3 yıllık ilişkim bitti hakaret küfür ederek ayrıldık?

Beni 2 ay önce bırakıp başka şehire gitti ama görüşmeye devam ettik. Gitmeden önce 3 yıl aynı evde yaşadık her konuda emek verdim hep yanında oldum çıkarsız karşılıksız sevdim. Ev temizliğinden hastalığına kadar baktım. Beni bıraktı başka şehire yerleşti görüşmeye devam ettik yanına tatile geldim, ve burada biriyle görüştüğünü yakaladım onu çok seviyorum ama geri dönüşü olmayacak hakaret küfürler ettik. Beni ailesiyle tanıştırdı ve benimde ablamlarla tanıştı, sonra artık sevgili olmayalım dedi, zoruma gitti bende hakkımı helal etmiyorum sana dedim, sonra burdaki görüştüğü kızı yakaladığımı söyledim hiç bişey demeden engelledim, SMS atmaya başladı engel kutusuna düştü, inkar etmeye hakaret etmeye başladı ama %100 kızı yakaladım arkadaşlar. orada kıyamet koptu ağzıma helen bütün hakareti küfürü söyledim acılarından vurdum onu. Ailesinden vurdum, Geri dönse affetmem ama köpek gibi de pişman olsun istiyorum. Benim ona yaptığım iyiliği kimse yapmaz ameliyatlar oldu hepsinde ben baktım evinin alışverişinde tut kişisel bakımına kadar çok emeğim geçti. Çok anılarımız hatıralarımız var. Sizce ilahi adalet tecelli eder mi? Benim ona yaptığımı ailesi bile yapmadı hep tek ben oldum yanında. Köpek olsun istiyorum. İçim yanıyor erkek psikolojisinden anlayan yazsın lütfen 🙏

Güncellemeler
+1 yıl
3 senedir bir dediğini iki etmedim hiç hakaret etmedim hep onu kazanmaya çalıştım. Ben saygısız biri değilim beni tanısanız hep merhameti e yenik düşerim. Ama taş olsa çatlardı artık. Bana umut verdi sonra beni Bi başıma bıraktı gitti ama görüşmeyi de kesmedi hep içimde umut besledim. Tatile yanına geldim yine görüştük ama Bi öğrendim ki eni aldatıyorum. İnsan gibi sevgili değiliz artık yoluna bak deseydi sesim çıkmazdı ama beni Bi çekti Bi itti, bide hala kandırmaya çalışıyor biriyle görüşürken
3 yıllık ilişkim bitti hakaret küfür ederek ayrıldık?