Sevgilimi tesettüre ikna edebilir miyim?

Merhaba KScanlar sevgilim ile 1 yıllık bir ilişkimiz var ve ciddi düşünüyoruz fakat kendisi fazla açık giyiniyor başlarda bu yoktu sweet eşofman tarzı kombinleri falan vardı fakat sonradan böyle oldu ve sorduğumda benim beğenmem için bana güzel görünmek için olduğunu söyledi ve ben de kendisine tamam da ben bu şekilde sadece durumdan rahatsızlık duyuyorum dedim fakat kuzenlerim ve sınıf arkadaşlarımı kastederek çevrendekiler de böyle giyiniyor onlara neden bir şey demiyorsun diye bir tepki aldım fakat takdir edersiniz ki senede 2 kere mecburiyetten gördüğüm kuzenime ya da samimiyetimin pek olmadığı sınıf arkadaşlarıma bunu ne hakla söyleyebilirim ki sonuçta evlenmeyi düşündüğüm kişi kendisi onlar değil ve nötr bir şekilde diğer şahıslarla ilgili etmenlerden bağımsız konuştuğumuzda ise cevresinin sakın kapanma pişman olursun dediğini kendisinin de yaşadığımız şehirden dolayı sıcaklardan kapanmak istemediğini söyledi açıkçası dine karşı da biraz soğuk sürekli "Allah varsa nerde? Ya ölümden sonra yok oluş varsa? Ya cennet cehennem sadece kurguysa bize söylenen yalanlardan ibaretse ne olacak?" Tarzı soruları var ben bu durumun da etkili olduğunu düşünüyorum bu gün bir tanıdığımıza ziyarete gittim yeni evlendi ve eşi tesettürlü bir bayan ve kendini çok güzel nasıl denir dışarıdan saklıyor ve bu durumu görünce içimden keşke sevgilim de böyle olsa diye geçirdim
Sevgilimi tesettüre ikna edebilir miyim?