Sevgi teklifi yapmıştı fakat kabul etmemişdim. 1 yıldır tanıyorum. her şey çok iyiydi hatam yüzünden ilişkimiz bitti. Neyse sonra geldi dost kalalım dedi senden haberim olsun okey dedim. Sonra aniden iletişimi keselim sessizlige çekilmek istiyorum dedi. İstemedigimi belirtdm fakat bir şey gelmedi elimden ayrıldık. 1 ay sonra instgramdan takib atmıştı. Bende uzak dur benden uzatma yeni birisini al hayatina mutlu ol dedim. Bakti hicbisey yazmadi. Get kontakt diye bir program var baktım oradan profilime bakmış. Aradığını buldunmu yazdım okudu engelledi acaba ne istiyor? Hayatinda birisi var mı yokmu bilmiyorum amma benden neden uzak durmuyor anlamıyorum...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevmiyor işte unut gitsin. kendine değer ver
Çoluk çocuk ergenlerle sevgili olursanız böyle şeyler yaşamanız çok olağan. Hareketler 3 yaşında ki çocukların tutarsızlığı kadar basit.
biraz takıntı haline getirmiş sanırım
Nasi sağlarım bana yazmasını?
Bence hiç uğraşma
İçimde ona söylemek istediyim çok şey var 🫠.. bana yardimci olsan erkekler nasi merak eder ne yapsam dikkatini çekerim
engelleyen birisinin peşinden gitme
Peki neden profile bakiyor instgramdan takip atiyor. Yazincada engelledi bence tırsdı o yüzden engelledi profile baktigi bildirimi gelmiyeceğin sandi ben para ödedigim icin bildirim gelioo😂
dediğim gibi takıntı gibi olmuş ama bırakır daha yapmaz
Keşke yazmasaydm diyorum. Ondan öncede igde takip atmıştı uzak dur hayatina yeni birisini al dedim ha birde yaptigini kabulenmez ben yapmadm der igden takip atiginda ss edip yolladm bak uzak dur yeni birisini al hayatina mutlu ol dedim. 2 gün öncede programdan bakmış bildirim gelince yazdm engelledi acaba kafasnda yapışkan kiz olarak kalmışmıyım? Engelledi diye oyle hiss etdimm 🥹🥹
ya da hayatinda biri olmuş ola bilirmi? O yüzden mi engelledi 🥹
yok yok yanlış hissettin ama uzak durman senin için en iyisi. Toksik durumlardan uzak dur
Ne bileyim diyicek bakar bakmaz yazdı. Tamam uzak durucam 🫠🐣
Umarım 😅
O uzak durursa dururum😂😂😂 ona yazmadan önce 1 hafta falan izledim geç geç giriyordu öyle zaman oluyordu bakiyordum son görülme 2 gün önce çıkmış. Amma ben ona yazdikdan sonra diger numaramla baktm 1 saatden bir giriyor 😂😂😂 engeli kaldirib bana mi bakiyor acaba 🥸😂
Sanmıyorum sana öyle geliyor ona inanmak istiyorsun
Amma ondan önce o kadar aktiv olmuyordu 🥹🥹🥹
Dengesiz oğlan
Evet yaa keşke yazmasaydm diyorum engeledi kötü oldum.
Engellesin nolcak xd
Kafasinda yapişkan kiz olarak kalirmiyim sence?
Get kontakt diye programdan baktı dedim ya orada numarama birisi hayatim herşeyim yazmş 😂acaba onu gördü diyemi engelledi? Amma gördüğü 100/100
Sanmam
Kiskanmistir :D
Evet ya da korkusundan tırsdı engelledi 😂ben ona yazmadan önce bakıyordum geç geç giriyordu oraya hatta bazen 2 günden bir giriyordu amma ben yazandan sonra diger numaramıa bakiyorum her saat başı orada 😂😂😂 acaba engeli kaldirib bana mi bakiyor
Kızım sende kedinin fareyle oynadığı gibi oynama çoçukla :D az değilsin
Napym ) yazmasini bekliyorum. Sence nasi yazmasini sağlarim?
Oğlan zaten seni takıntı haline getirmiş profil resmini falan değiştir yazar belki gariban xd
Pp resmi yok orada 😂koymuyorum zaten. Acaba silip uzaklaşsam mı? İsterse igden yazir? Biliyor ismimi
Sil sil senin canın oyun istiyor çoçuğun devrelerini de yakma hahshshshs
😂😂😂😂ben değil o istiyor bende oynuyorummm
Seninde hoşuna gidiyor tabi çocuğun kafasini karistirman şeytan seni 😂
Bir erkek olduğun için soruyorum. Bir erkeği ne merak etdirir? 4 aydı tamamen iletişimimiz kopuk. Ne yaparsam geri döner? 😂
Hayatında biri yok eminim 100/100 olsaydı profilimde yatmazdı 😂 amma nasi yapıyım ki geri dönsün peşimden koşsun 🥸😂
Ortadan kaybolman ettirebilir, ediyo diyon zaten, dost kalalım demiş bence yanlış yapmış senin hatandan dolayı bitmiş iletişim küçük şeytan, zaafı olan kararlı olmayan biriyse illa yazar zaten
Çocukla ugraşma bak 😂
Çok kısıtlayıcı biriydi tüm erkek kankalarmla iletişimi kesmemi istemişti bende oda bazi insanlari çıkarmıştık hayatmzdan sonra baktm dahada çok sıkıştırıyor ayrılalım dedim ondan 2 gün öncede erkek kankalarmdan biri yazmıştı öylesine konusmustuk neden ortadan kayboldum diye merak etmiş
Sonra ayrildigimizi dedigim anda bu çoçuk mesaj atti sandiki yeni birisini buldugum için ondan ayriliyorim bana sen bana ihanet ettin asla affetmicem dedi
Açıklama yaptm inanmadi bende kendi hayatima baktm. Sonra kendisi bana geldi yazdi ne bileym aramiyorsun sormuyorsun. Senin icin hicbisey ifade etmiyormuşum demek ki. Falan, sonra birdaha geldiginde konusalim dedi öylesine dost kalalim dedi sonrada kendisi ayrildi. Amma hep güzeldik biz diyordu. Keşke ayrilmasaydik. Seninıe bir şeyler yaşamak istiyordum dyordu
En son ayrildikmzdan sonra bir şey öğrendim benden ayrildiktan sonra bur kizla konusmus 1 aya yakin o kizi beklyormuş dedi özlüyormuş.. amma bana da seni özlüyordum videomu falan saklamış sensiz yapamiyorum demşti. Gel dost kalalim sonrada aniden kesti iletisimi gitti. O kizlada iletisimi var mı yokmu bilmyorum ne yapmak istiyor onu da bilmyorum amma ben böyle düşünüyorum. Beni istiyordu gerçekten hiss etdiriyorduda sevdigini fakat ihanet ettigimi saniyordu kendine yediremiyor. O yüzden amma uzakda kalamiyor
Barışmak istiyorum çok özledim onu 🥹🥹ne yapiyim yaaa
Noldu şeytan sırıtıyodun az önce ağliyo musun senin de kafan uçmuş sağlam bi sopaya ihtiyacın var
Taktika ver boş konuşma yaaaa
Bi engel atıyım kafana çok şımardın sen