Dünyanın küfrünü yerken o sessizdi?

Sadece sormak istiyorum. Başka bir amacım yok. 3.5 yıl olacak tanıdığım bir kız var. Kız benle bir çok iyiyken bir çok kötü oluyordu. Ben de durup düşünüyordum hata ben de mi diye? Kız sürekli böyle bi dargın bir barışık. Bir arkadaşız samimiyiz bir küsüz tanımıyoruz havasında gidip geliyordu. Başlarda iyiydi. Hala da iyi bana göre. Kızla baya iyi olduk bir ara ev mevde biliyorduk birbirimizin. Sonra kız aniden gene kesti görüşmeyi. Gene mi kötü anına denk geldim diye sordum ne bir açıklama ne bir şey. Başlarda rahatsız oluyorum diyordu. Nedenini Sorduğumda ise hiçbir şey yok, hiç rahatsız olmuyorum diyordu. Evini verirkende bana zararın yok bana nolucak diyerek verdi. Güvendi yani. İşte kesti konuşmayı bildiğiniz. Ne açıklama var Ne başka bir şey. Kafamı çok kurcaladı bu durum. Derken geçen günlerde Doğum günüydü ben de aramız iyiyken Doğum gününü biliyorum bana söylemişti diye düşünüp dargın olsak bile kutlamak istediğimden dolayı bir çiçek alıp evinin yakınlarında bir mekana bırakıp ona son bir kere daha yazıp oradan ayrıldım ama bana mesaj attı. Senle samimiyetimiz hiç olmadı. Ben bu şimdi falan. Ben de yazdım bilip susmak ayıp olur nacizane mutlu ol diye dedim. Sonra beni aradı. Cevapladım başka bir kız konuşuyordu. Beni çok küçümsedi ve dünyanın küfrünü bana edip durdu. Ben sakin karşıladım. Bu kız da yanında susuyordu. Hiç ses etmiyordu. Sizce ne olmuş olabilir. Sadece soruyorum.

Dünyanın küfrünü yerken o sessizdi?