Var tabikide ama bunun tek nedeni sevdiği kişinin onu asla istememesi olur başka neden olupta gidip başkasıyla evleniyorsa zaten sevmiyordur. Çünkü bu hayatta birtek sevilmemeye çare yoktur. Ben bunu yaşadım ben istemedim asla çok olaylar oldu çok mücadele etti en son mutsuz bir evlilik yaptı. Sevmiyorum çünkü illaki birgün bir düzen kuracaktı.
benim tanıdığım bir abla var o 17 yaşındayken 3 senelik sevgilisini başka bir kızla evlendirmişler, yıllar sonra tekrar karşılaştılar adam yalvardı tekrar olmak için boşanıcam falan demiş fakat 2 tane çocuğu olduğu için tanıdığım kişi istemedi yuva yıkmak, yuva yıkanın yuvası olmaz diye
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tanıdığınız gerçekten vicdanlı bir insanmış en güzelini yapmıs
erkek 1 yapar kız 5.. başıma geldi.. gitti çook zengn biriyle evlendirildi gıkı çıkmadı.. şimdide arayıp duruyo, evli barklısın git işine diyorum anlamıyor, başımıda belaya sokacak... asla aynı prtamda nefes bile almam artık, geçti o işler..
Görücü usülü ailesinin uygun gördüğü insanla evlenenlerde var. Tamam diğer sevdiği ya da sevgilisi belkı evlılık bile düşünmıyor onunla da. Ama aile baskısı yüzünden yapılan evlılık cok var. Cevremde de var akrabasıyla vs evlenen ve istemeden evlendm diyenler. O yuzden
İstemeden evlendim diye bir şey yok bu gün aşiretlerde bile kızların görüşü alınıyor kız başkasını seviyorum dedimi bitmiştir o iş zorla vericeklerse kızı bazı kızlar gibi gözünü karartıp sevdiğine kaçan kızlar var
Kim kuzenıyle evlenmek ıster ki ya bıle ısteye. Mesela ben 17 lerimdeyken bir apartman vardı sokakta hepsı akrabaydı. Aşiret falan değil öyle iç anadolu. Hepsi birbrne verdi cocukları bir tanesi bıle yabancıya gitmedi erken yaşta evlendirdiler hemen. Mahallede herkes bılırdi onlarda öyle aile ici evlendırılıyor yanı hıcbiri mi dışarıdan birini sevmemiş o zaman hastamı bunlar hep kuzenlerine yukselmısler. Mılyonda 1 dedigin icin dıyorum. Bana imkansız gelmıyor.
Mesela benım dayım aile baskısı yuzunfen evlendi akrabayla evlenmedi ama süreklı evlen baskısı vardı ama sevgilisi vardı onunla evlenmek ıstıyordu ananem istemedi o yüzden olmadı. Gitti kurtulayım dercesine en olmayacak biriyle evlendi hatta
İşte aklında baskasıda olablr ya da o an hayatında birisi olablr. Bazı ailelerde konusulmuyor bile bu tarz seyler sevglim var falan. Hop bir talip cıkar tanımaya gelır ya da erkek aynı seklde haber verilir sevgilisi var mı yokmu aileyi memnun etmek ıcınde olablr o açıdan dusunmustm ben. Ali cabbar gibi değilse de vardır yine böyle durumlar diye dusunuyorm😀
aklımda başkası olduktan sonra dünya vız gelir yeterki aklımdaki beni sevsin ama aklımda kimse yok diyelim annem birini buldu baktım karakteri düzgün fikirleri bana uyuyorsa bulduğu kızla yoluma bakarım