7 yıldır tanıdığım küs barışık bir iliski yasadigim adam var.. Çok aşığım her döndüğünde affediyorum elumde değil.
Sürekli biseyler yasiyoruz her seferinde ayrilip bi süre sonra dönüyo.. Bu en son biseyler yasadiktam sonra bana aklimda baska biri var dedi evlenmek istedigim kisi sen degilsin dedi.
Bunu biseyler yasadiktan hemen sonra söyledi..
Ben onu çok seviyorum sirf evleniriz umuduyla herseye rağzi oldum herşeye. Şimdi nolucak bana dönücek mi, başkasi mi var aklinda cidden Korkuyorum.. onu çok istiyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
başkası falan yok sana bahane yapmış sende her döndüğünde kabul ettiğin için seni cinsel amaçlı kullanacak
Baya net ciddi bi şekilde demişti aklimda başkası var diye.. başkasiyla evlenicem diye, soonra baya tartiştik bir daha döneceğini sanmıyorum. Galiba bahane değil
hayır bahane ne kadar ciddi söylemesinin bir önemi yok seni cinsellik için kullanmış ve bir kenara atmış en fazla 2 ay sonra tekrar geri gelicek yalandan yere sana yalvarıcak affet işte pişmanım seni seviyorum falan diye ama cinsellik amacıyla gelicek yani direk her yerden engelle önüne bak
Baya hakaret ettim adam olan senin yaptigini yapma namussuz falan dedim engelledim. Bunun üstüne dönmek isyeceğini sammiyorum
En ufak bir düzelme belirtisi olsa dönerdim
Alakası yok işte sen ne dersen de yine döner amacı cinsellik çünkü bir kere yapmışsın sonuçta bir daha yaparsın diye düşünüp gelicek ben bunu yine kandırırım evlilikle dicek gelicek
Peki geri cekilmesini nasi onleyebilirim hamile birakma sını nasıl sağlayabilirim sence. Gözümü kararttım.. ama geri cekiliyo o esnada
Neden öyle bir şey istiyorsun ki
Yani böyle karaktersiz bir insanın çocuğunu mu taşıyacaksın bide
Yanii istiyorum gerçekten çok aşığım. Geri cekikmese yaparim. Bi yolu var mi nası yapabilirim sence
Çok yanlış bir şey ama bu yani sadece senin için değil o çocuk içinde çok kötü babasız kalıcak ve bu çok kötü bişey yani yapmamalısın o yüzden
Bebek icin evlenirdi belki
Zamanla mutlu olabilirdik Ama bunu nasi sağlicam bilmiyorum zaten çok temkinli kendini geri çekiyo hemen
Hayır işte evlenmez seni cinsellik için kullanmış bir adam seninle evlenmez zaten o yüzden çok temkinli davranıyor anlamamışsın hala
Farkimdayim hamile birakmamak icin temkinli davfaniyo ama birakmasini sağlamak istiyorum
Korun muyo geri çekiyo o esnada sadece
Dostum bak hala anlamıyorsun hamile kalmak senin bir işine yaramayacak boşu boşuna kalmış olacaksın yani seninle yine de evlenmicek
Bebeği ortada birakacak hali yok ya
O kadar kotu biri değil
İşte bırakacak anlamıyorsun seni cinsellik için kullanıp atan bir adamdan ne bekliyorsun sen karaktersizin teki ikinizi birden ortada bırakır gider
Bilmiyorum ama kendinden olana bunu yapmaz birakqcqk biri degil. Kendisi genç 25 yasinda zaten araya annesini de sokabilirdim bu şekilde olabilirdi
Bu git gel 7 yildir süren oyunu sonlandirmanin tek yllu bu
He birde 7 yıldır kullanıyor seni böyle aferim sana birde hamile kalsam bırakmaz diyorsun gerçekten senin psikoloğa falan gitmen lazım beni bağlamaz istediğini yap sadece yardımcı olmaya gözünü açmaya çalışıyorum ilerde o çocuk ne acılar çekicek haberin bile yok
7 yıl boyunca bu şekilde değildi son 2 yıldır böyle şeyler yaşaniyor. Bebek belki bi mucize olurdu birbirimze bağlardi
2 yılda olsa uzun bir süre yani senin kafasızlığın olmuş 2 yıldır kendini böyle kullandırman bebek bir mucize olmazdı çünkü senin karşındaki adam karaktersiz duygusuz bir adam seni önemsemediği gibi senden çıkan bebeğide önemsemez
AYYY İMDAAAT AKLINDAN SİL AT BU ADAMI İĞRENÇ VARLIK SENİ KULLANMIŞ SAKIN Bİ DAHA DÖNME SANA ERKEK Mİ YOK BOŞŞVERRR YOLUNA BAKK
O dönmez zaten, aklimda başkasi var diyo.. 7 yılımın içine etti ziyan etti birakti beni
Askım mal mısın boyle bi adam bile demeye utanıyorum böyle bi YARATIK icin yas tutucak degilsin herhalde her seyi bi kenara at ve hayatına odaklan kendine yatırım yap süslen dışarı çık arldaşlarınla gez eğlen
canım yaratık 7 sene boyunca seni deneme tahtası olarak görmüş boyle pisliklerden nefret ediyorum allah bi kapıyı kapatır birini açar canını sıkma
Her seferinde düzelir umuduyla alttan aldım 7 yıl oldu dile kolay ya.. biseyler yasanirsa evlilik dusunur sandim oyle de olmadi surekli o şey için yanimda oldu işi bitince birakti. SADECE BENI SEVSIN İSTEMIŞTIM evleniriz sansim çok istedim
Eğer aklındaki kişiden yüz bulamayıp sana dönerse sakın kabul etme yoksa çok ağlarsın
Ayrıca boyle birinden sevgi beklenmez onu da soyliyim
Başkası da yoktur belki.. bitirmek için yalan uydurmuş olabilir
Sizin gibileri de bu adam gibi
sokitlerine deng geliyor orayı da Bir türlü anlamadım
Aklın varsa kendi yoluna bakacaksın.
Zina yapma