Kimin söylediğine göre değişir. genelde kimse selam tanışalım mı diye sormadı sadece bu sitede yazanlar oldu onların da fake hesap olduklarını düşündüm.. zaten kimse kimseyi bu devirde gerçekten tanımak istemediği için güvenmezdim hiç bir şekilde.. ama gerçek hayatta olsaydı şans verirdim sanırım ama bu sıralar kimseyi tanımak gibi bir düşüncem de yok hiç bir şekilde.. sadece uzak durmak istiyorum insanlardan bir süre.. ya da süresiz
Bu hitap şekli 50 yıl önce belki işe yarardı. Artık geçerli değil tabi kısmen. Özellikle kadınların otokontrol savunma mekanizmaları olduğu için bu şekilde gelen teklife hayır diyeceklerdir. İstisnası söyleme şekliniz yaklaşımınız ve görüntünüz tipiniz (üzgünüm ama öyle) önemli birazda. Erkeklerde belli bir tabaka herşeye evet diyebilir. Ama özgüvenli belli bir çizgisi olanlar tanışalım desede sadece tanışır ve konuşur öteye gitmez.
Bana direkt sorularla gelen -kim olursa olsun- ret yer. Tanışalım mı - hayir Buluşalım mı - hayirFotoğrafını atar mısın - hayir Numaranı verir misin - hayir Sevgilim olur musun - hayir Çok hayır'lı bir kızımdır dkfk
Önce aramızdaki muhabbeti karşı koyamayacağım bir seviyeye taşımalı, dünden razı olmalıyım. 😀 Sonra zaten o leb demeden ben evet derim shhs
Hayır, özellikle şu sıralar hiç açık değilim. Ki zaten tanışalım mı gibi cümleler itici geliyor bana. Ortak bir payda olmalı paylaşılan ki tanımak için bir istek olsun, bu şekilde olmadığı sürece içi boş bir bakış karşımdakini de beni de herkesleştirir ve zaman kaybı olma ihtimali çok daha yüksek olur.
Yeni insanlar tanımak, yeni sosyal çevreler edinmek bana çok lüzumsuz geliyor. Dost diyebileceğim az sayıda insan yeter bana. Yersiz kalabalığı sevmiyorum.
Sosyal medyadan, sahte isim sahte profil ile özgüvensiz ve saçma bir şekildeyse engellerim, yok kendi profili ile dürüst bir biçimde ise veya yüz yüze gelip sormuşsa elbette tanışırım.
Cevabım olumlu olur. Yeni insanlar insana çok şey katabildiği gibi enerjisini de emebilir tabi… hayat risklerle dolu almazsak hiç bir zaman başaramayız.
O sekil gidilmez, once bi muhabbet aciilir montun cok guzelmis bölümün ne kadiköye nasil giderim kolyenizi nerden aldiniz annemde almayi düşünüyorum vs. Sonrasi gelir tabi 😎😀
Günaydınlar, tanışalım 😄olur, ne çıkar insan tanımaktan, aslında çok şeyler çıkar ama akıllı insanlar oldumu geçirilen süre hep keyifli, neşeli ve mutlu devam eder bence.