😍🤪 Afallarım, bön bön bakarım..
Vayy beee diye iç geçiririm.. 🤩😛
Arkasından bakakalmakla yetinirim.. 🤣
Görmemiş gibi yapar kendimi işime veririm 🤫😂
Başka..🤔🧐🤓😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir şey yapmıyorum yani ne yapabilirim ki zaten? güzeldir der geçerim içimden o kadar zaten ben güzelliğe bakmıyorum ya da fiziğe bakmıyorum genellikle karakter önemli benim için ama o da tanımadan öğrenilmiyor bu yüzden de bu kadın bana bakmaz diyorum ve yoluma devam ediyorum :D zaten genellikle de bana bakan olmuyor hiç.<3
Ne zaman yolumun üstünde dikkatimi çeken birisi olsa görüş alanıma girdimi bakarım dümdüz yürürken 360° döner bakar giderim sonra derim vaybe deyip ne güzel kızmış derim. Bana böyleleri hiç denk gelmez derim içimden..
Cevap
52Cevap
Maşallah Allah neler yaratıyor derim gadası 🙃
Sevdiğim bir insan gönlümde bir insan varsa gördüğümde görmezlikten gelirim kalbim boş gönlüm hoş ise yine aynısını yaparım Allah sahibine bağışlasın banada nasip etsin derim böylesini rahatsız olmasını istemem çünki herkes o maksatla giyinmiyor bakım yapmıyor belki de evlidir aynı olay çünki benimde başıma gelebilir
aa birde bana nasip ettiğinde o kadar güzel olmasını isteme banada böylesini nasip et derken öylede değil kıskanırım ben :)
3 senaryo var:
1) İlişkim varsa: Yoluma devam ediyorum ve umursamıyorum. Hayatımdaki insana bi' saygım var.
2) Yalnızım ama acelem var: Bakıyorum ve güzel hatunmuş diyorum ama ne yazık ki acelem var.
3) Yalnızım ve acelem yok: Eğer çok beğendiysem görebileceği bi' açıdan yanaşıyorum ve tanışma/numara/instant date talebinde bulunuyorum. İlişkisi olabilir ihtimalini göz önünde bulundurup tanışmayanlara da akıl fikir diliyorum. Dostum sen kahin misin ki tanışmadan o kişinin ilişki durumuna kendi kafana göre karar veriyorsun? Size göre herkesin hayatında biri var öyleyse. 😄
Bi kalçalara bakıyorum yalan yok herkes dürüst olsun bakılıyor yani sonra ne güzel kadınmış derim bi ah çekerim sonra devam🤣
Rica ederim millet kalçaya bakmayi kötü bir şey sanıyor doğamızda olan kadının en çekici bölgelerinden biri tabiki bakacam bakmazsam erkekliğimden şüphe olur🤣
Hayır gerçekten kendimi tutuyorum yalan söylemiyorum dürüstüm
Bakmak istiyor mu insan istiyor tabiki ama istediğimi yapıp yapmamak benim elimde :
@yalandünya4242 niye tutuyorsun insan gibi bakabilirsin rahatsiz etmeden eziyet etme kendine 🤣
Erkeğin doğasında vardır çünki bakmak istediği an yatmak ister bana sorarsan dünyada en çok istediğin şey nedir kadındır derim çünki öyle doğamızda var aklımdan geçer o yüzden bakmıyorum onun belki öyle bir niyeti yok o öyle düşünmüyor olabilir ona evlidir belki de evliyse eşinin yerinde olduğumu düşünüyorum kötü bir durum gibi geliyor bana benim eşimede öyle o niyetle bakmalarını istemem çünki kıskanırım çünki bu dünyada her şey karşılıklı ne yaparsan onu buluyorsun aldatırsan aldatılıyorsun örneğin
Teşekkür ediyorum anlayışla okuduğunuz cevap verdiğiniz için :)
Güzele bakacan hele bu sinirrre kesinlikle bakacan:)
Ben kadınları cinsel obje olarak görmüyorum sadece ya bu tür olaylar bir tek bizim ülkemizde var maalesef bilmiyorum nedense cinsellik sorunu mu ben aşk isterim sevgi isterim zirveye taşımak isterim direk kalçalardan başlarsak her gördüğünüze büyük sıkıntı Gözlerde başlar her şey acele yok daha oraya sıra gelmedi :))
İnsanlar ayni olmaz zaten fark olacak🤣
Evet elbette öyle icraate bakıyorum ben ya şöyle söyleyim birde hırslı azimliyimdir yapmak istesem yapmamda her zaman aşk adamıyım onu istedim diyelim sonra işte o sıkıntı ona ulaşmak için herşeyi yaparım bekar olduğunu farzet onu arzuladım sadece tutku gelip geçici heves korkarım öyle olursa onunla olana kadar bırakmam ya benim olucak ya benim derim :) o yüzden Allah sahibine bağışlasın :))
hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım ben insanın iyiliğine kötülüğüne bakarım, çok güzeller dikkatimi çekmiyor
Çekici ve alımlı kişilerle karşılaştım ama gidip tanışamadim. Sanırım öyle şeyler sadece filmlerde oluyor. 🤣 uzaktan bana bakıyordu ama direk bana bakıyordu ya gelsene tanışalım be Adam 🤣
Unrumdışı oluyor genelde. İşim varsa oraya gitmeye odaklıyımdır. Yolda arkadaşlarımı bile çoğu zaman görmem. Arkamdan ararlar telefondan, biraz insan etrafına bakar diye.
Bakmamaya çalışıyorum, yokmuş gibi davranıyorum 😂😂bakılmasını istediğini bildiğim için egosu düşsün diye😂😂
Herkesin bakış attığı gözleriyle kirlettiği birine bakıp gözlerimi kirletmem 😎 değil arkasından baka kalmak hiç görüş alanıma sokmam.
Bana benim sevdiğimden başkası çekici gelmez.
Öyle bakar geçerim napcam yicek gibi bakıp kadını rahatsız etmenin anlami var mı?
Genellikle yürürken kulaklarımi takar ve yürürüm gideceğim yere o kadar çok odaklanıyor oluyorum ki yanından Taylor swift geçse tanımam yani çünkü yanından geçip arkamdan telefonumu arayan çok arkadaşım oldu sonrada geri dönmüşlügum
Normal yoluma devam ederim muhtemelen farketmem çünkü yürürken insanlara çok dikkat etmiyorum açıkçası bazen tanıdıklarımı bile fark etmiyorum omuz falan atıyorlar ayıktırmak için o derece yani 😃😃
Hemen pardon hanim efendi cennet tadilattami diye sorarim siz yeryüzünde oldugunuza göre
Görmemiş gibi yapar işime bakarım kimsenin iftirasıyla uğraşamam
Görmemezlikten gelir işime bakarım , aman napim aklımda başkası var...
Vayy beee diye iç geçiririm.. Ama genelde kimse etkileyemez.
Dışarda çok dikkatli bakmam insanlara geçerim sadece
sanki onu takmıyor ya da nefret ediyor ya da sevmiyor vs gibi olurum xd istemsiz
Hey maşallah allah özene bezene yaratmış derim yoluma bakarım sjhsjsj
Sevgilim eşim yoksa gider konuşurum ama sevgilim eşim varsa zaten kendi işimle ilgileniyor olurum.
Abi insanların yanından geçince İnsanların benim hakkımda böyle düşündüğünüz zannetmiyorum ya
Gözümün ucuyla bakar geçerim. Gözümle yemem onu.
Benim olan en güzelidir herzaman benim değilse ilgimi çekmez
Görüş acisindaysam baktigimi farkedecek konumdaysa bakmiyomus gibi yaparim yanimdan gectiginde de arkasindan bakar ve derimki vay bee
Görmemiş gibi yapar geçer giderim fakat eğer gerçekten çok alımlı ise içimden vay be diyebilirim.
vay be diye ic gecirmem de gözlemlerim djdjsj
Kadınlar, açık saçıklıgın çok olduğu yerlerde inanın kimse size bakmıyor
Dümdüz bakar geçerim.
bakar geçerim umursamam bile zaten bana dışarıda kimse kolay kolay çekici gelmiyor garip bi şekilde
Valahi ben bakıyorum sonra yere bakıyorum ama bakarım yani uzun uzun
bakarım ama arkama dönüp bakmam , iç geçiririm tabii ki
Yoluma bakarım xd
Arkasından bakarım ama öyle çok da bakmam
Giderim teklif ederim o da kabul eder boyle 10 15 tane kadin goturmuslugum var 😂
P*rnolar sağolsun dışardaki hiçbir kız çekici gelmiyor
nan ne şanslı ınsanlar var dıye içimden söylenirim
Bugün yaşadım😅 görmemiş gibi yaparak işime devam ettim.
Naber lan güzel karı der makas alırım.
Ne yapacam yanından geçer giderim.
Bana bakiyor mu diye bakarim.. bana arzulu sekilde bakmalari cok hosuma gidiyor.
Bu kadar zayıf karakterli değilim şükür.
Bu tarz zamanlarda en zor olacak şey belki ama ilgimi çekmiyor böyle seyler
Bişey yapmam ya bana neeee
Vay be diye iç geçiririm
Mevla ne güzel yaratmış derim.
Gözler onda arkasına bakar kalırım
Hafızaya atarım :D
ben dümdüz bakarım ya
Görmemiş gibi yapar kendimi işime veririm 🤫😂
Hiçbir şey yapmam. 😄
Görmemiş gibi yaparım herhalde 😅
Kendi halime ağlarım🥲
Görmemezlikten gelirim 😏.