15 sene içinde o çok kızla birşeyler yaşadı, bense hep sevgili olmadan u dönüşleri yaptım. Beni hala bekliyor, hala evlenmiyor ama anlamadığım; madem bunca yıl içinde ben vardım, neden 15 sene öncesinden olmadı?
nitekim şu an 15 yaşında yaşlarında çocuklarımız olabilirdi
yoksa bunun güzellikle mi alakası var? Hani ben 20 iken çok alımlı değildim şimdi ise güzelliğime güzelik geldi.. Bu mu asıl sebep sizce? Yoksa başka ne olabilir ki?
bu arada aileler arasında statü farkı da var yani onun ailesi kariyer sahibi ama benim ailem sülalem onlara yinede bin basıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boş ver takma
Yani başta güzel degildin smdi guzellestiysen onunki aşk değil tamamaen dış görünüşe dayalı ilişki
Aynen ve aşk acısından 45 kilo aldığım halde güzelleştim, kiloyu veriyorum ama o eski vucdumdan eser kalmadı yani olan yine bana oldu, o hayatını gün ederken
Rabbim onu islah etsin, mutlu eylesin ne diyeyim
Bence üzülme boş ver o kaybettiğine yanar ulan benim de ayar olduğum sizin gbi kadınları üzüyorlar snra biz şerefsiz oluyoruz😀
Öyle.:(
Abi herkesin çevremde çocuğu 11/15 yaşına girdi, yengem hamile evlendi abimle biz hala böyleyiz.. benim günahım neydi bir anlaya bilsem keşke
Benim günahım ne benimde arkadaşlarım çevrem evlendi 7 yaşlarında çocukları var benim suçum ne
Bir çöze bilsem :(( beyin 🧠 felç. Bipoları yendim ama bu soruları çözemiyorum
Annem hep dedi zaten
40 yaşında ise hayatını yaşamıştır sonra gelir demişti, tamda öyle oldu. Bu mu yani aşk
Aşk hayatını yaşamak sonra kendini yamamak mı
Ben gerçek diyorum; onu istemiyorum yemin ederim
İsterse ömür boyu rahibe kalayım, onunla asla olmam ben çünkü bu hayatta en büyük goolü o bana attı
Tabikide kednnii yamamak ilerde yaşlanınca kim bakcak dimi ahh ulan ah senin gbi bir tanesi cikmiyorki evlenelim
Aşk sadce bir çift göze tutulmak ve ona bakmaktır 15 sene sonra gelmek degil
:)) kalbime tercüman oldun kanks
Ne göklere sığdıramamıştım oysa onu
15 sene evlenmemişsiniz beklemişsiniz sebebi ne olursa olsun, evleninde kurtulalım sizden:)
Hiç bir zaman
Ah dostum ah 10 yıllık sevgilimden ayrılalı 5 sene oldu öldümü kaldı mı bilmiyorum lakin bir telefon gelse..
Karar senin lakin aşıkları aşık kişiler anlar.15 sene aynı kişiyi zikrediyorsan bilemiyorum:)
Beni haketmedi hiç , o yüzden tınnnn
Ahhh tubiss ahhh
Beni buldu maalesef kanka
iyisiyle kötüsüyle hayat bu işte
Ama olan tüm gençliğime oldu
Hiç merak etme gençlik elden gitmez beden Elden Gider Sen ruhunu genç tut
Ruhum genç içim kıpır kıpır ama geçen yıllarıma yanıyorum
geçmişte yaşama hapis eder seni ve sorgulatır.
Öyle
Sonuç?
Onu istemiyorum
Ama anlam da veremiyorum hiç bir şekilde
Onun seni istedigini nereden biliyorsun? Icinde hala bir öfke var senin!
Yoo bana yazdı geçen
Aynen öfkem geçmiyor ve ölene kadar da bu böyle devam edecek ona karşı ama başkasıyla olacağıma da eminim
Umarım kendini kandirmıyorsundur... ben olsam bu olayi en derin yere gömer uzerine 100 kamyon çimento qtardım. Ve bir daha ağzıma almayı bırak dusunmek istemezdim. Sen hala burada bu konuyu sorguluyorsun!! Ya gönlün var ya da kararsızsın... ama istemiyor degilsin
Gönlüm varsa allah belamı versin herkese onun ne kadar kötü olduğunu hata anlattım anneme de az evvel
Onu zerre yi bırak dünya da erkek kalmasa yinede istemem.. nefretten bile güçlü duygu besliyorum
Bubda iyi degil ben unut diyorum sen annene anlatiyorsun.. mevzular böyle kapanmaz ufaklik
Aynen yaram derin