Güncellemeler
+1 yıl
Yaslarimiz 23 ve 25
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim teklif edeli 8 ay oldu. 3 yıldır da birlikteyiz. Universitem bu sene bitti ve henüz bir adım atmadık. En azından nişan olmalıydı diye düşünüyorum. Sizce evlilik teklifinden ne kadar süre sonra adım atılmalıdır?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlenen pişman evlenmeyen pişman iyi düşünmek lazım.🤣
Pişman olacağımı düşünmüyorum Allah yanıltmasın. Birlikte yaşadığımız zamanlar oldu ve evet ben böyle bir evliliği istiyorum
Yasiniz küçük hayatım ben sana diyim
23 yaş ve 25 yaş küçük mü
Yok çok büyük 🤣🤣
Bence ideal.
Umarım ben yanilirım
Ne açıdan
Ben çift terapistiyim yaş olarak yaşanmışlık olarak ilerlemeden evlenmek doğru değil
3 yıllık ilişkimiz var ve birlikte birçok şey yaşadık. Sizinle konuşma şansım var mı acaba?
Bir problem mi var
Danışmak istediğim bir şeyler var uygun gormezseniz anlarım
Olur yazın bana
İstek attım
söz nişan bir şey olmalıydı adı konmalıydı şu zamana kadar
Hadi universitem vardı ama bitti ve hâlâ bir şey yapılmadı. Maddi olarak kendini hazır hissetmiyormuş
ya tamam da söz ya da nişan adını koyalım değil mi maddi olarak kendini hazır hissetmesi başka şey
nişanlılık süresini uzun tutarsın maddiyat oldukça hazırlığını tamamlamaya çalışırsın sonunda da evlenirsin o farklı bir durum
dedim ya parmağına bir yüzük tak söz nişan neyse işte.
Söz nişan bir arada olsun diyorum ben çünkü aileler arasında 1200 km var. Nişan da da biz de bilezik takılır damada da saat takılır. Bileziği alabilmesi için maddi olarak da hazır olması gerekiyormuş öyle diyor ama sürekli de bir şeylere para harcıyoruz 🙂 geçen haftalarda 2 haftalık tatile gittik 20k para harcadık tabi ki tüm hesap ondan değildi. Borsada birikmiş parası var ama evlenmek için onları satmam diyor
ben evlenmeye kalksam sevdiğim kız için kusura bakma ama gtmdrki donu satarım gerekirse 🤷♂️
Bir tarih isteyeceğim ama ortada maddiyat yok ne tarihinden bahsediyorsun diyecektir.
😬dverim onu
Arabası da var hadi onu satmasin çünkü yerine o kadar iyisini koyamayız ama borsa da olan parasını harcayabilir bence sonuçta askeri personel bir yerlere sürekli bir birikim atıyor. Ev için çocuk için... yani bilmiyorum bu durumda olmak beni cok fazla olumsuz etkiliyor.
Ben ailemden dolayı rahatım o ise arkasında destek olmadığı için sıkıntı yaşıyor. Ha belki yardım ederler ama etmezlerse niye etmediniz demez.
ya boş, gereksiz harcamalar yapmayında... bi yüzük alacak kadarda ağlamasın... elden kaçarsan başını taşlara vurur..
En ucuz bilezik olsun diyorum ben daha ne yapabilirim? Normalde nişanda takılan kaynana bileziği şu an 80 90k ben ona 20 30k lık varsa ondan alalım bile diyorum. Bana kalsa istemem ama ailem illa isteyecektir bu yüzden en azından yaptı denilsin diye istiyorum
E tayin muhabbetinden dolayı eşya vs de almayacağız şu an yaşadığı bekar evinde yaşamayı da kabul ediyorum
daha ne istiyo bulmuş tok gözlü kızı..🤷♂️bende sıkıştır.. adını koyalım de. askerse iyi para alıyordur.. ailesine falan göndermiyosa gömüyodur paraları
Tüm bu ertelemenin suçlusu benim sanırım...
Ailesine göndermiyor borcu var
çok esnek davranıyosun, rahatlığı ondan.. valla senin gübi çöpsüz üzümü bulmuş.. mülayim , iyi bimkızsın.. kaçırmasın seni bak.
tamm.. aldır bi bilezik.. gelsinler, adı konsun. tüzüğü tak. param olsa ben yollıcam heee nerdeyse.🤨
Rahatlığı zaten cinsel bir birlikteliğimizin olmasından da kaynaklı...
ohoo vermişsin..🤷♂️handikap bu.. ama genede baskı yap.. yarın bi gün terkederse napıcan?
İşte çocuk yanaşmıyor ben ne yapayımmm
Zorla tutup kuyumcuya gonderemem ya
ne demek napiim.. baskıla. vermeyi kes. ne biliim konuş🤷♂️
Çok badire atlattık ayrılacak olsa o zamanlarda ayrılırdı diye düşünüyorum
valla kimseye güvenme🤷♂️örnek çok sağda solda görüyorsun
Para ver yapalım dediğinde ben ne diyebilirim para ondan çıkacak
Zaten bu olayı kafaya taktigimdan beri ondan soğumuş uzaklaşmış gibi hissediyorum hani önceden çok arzulardim onu ama bu şeyden sonra o arzuyu hissedemiyorum
Konuşmak istiyorum ama çok fazla masraf çıktı bu ay o yüzden emin değilim. Kasım ayı gibi almayı düşündüğünü söylüyor
sen biraz safsın sanırım.. para var onda zaten, seni oyalamasın. ln alt tarafı 1 bilezik.. zaten bişii istediğin yok.. sağ parmağa bi yüzük 🤷♂️adını koyun...
İşte 1 bilezik ona pahalı geliyor...
düşünüyorum ucu açık vaad.. düşünüyorum, öyleyse varım.. konfiçyus..😀😀bence sallıyo seni
🤷♂️yaw kardeşim 1 bileziğe seni alıcak.. ne pahalısı..
Demeyin öyle gerçekten daha fazla etkileniyorum 🥺
1 bilezige seni alacak soyleminiz de çok kaba ayrıca. Ben satılık bir mal değilim
aklını kullanırsan , duygusal açıdan etkilenmezsin. rastonel düşün.. mantıklı
Onunla bu konuyu nasıl konuşabilirim?
Nasıl ikna edebilirim
o anlamda sölemediğini bal gibi bliyosun.. gözü tok kızsın.. millet 10 bilezik ister.. zeki kızsın sen ne dediğimi anladın eminşm.. bana saldırma
alıcan karşına.. ciddi ciddi konuşucan. bu karşına alacağın yer yalnız olduğunuz bimuer olmıcak, çünkü konuşma kaynar, şmbaşka duruma evrlir.. anladın... o yüzden kafe falan...
Nasıl yani konuşma nasıl kaynayacak baş başa olduğumuz da?
ytğa atar.
Evlilik teklifinden 2 hafta sonra isteme olmalıdır
8 ay oldu...
Çok fazla bir süre. Bu uzattıkça uzatmış amacı ne işi gücü mü yok
Yo kendisi hava astsubayı. Ailesinden destek gelmeyecek büyük bir ihtimalle o yüzden kendisi yapmaya çalışıyor ama o da olmuyor. Bizden sonra sevgili olanlar evlendi bile...
Seninkinde iş yok canım. Oyuncak etmiş ciddiyete çoktan binmesi gerekirdi.
Altta da demişsin maddi olarak hazır hissetmiyormuş diye. Bence bu veya kendide evliliğe ciddiyete hazır hissetmeyebilir
Bunu onunla konuşmak istiyorum ama nasıl yapacagimi bilmiyorum
Direkt konuş bence. Uzatmaya gelmiyor bu işler. Bence kendini psikolojik olarak hazır hissetmiyor sen çok da bir şey istemeuen birisin anlaşılan. Tatile verecek parası var sana takacak parası mı yok Allah aşkına emin misin sen bu adamdan
Evet eminim...
Hayırlısı hakkında güvenme çok, asker bide
Asker olunca ne oluyor ki
Zaten her gün birlikteyiz hani psikolojik olarak hazır olmasa illa bunu anlardım diye düşünüyorum. Birlikte oturttugumuz bir düzen de var. O yüzden psikolojik olduğunu sanmıyorum ama maddi açıdan hazır olmadığı için psikolojik olarak da o kadar borca girmeye hazır olmayabilir evet
Durumunun aynısını yaşadım. Asker psikolojisi çok farklı oluyor. Bide erkeğin evlilik düşünmesi için daha olgun olması gerekiyor. 25 yaş erkek için küçük her ne kadar mesleği olsa da hayatı yaşamadığını düşünüyordur
Maddi olarak anlattığın kadarıyla sıkıntısı yok gibi sen zaten zorlamayan kızsın belli ki. Neyin uzatmasını yapıyor ki o zaman
Belkide her gün berabersiniz ve bir şeyler yaşadınız mı bilmiyorum ama bunu garanti görmüş olabilir. Evlensek ne değişecek evli gibiyiz bile diyebilir sana
Önceden ailesiyle yaşadığı için evet yaşamadığını düşünüyor ve birlikte yaşıyoruz birlikte yapıyoruz her şeyi. Evli bir çift gibiyiz zaten tek fark akşam olunca evime dönüyor olmam...
Öyle diyor olabilir evet çünkü ben bile düşünüyorsam o da düşünüyordur...
Peki siz ne yaptınız yani ayrıldınız mi evlendiniz mi?
Bundan kaynaklı evliliği düşünmüyor olabilir yüksek ihtimalle. Bi de yaşı gerçekten küçük ve 3 senedir birliktesiniz çoktan nişan olmalıydı. Evli gibiyseniz seni kaybetmemesi için yüzük takmaz mıydı
Benimki çoook uzun ama şu an beraberiz tabi :) senle hemen hemen aynı şeyler
Kasım ayı gibi borcu azaliyormus bu yüzden de bir seyler almayı düşünüyor. Ama ben bir tarih belirleyip ona göre aileleri de hazırlamak istiyorum. Herkes ona göre hareket eder en azından birden dan diye olmaz
Evlilik teklifinin yüzüğünü taktı işte... onun için bu yeterli
Borsa vs demişsin bunu kullanabilir. Sen bence açık açık konuş bunu kısa sürede ağzını da arama direkt sor
Seninle konuşmak isterdim
O sadece teklif evlenir misin demiş evet demişsin 8 ay geçmiş koskoca şimdiye nikahlı olurdunuz. Az bir süre değil. Adı konması gerekir yani
Ne diyebilirim ki ne konuşabilirim? Bu ay zaten battı balık yan gider hesabindayiz üstüne bende gidersem bilmiyorum 🥺
Konuşabiliriz burada pek aktif değilim ama gördüğüm kadar cevaplarım
Hesap kitabınız ortak mı her şeyde
Gizliliği kaldırıyorum istek atmanızı bekliyorum
Ben yapamıyorum siž yapabilir misiniz
Ben gizliden çıkabiliyorum
Ya da fake Instagram hesabınız varsa ordan da yazabilirsiniz.
Çıkın isterseniz sonra hemen yorumunjzu silerim
Çıkıyorum
Bekliyorum
Çıktım
Gönderdim
Yazabilirsin
herseyı yasadıktan sonra evlen ıcınde kalmasın
Yazdığımı okumadınız mı