Sevgilim aldattım diye düşünüyor sizce öyle mi?

Arkadaşlar 8 aylık bir ilişkim vardı birbirimizi seviyoduk ve ondan önce de aynı sınıfta olduğum kız kankam vardı onunla yakındık sevgili olduktan sonra 1 kere buluştum kankamla AVM gittik dolaştık sevgilime haber etmiştim oda iyi eğlenceler dedi ama aslında içinde öyle değilmiş çok rahatsız olmuş ertesi gün dedi buluşmanı istemiyorum mesafe koymanı istiyorum ben de koydum daha sevgiliyken buluşmadım kızla ama sonuçta arkadaşım arada instadan konuşuyorduk (arkadaşlığımız şurdan başladı ikimizin de babası aynı zamanlar içinde vefat etmişti o zamanlar birbirimizi tek anlayan ikimizdik böyle bi olay yaşadık o dönemden sonra samimi olduk) sonrasında sevgilimle ayrıldık bazı sebeplerden dolayı ve ayrıyken kankamla buluştum halı sahama geldi spor salonuna gittik vs story de atmış kankam eski sevgilim de görünce çok üzülmüş ama ayrıydık kendisi buluştuk diye üzülmüş ağlamış vs şimdi asıl mesele benim onu aldattığımı düşünmesi ben kankama o gözle hiçbir zaman bakmadım kendimden eminim diyor ki sevgilin varken başka kızlarla konuşmak buluşmak ilgini vermek aldatmaktır sizce haklı mı barışmak istiyorum tekrardan kankamı hayatımdan tamamen sildim eski sevgilim de bunu biliyor tekrardan barışır mıyız sizce bu aldatmak mı ne yapmam gerekiyor?
Sevgilim aldattım diye düşünüyor sizce öyle mi?