Ben öğretmenim ilk tanışmada dükkan açıcam vs atıp tuttu şu kadar maaşım olucak ikna için ama bişey yapamadı?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
adam para göz kadınları kandırmasını iyi biliyormuş
Ne paragöz brnşm mesleğim var olmayan adamı napıyım statü
o zaman win win oyunu ise bu ilşki çocuğun eylemlerini etiksel olarak tartışma hakkın yok
Yalan değil yapmak istemiş yapamamış o işi ondan önce ne iş yaptığını mi aldatı
Ya olay şu onun mesleği yok benim yok benşm öğretmen olmam kesinleşti o da askerdeydi dükkan açıcam gelince şu kadar maaşım olucak ballandırarak anlattı hep havalanarak aam geldi bişey yapamadı hayır niye atıp tutuyor
Bu hayal etmiş sadece seni kandırmak değil kendi de hayaline kanmış
Ya hayal değil söyledi direkt açıcam maaşım ş şu kadsr olucak ikna oldum diyorum
Anladim
Şöyle olmasını isterim falan demedi Yani sanki kesin olucakmış gibi dedi ve programcıların öyle yapması imkansızımla sörfüm seni uyutuyor dediler turkselde müdür Yardımcısıyım dedi normal çalışanmış yani
Yalan söyledi ise bitti direk
Hayalperest erkekten bir boh olmaz
Birde askerde ballandıracak anlatıyor şu kadar maaşım olucak falan öylr ikna oldum en başta mesleği yok diye istemedşm
Dediğim gibi kendine inanan insan bunları anlatmaz zaten yapar görür
Dimi yapmak istiyorum dede neyse şu kadar maaşım olucak falan dedi bana sanki kesin gibi
Mühendis sevglşm oldu adam işe giriyordu bi süre geçirip işte kesin olunca bana anlatıyordu maaşını mesela
şu an ne iş yapıyor peki?
Geçici işler
Yani bu kriter senin için önemliyse ve sana uymuyorsa uzatma derim, hangi şehirde yaşıyorsunuz?
Ya sence olur mu
Ya o olay karışık biraz, direkt olur dersem yalan olur, gizliden çıksam mesaj at detaylı anlatım, olur mu?
elde etmek için yapmış
Evet mesleğim var ya beni ikna için zaten hiç şu kadar maaşım olucak diyen biri ile konuşmadım ballandrçırsrsk anlatıyor yoksa ben istemiyordum meselgi yok diye o şekil ikna etti
elde ederse amacı beli
Terket
Terlettiö de yüzsüz giib hala yazıyor öğretmen hanım falan diye mesleğin yok senin ve sevgili olurken askerde yalan atıyor bilgisayar programcısı dükkan açıcam 20mşlyar maaş falan ondan konuştum yani yoksa söyleme dimi hala işi yok 4 ay oldu askerden geleli
Iyi kandırmış
Bi de bi sene önce söyledi o maaşı falan kandırmak için dimi
Evet
Vur tekmeyi
Terkettim yüzsüz gibi Hergün yazıyor öğretmen hanım öğretmen hanım mesleğin yok napıyım seni ben zaten dükkan açıcam falan dedi şlk konulur konuşmaz ne yalan atıyon git okumamış bul
Valla ben utanırım erkek olsam
Adam olan utanirdi zaten
Dimi yw ben sevmiyorum erkek idealist olucak yapıcam yapıcam at tut bu ne hala ds Hergün yazıyor
Yapacam demekke olmaz yapacaksın çıkacaksın karşısına
boş ver