Arkadaşlar ayrıldığım kız dönmek istiyordu, yeni yeni konuşmaya başladık ama birkaç günde takıntı yapıp üzerine fazla gidip onu darladım gibi hissediyorum, bu yüzden gece telefonumu kapattım ve birkaç gün iletişimi kesmeyi düşünüyorum toparlanalım diye sizce kötü fikir mi?
Yani normalde takıntı yapan biri de değilim, tuhaf davranıyorum kendime gelmek istiyorum. Onun haberi yok tabi bu plandan.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İçine sinmeyen bişeyler var. Senin saklanman değil konuşman gerek. Kadınlar kaçmak erkek sevmez.
içime sinmeyen şeyleri zaten söyledim ben her zaman rahatsız olduğum şeyleri söyleyip çözmeye çalışıyorum zaten ama bunu birkaç gün ard arda takıntılıymış gibi söyledim haliyle öfkeliydi kaç gündür belli etmese de anlayabiliyorum.
O zaman konuş. Kendine de çeki düzen ver. Ihanet mi edecek etsin. Takma bu kadar. Kendine zarar öncelikle. Oluruna bırak ve ilişkini yaşa.
Yorumun için teşekkür ederim, evet bir iki gün onu takıntım yüzünden kızdırdığımda zaten o konuda onu biraz rahat bırakmak istedim bilerek işte o konudan bahsettim yapabilirsin dedim bana yine tartışma çıkaracakmışım gibi davrandı ben de dedim işte tartışma değil bunu sana göstermek için dedim ama ön yargılı davranıyor hemen sanırım artık.
Biraz haklı sanırım. Sen yine de devam et. Ne demek ben teşekkür ederim
Söyleyin bi kaç gün ara verelim diye.
Öyle söylemekte istemiyorum çünkü genelde yanlış anlaşılıyorum açıkçası, belki de birşeylerden korkuyorumdur emin değilim.
Acikca söylemek iyi bence
böyle uzaklaşırsam biraz nefes alır ve kaybetme korkusu da yaşar diye düşünüyorum.
Kötü bir fikir
nedenini sorabilir miyim?
Açıklama yapmadan köşeye çekilmek karşı tarafta iyileşmeyecek yaralar açabilir. O yüzden susma, açıklamanı yap öyle git. Kendini ifade etmelisin.
hayır kesinlikle açıklama yaptım yukarıda bir yorumda bahsetmiştim buraya da ekleyeyim:
İçime sinmeyen şeyleri zaten söyledim ben her zaman rahatsız olduğum şeyleri söyleyip çözmeye çalışıyorum zaten ama bunu birkaç gün ard arda takıntılıymış gibi söyledim haliyle öfkeliydi kaç gündür belli etmese de anlayabiliyorum. Bu yüzden söylemeden birkaç gün iletişimi kesersem belki hem biraz nefes alır hem de kaybetme korkusu yaşar biraz diye düşünüyorum, bilemiyorum.
İçine sinmeyen şeyleri söylemiş olabilirsin ama habersizce çekip gitmek doğru bir davranış değil. Onu cezalandırmak bu. Eğer merhametli bir insansan ve onu seviyorsan biraz ara verelim dersin. Ara verdiğiniz süreç içerisinde zaten özlemini yaşar ve biraz düşünür.
Söylersem ve ara verirsek bu süre içerisinde benimle barışmak isteyip istemediğini de tekrar gözden geçirebilir bu davranışlara bağlı olarak ki normalde öyle takıntı yapan biri değildim öncesinde güvenimi kırdığı için böyle davrandım ama yine de saçma buluyorum kendimi, o da bunu anlamıyor. Her neyse ara vermeyi kararlaştırıp bunu yapmak ters tepebilir o yüzden ama böyle haber alamazsa nedenini düşünür sadece ve 3-4 gün sonra zaten bunun nedenini açıklarım uzun süre değil.