Kıza düzel düzel dedik bana hiç öncelik vermiyodu düzelemiyorum dedi kısaca bi söz var ya seven çaresini sevmiyen bahanesini bulur diye aynı öyleydi geçen hafta ayrıldım ve 2 gün sonra açık giyinip story atmış erkekler eklemiş bende gizlemiş arkadaşlardan haberim oldu sonra banada açmış gizliliği kaldırmış baktım bi öne çıkanlara açık bir elbiseyle fotosunu koymuş Pp ye açık fotosunu koymuş ne çabuk yani bu acelesi ne bide amacı nedir bide böyleleri sonradan pişman oluyo
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pişman falan olmaz. Böyle yapan insan bağlı kalamayan sadakatsiz insandır. Yeni birini bulmaya çalışıyor, sana nispet yapmaya falan çalışmıyor yani
Pişmanlık açısını şurdan dedim yeni birisini bulmaya çalışması bariz şekilde belli zaten ayrıldığımız gibi böyle yaparak belli etti sadece bulduğu kişi benim gibi olmazsa o zaman pişman olur ya da olmaz bilemiyorum ama böyle fotolar hiç atmazdı erkek eklemesi sevgili değilkende böyle değildi ayrıldık daha 2 gün geçmedi hemen böyle yaptı
Ayrıldıktan sonra özgür hissetti ve hayatında da biri yok o yüzden böyle yaptı. Yine de ne amaçla yaptiğini bilemeyiz
Aynen hayat onun istediğini yapsın sadece merak ettim
Peşine düşme ki kendini bulunmaz, kıymetli sanmasın..
Yok düşmüyorum ilk gizledi sonra açtı gizlemeyi storyler attı bende hiç birine bakmadım daha çok görmek istemedim sonrs Pp değiştirdi falan bi girip bakıyım dedim hesabına erkekler eklemiş falan soğuttu bu hareketleri ama neyse mutlu olsun
Bunu yapmasının sebebi. Ben sensiz yapabiliyorum, ayrıldığına pişman ol peşimden gel gibisinden yani. Seni pişman etmek peşinden süründürmek için böyle yapıyor
Olabilir işte ben ayrıldım benim dönememi istiyodur ama şunu sormak istiyorum senin sevgilin sana yazmayıo sürekli erkek arkadaşlarına yazsa sen ona desen ki banada yaz onlara yazarken 3 saat sonrs dönme oda sana sürekli bahane bulsa iyi değilim üstüme gelme diye bu 2 ay sürse en son sen ayrılsan bidaha gidermisin yoksa onun mu düzeltmesini istersin bazı şeylerin bide şöyle cidden böyle yapmasa ben isterdim yine onla ama gidip ayrıldığımız gibi böyle hareketler sergileyip daha da soğuttu kendinden ondan ben hayalet gibiyim ne storysine bakıyorum nede başka bişe ama içimden bi ses pişman olucak diyor
Pişman olur olmaz bilemiyorum ama böyle yapmasının tek amacı ayrılmak istemiş ama söyleyememiş böyle yaparak seni uzaklaştırıp ayrılmanı sağlamış diye düşünüyorum. Hayırlısı boş ver
Aynen öyle elinden geleni yaptı ayrılalım diye zaten ayrılmak istediğimde sana kalmış dedi
Bak işte hiç karşı koymamış istediği buymuş. Umarım bundan sonraki ilişkilerinde doğru insana denk gelirsin🙏🥀
Umarım peki diyelim döndü sence napmalıyım ya da şu an nasıl davranmalıyım böyle hayalet gibi olmak doğru olan mı atorylere falan bakmıyorum mesela
şu an sarma sarıyorum birazdan cevaplayacam😅😅
Peki kolay gelsin 😊
Bakma zaten storylere falan bakarsan eğer onu umursadığını unutamadığını falan düşünecek. Eğer dönerse de istemiyorum soğudum dersin. Eğer gerçekten seviyorsan ve bu ilişkinin bir yere varacağını düşünüyorsan yeniden deneyebilirsin döndüğünde ama bir yere varmaz bizden bi cacık olmaz diyorsan da boş ver
O zamana kadar soğutmazda daha çok bakarız zaten yılbaşında bir araya gelme ihtimali var bizim aileler her yılbaşı bir araya gelir geçende öyle barışmıştık bakalım ya hayırlısı
Hayırlısı ama böyle her zaman ayrıl barış ilişki yıpranıyor
Evet doğru diyosun ama bilmiyorum ya belkide dönmez bence o yeni birisini arıyor artık
Ben yeni birisini arıyor diye tahmin ediyorum dediğim gibi yine de içini bilemeyiz. Bir araya gelseniz barışmak zor değil önemli olan sonrasında o ilişkiyi düzgünce devam ettirebilmek. Devam etmeyince zorlayınca hem ilişki hemde çiftler yıpranıyor
Bu ikinci denememiz di öncesinde yine ayrılmıştık bir araya geldik barıştık sonra baya baya iyi ilerledi ama yine bitti yan yana olunca bi çekim oluyo uzak mesafe zor işte ondan böyle ama dediğin gibi yeni birisini arıyor yoksa açık foto paylaşmazdı Pp yapmazdı erkek eklemesi hepsini yaptı
Gerçekten seven insanlar için uzak mesafe falan zor değil. Yan yana olunca herkes can ciğer önemli olan uzak mesafe ilişkisini sadakatli bir şekilde devam ettirebilmek. Yine barışsanız allah kısmet eder de evlenirseniz iş gereği veya farklı sebeplerden bir süre ayrı kalmanız gerekse o zaman yine dayanamaz boşanır yani..
Aslında ben ne kadar olsada yanındaydım bırakmazdım yani ama düzelmedi işte uzak mesafeden de değil yine ilerliyoduk bi şekilde bana yazmayıp arkadaşlarına yazıyordu bana geç dönüyodu hatta bi ara dedim neden yazmıyosum dedi tırnak randevusu için instadan yazdım falan e dedim neden bana yazmadım sonra diyodu üstüme gelme iyi değilim vs vs yani ondan bitti önemsiz hissettim ben derler ya seven çaresini sevmiyen bahanesini sürekli bahaneydi yani normalde uzak mesafe yapıyorduk yani bi şekilde dediğin gibi ama yanımdayken can ciğerdi
Yani kısacası bitmiş sizin iş.. Bence bir daha olmazsınız
Aslında çok üzülüyorum yani o kadar anılar yaşamışlıklar resmen hiçe saydı bitmesini göze aldı bittiği gibide sildi yani beni demekki hiç sevmemiş nasıl o kadar rahat anlamıyorum benim hatalarım olsa anlarım denemiştir ben düzelmemişimdir o denediği için rahattır ama tam tersi ben hem denedim hem uyardım ettim anlamadı bitiririm yine ben üzgünüm ben perişanım o çoktan yeni erkekleri aramaya çıktı bile
İllaki sevmiştir de soğumuştur sıkılmıştır diye bitmesini istemiştir
Hiç sevmemiş lafın gelişi zaten yalandan o kadar iyi olamazdık dediğin gibi sıkıldı soğudu yani dönmez gibide artık zaten karlı taraf çok severken sebepsiz gidenler dönmüyo bumu dönücek
Yani dönmez
Üzücü
Kısmet. Hayırlısı 🙏🥀
Dikkat çekmeye çalışıyor önüne bak kardeşim next.
Abi bilmiyorum ama hiç paylaşmazdı ne sevgiliyken neden ondan önce ama ayrıldık ama çok açık bir elbise giymiş 2 gün olmuştu daha onu story atmış yaşadığım yerden erkekler eklemiş banada gizlemiş arkadaşlar söyledi sonra kaldırdı gizlemeyi o baktım bi öne çıkanlara eklemiş pp yapmış o açık fotoğrafı Yeni arayışlara mı çıkmış hemen
Bence sana unuttugunu yeni arayışlara çıktığını düşündürmeye çalışıyor kısacası manipule o yuzden hic takma hayatinda karsina bir suru yeni insan cikacak
Engellesem mi yoksa hiçbişe yapmayıp ne storysine neden başka bişeye bakmayıp öyle hayalet gibi mi kalsam
Hic farketmez ikisi de olur ama sana tavsiyem boş ver sana kız mı yok ahhahahha
Yok 😅