4 ay konuştuk atandığım günden beri soğuk yapıyor 25 yaşımız haklı mı konuşmamakta?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBaşka bir şehre atanmanız, hayatınızda önemli bir değişiklik ve zorlayıcı bir durum olabilir ve böyle bir durumda insanların önceliklerini gözden geçirmeleri normaldir. Ancak, bu durumda bile iletişim ve ilişkiyi sonlandırma kararı almak, çoğu zaman karmaşık bir konudur ve kişisel tercihlere, ilişkinizin dinamiğine ve partnerinizin beklentilerine bağlıdır. Her ilişki için iletişim kritiktir. Partnerinizle duygularınızı, düşüncelerinizi ve endişelerinizi açıkça paylaşmanız önemlidir. Onun da duygusal durumunu ve düşüncelerini anlamak için iletişim kurmalısınız. İlişkinizdeki her iki tarafın da ortak hedefleri ve beklentileri göz önünde bulundurulmalıdır. Her iki tarafın da ilişkinin bu yeni dinamiğine uyum sağlama ve devam etme isteği olup olmadığını değerlendirmelisiniz. Uzaklık, ilişkileri zorlaştırabilir, ancak bazı çiftler uzun mesafe ilişkilerini başarıyla yönetirler. Zamanı ve uzaklığı yönetmek, ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız birlikte çalışmanız gereken bir konu olabilir. Sonuç olarak, partnerinizle olan ilişkinizi sonlandırma veya sürdürme kararı kişisel bir tercih meselesidir ve bu tür kararlar karmaşıktır. Öncelikle kendinize ve partnerinize saygı göstermeli, açık ve dürüst iletişim kurmalı ve kararı birlikte almaya çalışmalısınız. İki tarafın da karar verdiği bir sonuç, genellikle en sağlıklı ve sürdürülebilir olanıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHer insanın ilişki tercihleri ve sınırları farklıdır, bu nedenle ilişkilerdeki kararlar kişisel tercihlere ve koşullara bağlıdır. İş değişiklikleri veya uzakta çalışma, bir ilişki üzerinde etkili olabilir ve bazen partnerler bu tür durumlarda farklı tepkiler gösterebilirler.
Önemli olan, partnerinizin bu değişikliği nasıl hissettiğini ve neden iletişimi kestiğini anlamak için açık bir iletişim kurmaktır. Eğer partnerinizin bu kararı almasının arkasında sebepler varsa ve bu değişiklikler ilişkinizi olumsuz etkiliyorsa, birlikte çözüm yolları arayarak iletişimi yeniden kurabilirsiniz.
Her iki tarafın da ihtiyaçları ve duygusal durumları göz önüne alınmalıdır. İşte bu noktada dürüst ve anlayışlı bir iletişim çok önemlidir. Partnerinizin hislerini dinleyin ve duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Birlikte çözüm arayarak ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılUzaklıkla bir alakası yok 1.5 saat lik mesafe çok iyi bir mesafe. Mesafe bile sayılmaz bana göre. Benim görüşüme göre sen atandığın ve bir statü elde ettiğin için seni kendisinden üstün görüp aşağılık kompleksine girmiş olabilir. Eğer senin başarını takdir etmediyse, samimi bir şekilde sevinmediyse tam tersi ne var ya çok büyük bir başarı değil bu gibisinden bir tutum sergilediyse muhtemelen dediğim şey.
09 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kendisi de zengin araba fabrikaları var ve mühendis tam tersi sevindi gidene kadar normaldi ama gittiğim zaman böyle gece 3 lere kadar yazan adam akşam 10da uyudum demeden yatıyor öğlem 2 ye kadar yazmıyor işe dalmışım falan sence istemiyor mu konuşmak istemese de niye yazıyor geç de olsa
- +1 yıl
Ya senden soğumuş, ya da başka birisini veya birilerini bulmuş. Ya da yavaştan ayrılık sinyalleri veriyor. Bir diğer ihtimal ise ilk 1-2 aylık süreçte çok fazla ilgi göstermiş şimdi ise normal haline dönmüş.
Soran+1 yılO hep hikayemi begenir yorum yapardı o hikaye atınca ben yapmadım o da biniye yapmadın vs dedi buluşacaktık işleri çıktı buluşmadık bende biraz trip attım ama konuştum yine o da o günden beri böyle sonrada gittim zaten başka şehre
- +1 yıl
Senin tavrından dolayı soğumuş artık veya başka birisini bulmuş ikisinden birisi gibi geldi bana o zaman
Soran+1 yılbenim tavrım yanlış öı sence
- +1 yıl
Derinlemesine bilmediğim için bir şey diyemem ama anlattıgın kadarıyla o senin hikayelerini beğenip galiba sana iltifat filan ediyormuş sen yapmıyormuşsun bu hatalı bir şey senin de yapman gerekir. O ilgi gösterdiyse az da olsa senin de karşılık vermen gerekiyordu.
Soran+1 yılEevt Haklsın o da artık bana yorum yapmıyor
Soran+1 yılAma sence başka biri mi var
- +1 yıl
Başka birisi mi var diye sorsan sana samimi cevap vermez ama ona biraz fazla ilgi gösterip hatalıydım vs vs gibi öz eleştiri yaparsan telafi etmeye çalışırsan vereceği karşılığa göre değişir. Buna rağmen gene soğuk yaparsa ilgisiz davranırsa muhtemelen başka birisini odağına almıştır, karşılık verirse senin ilgine tavrına düzelebilir diye düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence muhabbeti sırf bu nedenden dolayı kesmesi aşırı saçma bir durum ya. Ne olacak ne var ki arada sohbeti muhabbeti durduk yere senden kesiyor. İnsan sevdiği insanın böyle bir durumda olmasına şahsen çok sevinir niye böyle güzel bir durumda seni ortada bırakıyor. Bence seni kıskanıyor mesleğin falan var diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendisi zengin araba fabrikası var ve mühendis
- +1 yıl
Vallahi isterse dünya zengini biri olsun beni bunlar etkilemez. Bir erkeğin parası ve işi kendi başarısıdır beni niye bu durum ilgilendirsin ki Allah daha çok versin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesafeyle alakasi yok kuzum benden 1 saat uzaklikta hatta 2 saat uzaklikta aramizda nasil bir iliski basladi inan ki bilmiyorum seven insan yamimdaolmak ister konuşur, arar, güvenir. Güven , sevgi , saygi yoksa iliski yoktur. o ayrilmak istedi sevgisi bitmis mesafeyle alakasi yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılO sevgili değil ki, mevgili. Boş yani. Haklı olsa ne yazar olmasa ne yazar. İşte o, işte sen. Ben olsam haydi yoluna der çoktan gönderirdim maziye. Bu ne yahu, hani herşeyimdin, sevgilim, aşkım, ömrüm, geleceğim, sonsuzluğumdun? Bu mu yani...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılBen çarşıya bi buçuk saatte iniyorum. O mesafe mi.. Zoruna gitmiş kıskanmış seni atandın diye,.. Kendi kendine tribe girmiş
15 Yorumla
Soran+1 yılKendi meselgi de mühendis ve araba fabrikası sahibi bende öğretmenim de sevindi salında ama gidene kadar gece 3 lere kadar yazardı şimdi 10da uyudum demeden yazıyor öğlen 2 de mesaj atıyor işe daldım yoğun diye
Soran+1 yılSemce birii öi var
Soran+1 yılSence biri mi var
- +1 yıl
Önceden nerde oturuyordun adamın yan salonunda mı? Mesafe saçmalığını bi bırak önce sen
Soran+1 yılYarım saat uzaktaydım o şimdi diyor keşke gitmeseydin başka şehre ben dert etmiyorum . En son hikayeme yorum yapardı ben yapmadım o da o da niye yorum yapmadın bana vs dedi. O da yapmamaya başladı en son ds buluşacaktık işi çıktı buluşamadan biraz trip attım o günden beri böyle sonra da şehir değiştirdim
+1 yılablam senin hatan direk flört yapmakla olmuş daha ordan elenmişsin zaten sen yani sence flört olan biri ciddi düşünüp senin için o yola katlanabilir mi hayır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tabiki haklı değil. Salla gitsin mutlaka biri kıymetini bilir. 1.5 saat nedir ya? Ben günlük işe gidiş geliş için 3 saatimi veriyorum. Sevgilimden 1.5saat mi esirgiycem peehhh
00 Yorumlacok sacma seni sevdiğini düşünmüyorum bugüne kadar bı çıkar için sevmis olmali diye düşünüyorum seven uzaktan da sever. Mesafeler sevgiye engel değil.
07 Yorumla
Soran+1 yılZaten bi kere buluştuk hoşlanıyordu Ama hiç söylemedi sevgili de olmadık numaramı da almadı ama Hergün konuşuyorduk gecelerr kadar iltifatlar falan
Soran+1 yılŞimdi çok az konuşuyor yazıyor bi sabah bi alalar günaydın iyi geceler işlerim yoğun diyor haftasonu da konuşmazsa birini bulmuş dicem
- +1 yıl
soylemeye bile cesaret etmemis farkında olmayarak sen söylüyorsun boyke erkekleri cok gordum canım ve yasadim da hep iltifat heo konusma ama bı sonuç yok nereye varilacagi belli degil seninle eğleniyor ve anlik bir hoslanti yasamis sana karşı ve sen uzaga gidince de bakti zaten oluru yok uzaga gidince hic olmaz seni saldı ister başkası olsun veya olmasın sen sakın ona yazma cok ciddiyim lütfen tatlım peşinden kosma bırak ne kaybettiğini kendi bir gün fark etsin.😊
Soran+1 yılİlk mesajı ben atmıştım
Soran+1 yılEn son da şöyle bişey oldu Bu hep benim instada hikayemi beğenip yorum yapardı o atttı ben de yorum yapmayınca hiç yorum yapmadın vs dedi sonra ben hikaye atınca da yorum yapmadı buluşalım dedi tam buluşcağımzı saat eve çöp dökülmüş ailesi çıkarmamış falan . Buluşmadık kusura bakma dedi üzüldü baya şey yazdı bende anladım önemli değil yazdım o gündem bugüne yazmıyor doğru dürüst hikaye atınca yazdı. bükün de dedi ki çok yoğun ne ara 2 oldu anlamadım Başak lere gittim daha çok yazar sandım ama
- +1 yıl
ben ve flortum ile aramızda yorum yapma vs muhabbeti gecmez zaten seviyoruz bir birimizi hissettiriyoruz da senin ki ego tatminligi istiyor yoksa böyle bisey yazmazdi bence evet bulusma konusunda uzulmus olabilir ama yani 24saatlik bir gün icinde iki cumle bile yazmaya nasil vakti olmasin calisan kadinlar beyker bıle telefonla uğraşma firsati varken o ne ki ona karşı ümit besleme olmaz ondan o seni tam salmadan sen sal madem saana karşı boyle davraniyor ise.
+1 yıl1.5 saat bisey değilki, önemseyen çıkar gelir vakit ayırır zor bisey değil 😂 o ayrılmak için bahane yaratmış işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiçte hakkı değil yillarca bekleyen var Sevdikten sonra asla geleceğinden vazgeçme kimse için..
00 YorumlaHasretlik çekmeyecekse ondan bir şey olmaz. Zaten bir buçuk saatmiş. Bana dersin dünyanın öbür ucu. 😃 Çocuk gibiymiş ve büyümemiş.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAA saçmalık.. delimisin iyi olmmus öğrenmiş oldun arkadasi.. hemen o şehirden birilerine bakıyorsun...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok uzak bir mesafe de değilmiş..
bazı insanlar bahane arar…
Devam edin yolunuza bence ilk fırsatta gidenle gelecek görmek zor…00 Yorumla
+1 yıldüşünemeyen mahlukat eylemi 1.5 saatlik mesafe de mesafe mi
03 Yorumla
Soran+1 yılBirde tek onal konuşuyordum gece 3 lere kadar sürekli kaç sene kalcan ords burada olsaydın daha iyiydi dedi sanki Bursa’da dibinde olunca hiç bırakmıcak onı
Soran+1 yılŞimdi akşam ondan sonra yazmıyor öğlen ikide diyor işlerim yoğundu dalmışım
- +1 yıl
ablacım fikrimi yazdım herkesin derdi kendine
+1 yılBahane açıkça.
1 buçuk saat bişey değil.
Günümüz ilişkilerinin özeti. Bahane et soğudum de. Tırt insanlar.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl1.5 saat ileride neler sana uygun el üstünde tutacaklar vardır
Gidene yol ver gelen eyvallah026 Yorumla
Soran+1 yılSürekli kaç sene kalcan Bursa’da olsam daha iyiydi eskiden gece 3 e kadar yazardı şimdi akşama 10dan sonra yazmıyor öğlem 2 de diyor dalmışım işler yoğun sence biri mi var
- +1 yıl
Bak anlattıklarına göre senin tayin meselesi bahane o çoktan başka biriyle başlamış
Soran+1 yılBaşka biri mi var diyorsun
- +1 yıl
İhtimal demiyorum çoktan başlamış başka biriyle ilişkisi
Soran+1 yılNasıl eminsin
- +1 yıl
Başımdan geçti tecrübem var
Soran+1 yılBi süre sonra hiç yazmıcak yani
- +1 yıl
Eğer ki seni boşta kalınca elde tutmak isterse ara ara yazıp koparmıycak
Soran+1 yılBaşka bi eski flörtüm de de uzun ilişkisine gitti beni bırakıp şimdi de bana ulaştı hoşlandığımı biliyor evlenilcek kızsın önce çıksaydın karşıma şimdi biri var dedi bende konuşmadım nereye gidiyon hemen vazgeçtin demek ki beni istemiyorsun dedi bunun amacı ne?
- +1 yıl
Sevgili oldunuz mu eski flörtüne ve ne kadar yakındınız birbirinize
Soran+1 yıl1 kez buluştuk bi ay konuştuk cınsel muhabbetler etmedim biraz soğuk çekingendim o da rahat biri eskine aşığım dedi bıraktı şimdi de cinsellik konuşmak istedi ne zaman gidiyon evine çağır korkarsan vs sonra hala hoşlandığımı anlayınca evlencek kızsın önce çıksaydın vs dedi işte
Soran+1 yıl5 yıllık sevgilisi kzı 3 sene ayrı kalmışlar bana da kavga edince ulaştı bende geç döndüm barışmışlardı konuştuğumuz zaman
- +1 yıl
Seni daha özgür gördüğü için ve artık cinsellik anlamında da daha sorun etmiyceğini tahmin ettiği için senden açık kapı arıyor olay tamamen f*ck anlatıyı. Senin yumuşak karnın olan evlilik mevzusunu bu yüzden öne sürmüş
Soran+1 yılYani bana dönme gibi bişey olmaz dedikleri yalan dimi sadece cinsellik istiyor benimle
Soran+1 yılMesajlarda da heryerini yerim falan demişti cinsellik olarak
- +1 yıl
Sende istiyorsun belli ki cinselik ama evlendiğin adamla bu nedenle sevgili işleri sana zor gelir
Soran+1 yılEvet öyle o da biliyor işter misin yapmamı da dedi sevgilin yoksa isterim dedim o da napıcan olup olmamasını dedi sonra cinsellik konuşmayınca ben , benden hala hoşlanıyorsun diyip anladı sevdiğimi ve biri olduğunu söyledi ama bunu niye yapıyor bunu
Soran+1 yılNiye Ümit verdi yine bana
Soran+1 yılNumaramı da silmiyor
Soran+1 yılOnu bırakıp gelme ihtimali yok dimi ben hiç bi zaman geç değil dedim ama geç gibi duruyor Çünkü biri var demişti
- +1 yıl
Çok az bir dayanma gücü kalmış oda biliyor azcık üzerine gitse yelkenleri koyuvwreveksin neden yapmasın istekli bir kız bulmuş işte
Soran+1 yılAma ben ciddi düşünüyorum onla
- +1 yıl
Yoo var bırakıp sana gelir ama cinsellik yaşamaya sana gelir sen ne zaman evleneliö dersen ötekine döner
Soran+1 yılO hiç düşünmez mi benle ciddi sence
Soran+1 yılBenle evlenmez Yani
- +1 yıl
Net birşeyler bilmem gerek fala bakmıyoruz ki durumdan tecrübeyi harmanlıyoruz
Yeni birini bulursun, flörte de bağlanmaya gerek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yıl4 ay konuştuk gece 3 kere kadar ya
+1 yılHaksiz manyakmisin ya kazanmissin mutlu olmasi gerekmiyor mu
08 Yorumla
Soran+1 yılburada olsaydın daha iyi dedi bende her hafta gelirim dediö gelemezsin yorulursun dedi gece 3 e kadar mesaj atan adam akşam 10da sonra yazmıyor dalmışım öğlen 2 olmuş diyor birii mi var acaba
- +1 yıl
Bence bunu git ona söyle bilsin hergele
Biri yoktur da bence kırgın da olabilir
Soran+1 yılNe için kırgın olabilir ki
- +1 yıl
Hani kendi sehrini değilde biraz daha uzağı tercih ettin diye olabilir
Soran+1 yılYazdım da tutmadı onla yazdı tercihleri hatta
- +1 yıl
Ee bunda senin sucun neyi o oyle tavır yapıyor ya
Soran+1 yılBaşka biri olsa hiç konuşmaz dimi
- +1 yıl
Kim senle mi bence bunun lafını yapmamali 😒😒heves kırıcı
- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların çalışmak için yolda harcadıkları vakit bile o kadar sürüyor, uzaklık falan bahane..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılHaksız İstanbul da yaka değiştirsen 2 saat zaten bahane olmuş gibi
10 Yorumla Saçma bahane arıyormuş muhabbeti kesmek için 1.5 saat mesafemi sanki sevmemiş demek ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle haksız sizi haketmiyor yanınızda olması lazım karşınızda değil !!
00 Yorumla
+1 yılSeni çekemiyor , aksine mutlu olması lazım , seni kaybeder diye korkuyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılUzağa taşındın diye değil, sana güven duymadığı için yememiş totosu
00 Yorumla
+1 yılBen sevdiğim kadın için 2 günde bir 250 km yol gittim 2 sene boyunca. Sonrada aldatıldım
00 Yorumla
+1 yılhaksız ya arada 8 saatlik yol farkı olan ilişkiler var güzel yürüyor seninki seni sevmiyordu zaten
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma ben yıllarca İstanbul Konya gidip geldim sevgi için insan Şırnak'a gider
00 Yorumla
+1 yıl1,5 saat için muhabbeti kesiyorsa s. ktirsin İstanbul'da 2 semt arası o kadar
01 Yorumla- +1 yıl
yok
Haksız seven kaç milyon kilometreyi göze alir
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp 1-2 saat nedir ki istersen amerika 🇺🇸 ya taşın yinede terk etmemeliydi
00 Yorumla
+1 yılEvet haklı.. Uzak mesafe ilişkisi istemiyorsa gayet haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bahane yapmış ya da bulusamıcaniz ya sana dokunamıcak oyuzden konuşmak istememistir
00 YorumlaHayır gerçekten bu sebepten ayrıldıysa sende unut gitsin eğer gerçekten seviyor olsaydı saat mekan sorun etmezdi
01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke burada olsaydın vs dedi kaç sene kalcan orada dln gittiğimden beti bi sabah bi akşam yazıyor eskisi gibi gecelere kadar konuşmuyor
gereksız ınsanlara zaman ayırmakta kızların ustu yok
00 Yorumla
+1 yılHaksız tabikide boş ver takma kafana keyfine bak 1,5 saat bişey değil demekki değer vermiyo
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmamıştır yoksa yol uzun değil yine yakınsınız
00 YorumlaUzaktan ilişki yürümez gözden ırak olan gönülden de ırak olur
00 YorumlaAksine memur olduğun için sana yapışması lazımdı.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi de zengin araba fabrikası var ve mühendis
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılyenisini bul boşa zaman kaybıymış
00 Yorumla
+1 yılBoş ver o zaman yenisini bulursun, o kaybetti.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHain kostok
00 Yorumla 1,5 saat nedir ya. Neyse sana bol şans
00 Yorumla
+1 yılİyi ki erkenden kesmiş.. ondan bir şey olmaz
00 Yorumla
+1 yılGidesi varmış onun.
00 Yorumla
+1 yılSoruyu anlayan varsa bi açıklama geçsin
00 Yorumla1.5 saat çok değil ki, anlamsız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHaksız boş trip atıyor yürek yokmuş onda
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaklı değil, İstanbul'da her yer 1,5 saat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yıleee uzak olunca soğumuştur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÇok da bir mesafe yok bahane etmiş yazık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı. Boş adam bence yeterince sevmemiş demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAtanan sensin bulursun yenisini salla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonun flört gibi.. defet bidahada konuşma
00 Yorumla
+1 yılO ne iş yapıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılMühendis ama araba fabrikaları var orada müdür Aynı zamanda
Soran+1 yılBen öğretmen
- +1 yıl
Uf boş iş
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
O adamdan koca olmZ kızım şımarık olur
Haklı artık bişeyler ciddiye gidiyor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Amacı cınsellıkmıs net
02 Yorumla
Soran+1 yılburada tek kalıyorum ilk bi beraber uyursak gelirim yanına dedi bende pas vermedim şimdi de böyle yapıyor mesaj bile atmıyor doğru dürüst
Haksız
03 Yorumla
Soran+1 yılYa birde öyle biriyim ki hiç erkek arkadaşım yok tek onla konuşuyordum sanki dibinde olunca bırakmıcak onu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme
00 Yorumla
+1 yılNe iş yapıyor
00 Yorumla
+1 yıldegil gercekten seven mesafe tanımaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. haklı değil
00 Yorumlaİyi olmuş. Yenisini bulursun
00 Yorumla- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 1,5 saat uzakta bir şehre atandığım için flörtüm muhabbeti kesti, haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler