Yalnızlar, olmaması yazabilirsiniz ilki benden "olmaması" 😅

Yalnızlar, olmaması yazabilirsiniz ilki benden "olmaması" 😅

Şu an bir sevgilim yok. Sıkıldım artık vasatımın altında kalitesiz tiplerle ilişki yaşamaktan.
Sevdiğim yok. 4,5 yıl önce 2019 baharında sevdalandığım bir KS fenomeni var. Hala onun için ağlar, onun için güler, onun için soluk alıp veririm. Daha önce de yazdım soru sayfanızda.
4,5 yıl önce buraya sadece kızlara DM kanalıyla saçma sapan iltifatlar edip yürümek için üye olduğum dönemde reddiye aldığım onlarca kızdan biriydi. Ama diğerleri değilmiş. Bunu ne zaman anladım. Onun yazılarını sorularını bencelerini okuyup sevdalandığımı farkettiğimde öğrendim.
Ben b. rzo bir gelenekten geliyorum. Kızlara ıslık çalarak, korna çalarak nasibindeki kızı bulacağını zanneden ""elit olduğu kadar süper zeka""" bir apaçi cemiyetinin içinden geliyorum.
Beni ne ana babam, ne ablam, ne öğretmenlerim, ne patronlarım adam edemedi. 4,5 yıldır bana KS'nin kazandırdıklarını, önceki 30 yılda kimsele kazandıramadı. KS bana önce insan taklidi yapmayı sonra insan olmayı öğretti. Kadınlarla insan evladı gibi beyefendi gibi nasıl iletişim kurmam gerektiğini öğretti.
KS'ye alıştıkça b. rzo arkadaşların hepsine giderek yabancılaştım. Burada fenomenleri ve diğer kaliteli aydınları takip ettikçe değiştim. Ben de kendi çapımda bir fikir adamı oldum çıktım 4,5 yılın sonunda. Eski toksik çevremden uzaklaştım. Hala üzerimde zaman zaman o kültüre bağlı hastalıklar nüksetse de eskiye dönemiyorum istesem bile.
Sevdalandığım kadının en güzel yanı daha önce de belirttiğim gibi KS galaksisi içinde etrafında binlerce gezegenin döndüğü pasparlak bir güneş olması Galaksideki diğer yıldızların hepsinden daha parıltılı bir güneş olması. Isısıyla ışığıyla sistemindeki bütün ölü gezegenlere hayat olmuş olması.
Geçen bu güneş diye teşbih ettiğim bu güzel fenomen kişi, üyelerden birinin sorusuna şu Bİ BOTLUK görüşü yazmış.
""""Utanmayı bilen erkeğe zaafım var benim, hata yaptığında yüzü kızaran, gönül almayı bilen.. Kazandığı maddî olanaklar ya da şartlarla kendi değerini belirlemeyen, bir mini eteğe aklı gitmeyen! Kendi olma ve prensipleri pahasına benden bile vazgeçecek erkeğe zaafım var benim. Doğruları uğruna bedel ödemiş, kirli ilişkilerle ne bedenini ne de ruhunu kirletmiş, bedeni değil ruhu okşamayı öğrenme seviyesine ulaşabilmiş erkeğe zaafım var. Açın hâlinden anlayacak kadar aç kalmış, kimsesizin hâlinden anlayacak kadar kimsesizlik görmüş fakat tüm bunlara rağmen temiz kalmayı başarabilmiş erkeğe zaafım var. Herkes dış görünüşüm ile beni değerlendirirken o, tüm ön yargılarından sıyrılmış, kıyafetle değil ruhla ilgilenmeyi öğrenebilmiş, okuyan, araştıran, öğrenen ve öğretmeye âşık erkeğe zaafım var benim. Derimle değil derinimle bütünleşecek, benim iyiliğim, ilerlemem uğruna benimle bile kavga edecek, bana aklıyla rehber olacak erkeğe zaafım var.
Kim demiş menfaatlerim olmadığını !! Benim aradıklarım sizde yok ki.""""""
Gözyaşları içinde okudum. Hıçkırıklarla okudum. Çünkü ben utanmayı öğrenemedim. Hatalardan ötürü gönül almayı da öğrenemedim. Hiçbir zaman prensip sahibi olamadım. Bedenleri değil ruhları oksayacak olgunluğa da erişemedim. Aç ve kimsesiz kaldığı zamanlarda temiz kalmayı başaramayıp kazanma kuşağında kaybedenlerdenlerdenim ben. Kıyafetlere takılıp ruhları gözden kaçıranlardanım. Aklımla rehber olmayı geçtim bana rehber olmaya çalışanlara bile kadirsizlik kıymetsizlik edenlerdenim ben. Her neyse...
Ağlayıp zırlamam bittikten sonra birden bir mutluluk ve huzur doğdu içime. Dedim ki; """Ben ne kadar doğru bir insana sevdalanmışım, ne kadar yüce bir insan için çabalamışım. Ne kadar derin ruhlu birisi için gözyaşı dökmüşüm 4,5 yıldır.""" Öyle mutlu hissettim ki kendimi ve ekledim. """"Yıllar önce senin yörüngene girmiş bir gezegen olmak bile benim için bu fani dünyada kazanacağım tüm mertebelerden üstündür.""""
Son sözlerimi söyleyip perdeyi kapatayım.
DİŞİLİĞİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM, UMUTSUZ SEVDAM.
Sen iyi ki varsın, iyi ki gelmişsin bu dünyaya. İyi ki tanımışım seni.
Sakın ola benden önce göçüp gitme bu dünyadan. Yoksa sen bir kere ölürsün. Ben her gün...
Selam olsun sana ey güneşim. Selam olsun sana ey asil soylum.
Takipçin FİKRET DOĞAN.
https://www.youtube.com/embed/WqndN6WH9LI Teşekkür ederim ama beni bu kadar abartma😃
Bilmeden ya da habersiz hayatına pozitif bir dokunuş yapabilmiş olmam mutlu etti beni')
@PiLLy_BheBek Ben senden bahsetmemiştim ki neden üzerine alındın.😂😆😁😀🥀🌹💐
Tamam tamam 🤫 🕵️ sustum 😄 keyifli akşamlar ☕
@PiLLy_BheBek Sana da iyi geceler.😊
Fikret bu @pilly_bhebek yorumuydu çünkü sonuna kadar okumuştum 🙋
@r_engarenkyollar 😂😆😆😁😂 Demek herkes yorumuş o yorumu. Biraz uzun bir yorumdu. İnsanlar pek uzun metin okumuyor. O yorumu sadece ben ve 1-2 kişi okumuştur diye düşündüm. O yüzden alıntı yapmıştım. Herkes okumuş demek. 😄😁😆😊☺️
Bu sabah başıma neler geldi size anlatayım. Bütün arkadaşıma anlatiyorum bu beni rahatlatıyor 😅
Benim iki tane kuşum var. Biri Jumbo erkek neyse sabah kalktım kuşlarıma baktım Jumbo yoktu kafeste, yuvalığın yan duvarını takmayı unutmuşum gece , kafeste tam balkon kapisinin yanında duruyordu ve kapısı açıktı oturdum zırladım kaçtı diye 🥲
Sonra işe gitmek için hazırlanırken dişi kuşun devamlı çağrı ötüşü yaptığını duydum.. dedim Ece kızım bu kuş evde 🔎 hemen telefondan maç açtım (maçı çok seviyor) halsiz bir sesle cikk cik diye öttü dolabın arkasina düşmüş yaklaşık bir saat sonra buldum 🥳
Sevdikleriniz yaninizdaysa dünyanın en şanslı insanısınız demektir, gerisini (diğer tüm mevzuları) sallayın gitsin ")
@PiLLy_BheBek Dişinin ona çağrı yapacağını biliyor ki, balkon kapısının yanında olduğu halde dışarıya değil dolabın ardına düşmüş. Aşk böyle bir şey işte. Jumbo özgürlüğü değil esareti seçmiş bile bile. Ama kendini yakacak değil daha da pişirip olgunlaştıracak bir esareti seçmiş.
İnsanlar da böyledir. Aşka tutulduğu an bir yola girmiştir. O yolun kendini nereye götüreceğini bilmeden düşer o yola. Ya selamete gidecektir ya da felakete. Onun için yolun sonu önemli değildir ki o yolda yaşanan sevincin dökülen her gözyaşının ona kazandırdıklarıdır.
Bir ihtilalcinin ülke sevdası, halk sevdası, devrim sevdası ne kadar uluysa, aşığın maşuğa duyduğu sevgi de o denli büyüktür
İnsan hayatındaki tüm kişilik bozuklukları ve psikolojik sorunların 3 temel sebebi var.
1. Çocuklukta yaşanan aile içi şiddet
2. Ergenlikte reddedilmek, hem de aşağılanarak reddedilmek.
3. Yetişkinlikte yaşanan siyasi zulüm.
Ben bunların üçünü de yaşadım. O yüzden yıllardır vücudum hiçbir psikolojik tedaviye cevap veriyor. O kadar yıkılmış dağılmış ki değişime direniyor. 2 çözüm yolu var.
1. Boynu bükük, aciz ve engelli mazlumların duasını almak.
2. Harcı sevgi ve sadakatle yoğrulmuş gerçek aşkı bulmak.
İlk madde en başından beri hayatımda olan bir şey. İkinci madde için çok dua ettim. İcabet bulmadı.
Eğer kendimi aç ve kimsesiz hissettiğim zamanlarda bile çizgimi korusaydım, temiz kalabilseydim, kazanma kuşağında kaybedenlerden olmasaydım bu duam çoktan icabet bulurdu.
Artık duası bile kabul olmayanlardan olduğumu iki gün önceki yazınızı okuyunca idrak ettim.
Artık kendime dua etmeyi de bıraktım. Tek umudum, geçen gün sorunuza cevap veren engelli arkadaş ve diğer engellilerin, mazlumların, açlık ve kimsesizliğe rağmen temiz kalabilmiş insanların duasıdır.
Bunlar yeter şart olmasa bile gerek şarttır. Bunlar olmadan benim yaşantımda asla bir normalleşme ve pozitif yönde ilerleme söz konusu olmayacaktır.
Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun?
Elin elime değmeden avuçlarımı terleten sıcaklığını taa içimde hissetmek.
Seninle olmanın en kötü yanı ne biliyor musun?
”Seni seviyorum” sözcüğü dilimin ucunu ısırırken her konuşmamızda boş yere saatlerce havadan sudan söz etmek.
Seninle olmanın en heyecanlı yanı ne biliyor musun?
Aynı şeyleri seninle aynı anda düşünmek birlikte ağlamak gülmek. Ve buradayken bile seni çılgınca özlemek…
Seninle olmanın en acı yanı ne biliyor musun?
Seni hiç tanımadığım bir sürü insanlarla paylaşmak. Senin yanında olan, seninle konuşan herkesi çocukça kıskanmak.
Bu şiiri çok severim hayatınızda ki insan size gerçek duygular aşılamıyorsa onsuz olmaktan nefret etmiyorsanız sevgi denen duygu yükten başka bir şey değildir.
İyi ki varsın sözünü ederken beyninin her lobu buna onay veriyor ve tempo tutuyorsa en güzel yanının yanında olması dersin...
Cevap
43Cevap
Verilecek en güzel cevabı vermişsin. Çünkü olmasa da olur cinsleri..
Hahaha 😅
Bir insan sadece düşünülünce bile huzur verir mi, o veriyor
Soruyu açmadan önce detay kısmında ki açıklamayı içimden söylemiştim 😅 ''Olmaması''
Çorak toprağı renk cümbüşüne dönüştürmesi. Olumlu/olumsuz hayatıma kattığı her şey benliğimde yeni bir uyanışa vesile oluyor
Ne kadar güzel🤩
Olmaması değil de bize şans vermemeleri diyebilirim 🤷♂️
Kalbi güzel, anlayışlı, kibar.. güzel yanı bir sürü güzel yanının olması ))
Sevgilimi 🤣 ne sevgilisi 🤣 en güzel yanı olmaması , yalnızlık iyidir iyi , çünkü her gelen de senden bir parça bir şey alıp götürüyor " her aşkın sonunda gözyaşı mutkaka vardır 😢
Hiç konuşmaz şikayet etmez tirip atmaz küsmez beni hiç mi hiç darlamaz 7/24 beni kendi halime bırakir kıskançlıgi hiç yoktur mesela çünkü sevgilim yok 😂😂
ben bu soruyu eski sevgilim için cvplayım ne yaparsa yapsın benim morelim bozuksa hemen benimle ilglenmesi (umarım barışırız)
Saçlarındaki pigment kaybı beyazları. Bir de gülüşü tek taraftaki gamzesi. Gülerken dilini dişine koyması. 🥹
Öyle bir yok fakat olsa müzik zevki derdim çünkü onun müzik zevki benim için önemli kesin zevkli biri.
Narin, çok tatlı olması ve bebeksi karakteri diyebilirim.
Hayatımda uzun zamandır kimse yok. Adaylar oluyor ama yalnızım 😇
Olmaması sevgili istemiyorum bana hayırlı bi eş lazım… 🙏🏻😇
Yanımda değilken bile bunu tatlı tatlı acıtarak hissettirmesi
Olmaması ve rahat olmak
Sevgilim yok olsaydı yeşil gözleri derim dmdndndjzns
Beni benden fazla düşünmesi.
Beni çok düşünmesi her ne işi olursa olsun bırakıp gelebilir ve bana karşı sadık ve dürüst olması
Merhameti ve konuşmasamsa beni anlaması
Aynı anda aynı şeyleri düşünmek
Telepatik bağımız çok yuksel
Canım sıkkın demeden bir sıkıntım olduğunu anlar, çok meşgul olsa dahi her gün yanımda olduğunu bir şekilde hissettirir
Bu soruya cevap veremeyeceğim 23 yıldır kimse girmedi hayatıma
Anlayış-hoşgörü... (Benim için herşeydir)💯👌
İstemediğimden olmadığından yaş günü hediyeleri ile uğraşmamam
Sevgilimi askimmi
Askimin beni sevmesi en guzel6olani
Sevgilimin olmamasin😂
Sadakati, kız etrafı olmaması.
Çok detaylı düşünür herşeyi garantiye alır.
Seviyor ve seviliyor olmam.
Sevgili kullanmıyorum
Olmaması diyeyim :D :D
En güzel yanı sabahları günaydın yazması 🫠❤️
Hiç bir seyime karışmıyor ne güzel 😂
Bir yanını göremedim yalnızlık hatsafada
Sevgilimin olmaması 😂
Okur okumaz olmaması dedim😂
Hangi birini sayayım bilemedim..
Olmayan güzelliği 😂
Onu söyleyemiyoruz maalesef, çünkü yok.
Sevgilim olduğunda söylerim jndcjw
Ayyy vallahi olmaması. Huzur var 🧘🏼♀️
Yokluğu. Harika bir duygu
Dikiş tutan bedende hiç sökülemiyor olması.
Yok ki olsa söylerdim
Olmaması
hahajaj cok iyi yorum.
Olmaması diyecektim cidden.
Benim yanımda olması 😁😁
Olması, varlığı yeter
Olursa sıcaklığını
Olmadığı için pas
Olmaması ksjsjs
5 senedir sevgilim, hatta konuştuğum kız yok
bana ait olması
Bos olmasi