa zıt kutuplar birbirini çekerdi
Ben her zaman uyumlu bir insanım. Çayı demli severim ama açık konulunca sorun etmem. En sevmediğim yemek olsa o tabağı bitiririm.
Uyumluyum.. benle geçinemeyen kimse ile geçilemez... sorun çözmekde, anlayışlı olmakta. Bilmiyorum böyle olmasamiydim ondanmi kadir kıymet yok.
Doğru düzgün ilişkim olmadı ama uyumlu olurdum herhalde bu sırf sevgililik için değil arkadaşlık için de öyle
Karşımdaki uyumluysa uyumlu davranırım, huysuzun teki çıkarsa dekmeyi basarım saniyesinde.
Ben biraz kendim olmayı tercih ederim uyumlu olduğum söylenmez.
Uyumluyum ama bazıları uyumlu değil. Yürümüyor ilişki. Neler yaşattılar neler...
Beni seven böyle sevsin ddiyenlerden olduğum için pek uyumlu sayılmam😂
Uyumlu olmak için ekstra bir şey yapmıyorum
Gönlüm hoşsa mutluysam uyumlu, değilsem her şekilde uyumsuz olurum.
iliskim yok ama uyum saglamjcagim birinden ayrilirim iliski olmaz
Genel olarak her ilişkinde uyumluyumdur
Uyumsuzdum ama artık kararımı verdim evlenmek için yurtdışına gidip Endonezyalı kız arkadaşıma güzel bir düğün yapmak istiyorum
Ne kuzuyum, ne de çakal.. Uyumlu olmaya çalışırım ama tabi her şey karşılıklı olursa anlamlı olur.
Uyumsuzum nasıl hala benle anlamış değilim beni çok seviyo heralde
Bu karşıdaki insanın tutumuna bağlı. Tutarsa tutarlıyım tutmazsa tutarsızım snsjsjsj
Fazla uyumluyum ama çok yoruldum bu uyumdan. Biraz bana bana uyulsun yetti artık
Genel olarak uyumluyum
Verseydik uyumlu derlerdi 😅
Uyumluyum bebeğime
Uyumlu olduğumu düşünüyorum...
Genelde uyumluyum
Uyumluyumdur genelde.
Uyumlu olurum diye düşünüyorum
Istersem her seyde uyumlu olarim
Uyumsuz olursak ilişkimiz olmaz ki zaten🤔
Karşı taraf bana göre uyum sağlayacak.
biz tek tabancayız
Abla hiç bilmiyorum ya 🥹
Hiç ilişkim olmadı ki.
2 motorcudan ne olursa artık
Duruma göre değişebilir. Bana nasıl davranıyorsa bende ona göre davranırım.
Uyumluyum
Evet oğlak ve başak çok uyumluyuz
uyumluyumdur
Uyumsuz
Uyumluyum
Aşırı uyumsuz
Uyarlarsa uyarım
Uyumluu
Asiri uyumluyum
Uyumluyumdur
Çok uyumluyumdur
Uyumsuz