Aşık oldum ve beni pişman etti 4 senemi çürüttü şimdide aylardır ayrıyız aşka küsmüştüm ama küsmekten vaz geçtim tekrar aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum kötü mü?
Hayır, aşık olmayı istemek suç değildir. Aşk, insan doğasının bir parçasıdır. Herkes aşık olmayı ister. Aşık olmak, mutluluk, tatmin ve anlam duygusu sağlayabilir. Aşk, bir başkasına olan güçlü sevgi ve bağlılık duygusudur. Fiziksel çekim, duygusal yakınlık ve ruhsal bağlantı gibi birçok bileşeni vardır. Aşk, romantik, platonik veya ailesel olabilir. Aşkın birçok farklı tanımı vardır. Ancak, çoğu insan aşkı, bir başkasını mutlu etmek için her şeyi yapmaya istekli olmak olarak tanımlar. Aşk, bir başkasını koşulsuz olarak kabul etmek ve sevmek anlamına gelir. Aşık olmak, doğal ve sağlıklı bir duygudur. Aşık olmayı istemek, suç değildir.
Aşk çok kutsal bir duygu Sakın ola yasak aşk denilen zinalarla gerçek aşk olan helal evliliği karıştırmayasın Evlilik öyle kutsal hayırlı bir iştir ki Mekke Medine'ye gitmekten kabeyi tavaf etmekten daha kutsal daha hayırlı iş Ama sizler yasak aşk denilen zinaları gerçek aşk ile karıştırmazsanız sevinirim...
Boşluğa düşmüssün normal hayatta karşımıza kötü insanlar denk gelebiliyor maalesef önemli olan bunlardan ders alıp doğru kişiyi bulmak suç değil istediğin şey çok normal
Ama neden insanlar sevgilisi olmuş diye sevmezler mi birbirlerini ayrıca öyle nasıl diyim biraz ayıp olucak ama sevişip öpüşmek gibi şeyler yok benim litabımda