Boy, endam, ses, gülüş, zeka, dilbazlık vs diye uzayabilir liste.. Peki senin en etkili silahın ne karşı cinsi etkileme konusunda? 😏 Keyifli geceler..🥂✨️🤘🏻
Kadınların erkekleri tavlamak için çok bir özelliği olmasına gerek yok. Tek bir mesaj atması yeter. Erkeklerin yüzde 99'u tavlanmaya hazır bekliyor zaten 😂 yeterki eli yüzü düzgün bir hanımefendi olsun. Çok muhteşem güzellik aramıyoruz zaten. Erkekler kadınları neyiyle tavlar derseniz de , Erkek çok tipsiz olmasın ağzı laf yapsın kadınların bir çoğu tav olur zaten. Çünkü yalan duymaya bayılıyor kadınların bir çoğu Örneğin; Oo bugün çok güzel görünüyorsun. Hemcinslerin seni görünce kıskançlıktan saç baş yolabilir demeniz yeterli. Çünkü kadın en çok hemcinsine rakiptir😂 dipnot: bütün kadınlar için aynı şeyi kast etmiyorum. Karşı çıkan kadınlar linç etmesin hemen. Kadınların bir çoğu böyle diyorum. Az çoğu böyle olmayanda vardır illa ki 😀
Ben kadınlarda zekaya bakarım bir de iki yüzlü olup olmadığına. mesela sevdiği zaman gerçekten sevmeli.. umursamaz olmamalı veya değer verdiği kişiyi bir günde silmemeli ya da yalancı olmamalı. verdiğim değerin güzelliğini bilmeli.. ben dış görüşüne bakmıyorum fizik güzellik olmasa da olur. eğlenceli olmalı, baskın olmalı, kafa dengi olmalı, birde deli dolu olmalı. aynı zamanda sert ama yeri geldiği zaman duygusal da olmalı.. birde toksik birisi olmamalı yani ayıl barış ilişkisi yapan birisi olmamalı :) 😂
Tavlamak bana çok basit çağ dışı bir kelime gibi geliyor. Ben gönül almak , kalbine dokuna bilmek. Bunu peşindeyim ben. Birinin aklını çekebilirsiniz fakat bu kısa sürebilir. Ama kalbinde yer edebilirseniz o zaman her yere el ele yürüyerek gidersiniz.
Ben varya uzun zaman oldu bir erkek görüp takilmayali tavlamak isterim ama tavlayamam kocadan hariç ilişkim olmadı başka biriyle merak ediyorum yalan yok zaten o yok artık birine burdan niyet ettim o nerde smdi bilmiuorm ha hatırladım burdan milletle konuşmustum diye kızıp gitmişti sonra dan hoşuma gitti hala da aklımda ama varya eline geçseydim kesin iç kanama geçirir ölürdüm iyi ki de milletle konuş muşum ilk defa bira aldm içtim valla şimdi şu şişesinde tavlama konusuna gelince kimse yaşını belli etirmiyor 15 yaşında çocuk 25 duruyor kimlik kontrolü yapmak lazım tavlamak için bn 30 kart olmayan cilveli severim talebelerimi bekliyorm
@alrmaltıma Türkçe meali: kocamdan başkası ile ilişkim olmadı ve boşandım. Artık evli değilim. Burdan birini çok beğendim o kadar çok beğendim ki onunla ilişkiye başlamış olsaydım onu görünce heyecandan iç kanama geçirir ölürdüm. Bu yüzden onunla konuşurken aynı anda başka erkeklerle de konuşuyordum. O da bunu fark etti ve beni kıskandı ve hesabını kapattı gitti. Ben de ilk defa bu yüzden bira alıp içtim o gitti diye üzüntüden. Ama iyi ki konuşmuşum diyorum çünkü onunla olsaydım heyecandan ölebilirdim. Şişe çevirken erkek tavlama konusuna gelince ( bura ne alaka ben de anlamadım 😂) erkekleri tavlama sırasında kimlik kontrolü yapmak lazım çünkü 15 yaşında çocuk 25 gösteriyor. Ben ise kart olmayan cilveli 30 yaşında bir kadınım. Bu yüzden yaşıtlarım olan takiplerimi bekliyorum. ( Türkçe'yi Türkçe'ye çeviriyoruz çok zengin bir dilimiz var 😂😂)
Kendine özgüvenli duruşla tavlarsın. Hiç bir erkek omuzları düşük hayattan bezmiş gibi duran kadından etkilenmez. Önce duruşu olmalı bir kadının. Ve kadın zeki olmalı. Zekan varsa ve kullanmasını biliyosan o zaman oldu bu iş. Erkekler basittir kadınlar kadar karmaşık değiller. Eğer ki kullanmasını bilirsen nereye istersen oraya çekersin.
Zekam, insanlığım, esprilerim, yakışıklılığım ve fiziğimle henüz bir kız tavlayabilmiş değilim hikaye yani bütün bunlar insanda şans olacak Allah çirkin şansı versin durumu😆gerçi benimde bir kızı tavlamak gibi bir derdim olmadı ciddi düşünmek kadınları korkutuyor
Aslında teşbih ve mübalağa içeriyor soru. Nedense başlığa takıyor insanlar alt anlamından ziyade. Birini hangi özelliğiniz ile etkilersiniz demek istiyorum. Yani tutup işve cilve yaparak değil, tamamen sahip olduğunuz özellikler ile..
Dilbazlık hariç çünkü pek konuşmayı sevmem ve ağızı iyi laf yapanların gerçekçi olduklarını düşünmüyorum, onun haricinde yazdıkların bana uyuyor, bir kadını etkileme konusunda ama inan artık mecalim kalmadı😄🤦🏻♂️
Zekam, mizahi seviyem, dış görünüşüm, verdiğim ilgi ve güven ile, kurbana yaklaşırım, gerisi çok kolay olur zaten, ava odaklanıp, ağıma düşürürüm. Eheheh
Tavlamayı becerebilirsem; uzun boyumla, etkin iletişim dilimle, anchormam diksiyonumla, talk şovmen tarzı sempatimle tavlayabiliyorum. Arzu ettiğim kızları değil ama. En vasat ve altındaki kızları tavlayabiliyorum ancak
Düşüncelerimle ve fikirlerimle onu etkileyebiliyorsam zaten beni sever. Beni ben olduğum için sever diye düşünüyorum. Görünüşmüş taktikmiş bunların önemi yok bence.
ya ben tavlamak istemesem de fazla güler yüzlü ve sıcakkanlı olduğum için tavlanıyor anlamadım. Arkadaş gibi yanaştığım her erkek bir süre sonra senden hoşlanıyorum diye peşimde dolanıyor. Oysaki ben beğendiğim insanla bırak muhabbet etmeyi genelde selam bile vermem halimden tavrımdan anlamasın diye. Ama sonra onu da tavlarım şeytan tüyü bence :)
Herkesin tercihi farkli olur ki.. ben bi kadının beni herkesten farklı bakması davranışı deger vermesi etkiler tabi normal den kötü bi fizigi yoksa begeni de şart