Sevgilimi çözemiyorum?

8 aydır beraberiz başlarda her şey çok güzeldi beni bulutların üzerine çıkar dı sanki dünyadaki en özel insan ben gibi.. Sonra bir dönem maddi ailevi sıkıntılar yaşadı hepsini paylaştı benimle bunalıma girdi uzaklaştı. Ben onu neden böyle olduğunu sordugumda sıkıntılarımı biliyorsun ben hala aynıyım ama kafam çok dolu kendimi toplayana kadar müsade et ben hep senin yanındayım dedi. Bekledim hayatı biraz düzene girdi yavaş yavaş normale dönüyorduk ama yine yeni sıkıntılar yüzünden bana sıradan uzak soğuk davranmaya başladı. Ve bu süreçler içinde ben onun her zaman yanında oldum maddi manevi elimden gelen her şey yaptım. Çevremizdeki herkes benim bu ilişki yapabileceğim herşeyi fazlasıyla yaptığımı söylüyor zaten. Kendisi de inkar etmiyor. Ama benim arkadaşlarım adam seni cepte görüyor seni merak edip sorgulamayıp her sıkıntısını sana böyle yansıtmasının sebebi kaybetme korkusu yaşamıyor senden çok emin o yüzden sınırlarını çiz sende ona uzak mesafeli ol üstüne düşme sal kendine bırak o zaman bişeyleri görüp seni kaybetmemek için çabalayacak diyolar. Dünden beri ona böyle davranıyorum ama o neden böyle olduğumu sorgulamadı bile, hatta ona yapma dediğim şeyleri bilerek yapıyor (eve gidince haber et demem etmeyince kızmam mesela bunu bilerek söylemiyor ). Kafam çok karışık acaba beni gözden çıkardı da bu yüzden mi önemli değil ona nasıl davrandığım, yoksa kendi üzerine düşürmek için yine bilerek yapma dediklerimi mi yapıyor anlamadım.. Dertleşecek birine ihtiyacım var 😏
Sevgilimi çözemiyorum?