Güncellemeler
+1 yıl
Ya senin baya kötü bitmiş ben anlattığımdan yola çıkarak düşün demiştim, kötü bitmemiş bi ilişki başlama ihtimali var gibi düşünerek yazar mısın, yani sen aldatılıp barışmışsın sonuç olarak
Güncellemeler
+1 yıl
Yazar mı peki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bittiyse barışmam biten bitmiştir.
Sinir olmam, pişman da olmam
Bak daha net düşün, çok güzel zamanlar geçirilmiş ve 5 seneden bahsediyoruz. Severek ayrıldığın birisi. Daha sonra barışma ihtimaliniz var gibi düşün
5 senelik ilişkim bitti, çok güzel zamanlar geçirdik, sevdik seviştik, kavga ettik, aldatıldığımı öğrendim affettim, barıştık, tekrar toparlama sürecine girdik, görüştük bi gün eve bir bıraktım bi daha da ulaşamadım, 1 sene sonra da evlendiğini duydum, daha nasıl net düşüneyim?
Ya sen aldatılıp barışmışsın ben öyke sormadım kötü bitmedi sadece çok kavga vardı bunu düşünerek cevapla bir de, karşımdaki kişi gibi düşün
İnan daha fazlalarıda var, ben aşka sevgiye olan inancımı kaybettim yani artık, yok abi iyi olmak işe yaramıyor, modası geçmiş bu işlerin, kullan at seviyorlar sanırım o da bana gelmiyordu ama gelecek artık
Bak tekrar barışmak okuduğun kitabın başka bi basımını alıp içeriğin farklı olmasını beklemek gibi bişey, dışı başka ama içi birebir kopya, barışmak istiyorsan umursama, ara ara cevap ver kısa ve net olsun arada istiyorsan arada isteme haketmeyiz çünkü biz böyle iyi ilişkileri
Yorumları buraya yaz güncellemelere değil, yazar evet
Uygulamada yeniyim üzgünüm, peki ne zaman anlıyorsunuz yokluğu
Önemli değil sadece söylemek istedim, yokluğu, eğer gerçekten seven biri ise 1/3 ay içinde etkili olur
Peki dediğim gibi hırslanıp 100/150 kişiyi birden eklediğim için o da hırslanıp süreyi uzatır mı. Ben kız eklediğimi biliyorum ama o bunu göremez ve muhtelemen erkek sanıyor
Bilemem sosyal medya yüzünden hiç kavga etmedim bu konuda bilgi sahibi değilim
Doğum günüm 24 Ağustostu ayrılmamızın 5. Günüydü ve kutlamadı. Sonrasında iletişime geçtik hep ama o istemedi yıprandığımızı ve dinlenmemiz gerektiğini söyledi. Yani umudumu yeşil tutmalı mıyım gerçekten yoksa hiç geri gelmez mi bi erkek olarak düşün bunu
Süre uzun, alışkanlık var, biraz beklemede kal derim bi kaç içinde belli olur
Başka biriyle görüşse peki hemen unutur mu? Aklına gelir miyim
Mutlaka gek gitler olacaktır bu görüştüğü kişiye de bağlı biraz
Abi açık konuşmak gerekirse bu adam küfür eden, adam akıllı işi gücü olmayan, insanların aklıyla hareket eden biri. Hatta şu an akrabalarından biri akıl verdiği için bana bir adım atmıyor. Yani çok üzüldüm isterim ki o da üzülsün ve özlesin açıkçası
Anasının babasının adam edemediğini sen edemezsin kızım, uğraşma, değmez kişiler ardına takılır gidersen geçen zaman da sadece kendine yazık edersin, şu üzülmeni hakeden biri olsa eyvallah ta, değil, yok yani