Aşk İlişkileri Olmasını asla ıstediğiniz bir şey gerçek olursa ne yaparsiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dünya başına yıkılır insanın değil mi? Güncellemeler+1 yıl Olmasını asla İSTEMEDIGINIZ bir şey gerçek olursa ne yaparsınız? Olmasını asla ıstediğiniz bir şey gerçek olursa ne yaparsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Skrt050 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Kesinlikle ama değiştirmeyede çalışırım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gerceklestikten sonra değişmesi mümkün olmayan bir şey olursa ne olur peki Yorumla Skrt050 +1 yıl Yani o farklı bi durum ama çekim yasası olayı var ya yani ne düşünürsen o olur kötü ya da iyi her ne olurda olsun sen sürekli dğşünür olacak ya da olmayacak dersen o bi şekilde gerçekleşiyor. Sen tam olarak neyi kadt ettin bilmiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Olmasını hiç istemediğim bir şey bende kalsın ama olmaması için dua etsek bile kaderde varsa oluyor da Yorumla Skrt050 +1 yıl Evet orası öyle ama sen içinde bilinç altına hep iyi sekilde düşünmeye cslıs Yorumla Soran +1 yıl Inşallah Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. kendşnden mi örnekledin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla S93S94 +1 yıl sennde bu nsll Yorumla
athlete21 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Olmasını asla istediğimiz nasıl bi cümle aq 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Klavye htasi duzeltttim zaten Yorumla athlete21 +1 yıl D vseydinde Yorumla
hemşirrr3455 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Ne olduki böyle sorduğuna göre bir şey oldu 0 16 Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Ne oldu Yorumla Soran +1 yıl Bir şey olmadı zaten olmasını istemedigim bir şeyin gerçek olma ihtimali hayatta hep vardır ve benimde var o yüzden Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Çok önceden aldatılmaktan korkardım başıma geldi ayrıldım sessizce Yorumla Soran +1 yıl Her korktuğumuz şeyi yaşıyor muyuz bunu gozlemledin mi Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Neyden çok korkarsa. Olmasa bile gelir seni bulur hayatı biraz alışına bırakıp düşünmeyeceksin Yorumla Soran +1 yıl Kokrtugumuz ne varsa ne olduğu önemli değil korktugumuz her şeyi yaşarız diye de bir kural yoktur değil mi çoğu zaman yasasakta Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Biraz dertleşelimmi Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Hayır canım öyle sürekli olacak diye bir şey yoktur Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Dertleşmek istermisin Yorumla Soran +1 yıl Bn yzamam yeni uyeym Yorumla Soran +1 yıl Yaşımla ne ilgisi var istek atmanin Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl Sordum çok mu küçüksünüz çok küçük üyeler bar Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Soran +1 yıl Sanki herkes kendi yaşını mi yazıyor Yorumla hemşirrr3455 +1 yıl O yüzden dedim zaten 15 16 var ya o derece bende yazamıyorum Instagram varsa konuşabiliriz biraz Yorumla Soran +1 yıl Sosyal medyam yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesinlikle ama değiştirmeyede çalışırım
Gerceklestikten sonra değişmesi mümkün olmayan bir şey olursa ne olur peki
Yani o farklı bi durum ama çekim yasası olayı var ya yani ne düşünürsen o olur kötü ya da iyi her ne olurda olsun sen sürekli dğşünür olacak ya da olmayacak dersen o bi şekilde gerçekleşiyor. Sen tam olarak neyi kadt ettin bilmiyorum ama
Olmasını hiç istemediğim bir şey bende kalsın ama olmaması için dua etsek bile kaderde varsa oluyor da
Evet orası öyle ama sen içinde bilinç altına hep iyi sekilde düşünmeye cslıs
Inşallah
kendşnden mi örnekledin
Nasıl yani
sennde bu nsll
Dertleşelim içini dök bana :)
Olmasını asla istediğimiz nasıl bi cümle aq
Klavye htasi duzeltttim zaten
D vseydinde
Ne olduki böyle sorduğuna göre bir şey oldu
Ne oldu
Bir şey olmadı zaten olmasını istemedigim bir şeyin gerçek olma ihtimali hayatta hep vardır ve benimde var o yüzden
Çok önceden aldatılmaktan korkardım başıma geldi ayrıldım sessizce
Her korktuğumuz şeyi yaşıyor muyuz bunu gozlemledin mi
Neyden çok korkarsa. Olmasa bile gelir seni bulur hayatı biraz alışına bırakıp düşünmeyeceksin
Kokrtugumuz ne varsa ne olduğu önemli değil korktugumuz her şeyi yaşarız diye de bir kural yoktur değil mi çoğu zaman yasasakta
Biraz dertleşelimmi
Hayır canım öyle sürekli olacak diye bir şey yoktur
Dertleşmek istermisin
Bn yzamam yeni uyeym
Yaşımla ne ilgisi var istek atmanin
Sordum çok mu küçüksünüz çok küçük üyeler bar
26
Sanki herkes kendi yaşını mi yazıyor
O yüzden dedim zaten 15 16 var ya o derece bende yazamıyorum Instagram varsa konuşabiliriz biraz
Sosyal medyam yok