Kese birliği sorunsalı?

1 yıllık bir ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz. Abisinin bir tane ticari taksisi var hep beraber almışlar, abisi evlendi abisinin düğün borcuna yardım etti, aldığı maaşı komple abisine verdi, kendisine kalan ise haftalık aldığı tip parası, sonra abisinin düğün borcu azaldı abisi bir taksi daha almak istedi şimdi de onun borcu için her ay maaşını ona gönderiyor. Biz evlenmeyi düşünüyoruz ortada hiçbir şey yok. Babasıda takside çalışıyor aldıgı parayı abisine veriyor abisi parayı yönetiyor. Bende asla böyle bir şey istemiyorum ama diyor ki bizde birlik var birlik olmadan hiçbir şey yapılmıyor ama her konuda abisinin eline bakıyor ve bence bu bir erkeğe asla yakışmıyor. Diyor ki evlendikten sonra altınlarla bende taksi alıcam önce düğün borcunu kapatıcaz sonra ortak havuzda abimle beraber para biriktirip yatırım yapıcaz, bende bunu asla istemiyorum herkesin parası kendi hesabında olsun neden ortak hesap ve ortak hesap dediğide para abisinde oluyor o yönetiyor her şeyi. Ben asla istemediğimi kabul etmediğimi söylüyorum, kabul ediyor ben konusucam halledicem diyor ama gidiyor geliyor yine aynı şeyleri tekrarlıyor birlikten kuvvet doğar diyor. Sorsan o aldıkları takside ortak ama benimkinin cebine giren para yok sadece abisinin cebine giriyor ve abisi yaptığı ticareti asla anlatmıyor kardeşimde öğrensin demiyor sadece parasını alıyor, aldığı hiçbir şeye de hukuki olarak ortak değil neymiş o da biz evlenince yedım edecekmiş ama ben istemiyorum böyle bir birlik lanet olsun istemiyorum. Bana bir şey söyleyin 🙁

Kese birliği sorunsalı?