İnstagramdan ekleyip ne yazılır?

Selam herkese. Biraz uzun bir hikaye ama üniversiteye hazırlandığım dönemde dershaneden bir kız arkadaşımın beraber fotoğrafımızı paylaşması üzerine onun okulundan bir erkek arkadaşı böyle güzel arkadaşların var neden bizi tanıştırmıyorsun falan demiş adsds. tabi ben o zamanlar hiç ciddiye almadım ama sonradan düşündüm benim kazandığım bölümle aynı bölümde okuyordu çocukta. benden bir sınıf üst sadece başka okulda tabi. Tipi normal benim hoşuma gitti yani. sonra bir iki yıl sonra ben bu çocuğu fake hesaptan ekledim biraz konuştum uzun uğraşlar ısrarlar sonrası kim olduğumu söylettirdi. Yıllar önce arkadaşıma sorduğu kız olduğumu söyledim kendi hesabımı söyledim ve beni ekledi, birbirimizde ekli olmadan birazda kendi hesabımdan konuştuk. bende kendimi ifşa edince çok utandım kendi hesabımdan eklemem doğru olmaz gibi şeyler söyledim o da sorun yok dedi. sonra dayanamadım tekrar ben ekledim onu ortalama 1 yıl kadar sanırım birbirimizde ekli kaldık ben hep bekledim onun bir şey yazmasını ama yazmadı ve sonra birgün beni hesabından silmişti. 1-2 yıl sonra tekrar ben ona fake hesaptan yazdım biraz konuştuk kim olduğumu öğrenmeye çalıştı ben söylemedim tabi ilk önce komşu kızı olduğumu iddia etti ama benim hakkımda birkaç şey sorduktan sonra ismimi söyledi. bende hayır yine deneme yapıyorsun dedim, sensin eminim dedi. Ben tabi yine ifşa olunca çok utandım konuyu kapatmaya çalıştım iyi geceler dedim. O gün bugündür bekliyorum beni kendi hesabımdan ekler belki yazar falan diye ama yok. İşin özü ondan haberdar olmam yaklaşık 9-10 yıl en sonda 8 ay önce fake hesaptan konuştuk. Neden bilmiyorum ama benim aklımda sürekli bu çocuk var, yıllardır takıntı gibi oldu bende artık sanırım, çok istiyorum onunla sevgili olmayı, evlenmeyi. Ona bir daha asla ben yazmam o yazmadıktan sonra o yazsın diyordum ama hala aklımda o var, başkaları olsa bile ben o çocuğu aklımdan çıkarıp başkalarıyla olmak istemiyorum ilginç bir şekilde. En sonunda dedim ki ben yine gururumu bir kenara bırakıcam ve belki son kez de olsa onu ekleyip mesaj atmayı düşünüyorum. Korkuyorum ya kabul etmezse ya cevap vermezse diye ama zaten hiç aklımdan çıkmıyor en azından şansımı bir daha denerim. Yani sizce ekleyip ne diye mesaj atayım, konuşma ilerlerse kahve içmeye davet edeyim mi? Bir kız olarak hiç yapmayacağım şeyler ama mecbur kaldım artık gönül ferman dinlemiyor. Sizce nasıl konuşayım kahve içmeye nasıl davet edeyim bir fikir verin lütfen?

İnstagramdan ekleyip ne yazılır?