Sizi defalarca aldatmış ama yinede çok seviyorsunuz bir şans daha verir miydiniz?
Veririm
Hayır, vermem.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizi defalarca aldatmış ama yinede çok seviyorsunuz bir şans daha verir miydiniz?
Bir insanın böyle birine defalarca şans veriyor olması onun sevdiği anlamını göstermez sadece alışkanlık ve yalnız kalmama korkusu yüzünden bunu yaptığını gösterir, çünkü seven bir insan aldatılmanın acısını bir defa yaşadığını o güvensizliği bir daha yaşamamak ve o acıyı bir daha çekmemek için ikinci bir şans daha vermeyecektir zaten veriyorsa onunki sevgi değil alışkanlıktır belli bir zaman sonra aldattığını da görmeyecektir ama ben kesinlikle kabul etmezdim
Hayır tabi ki de defalarcayı8 bırak bir kez bile aldatmışsa benim için ölmüştür yani hayatımdan çıkartırım ama her insan farklı karar verir Bu, kişisel bir karardır ve herkes için doğru ya da yanlış bir cevap yoktur. Bazı insanlar, çok sevdikleri ama onları defalarca aldatan birine şans vermeyi kabul ederken, diğerleri bunun imkansız olduğunu düşünür. Kişinin sizi neden aldattığını anlamaya çalışın. Bu, ona ikinci bir şans verip vermeyeceğinize karar vermenize yardımcı olacaktır. Kişinin davranışlarında bir değişiklik olup olmadığını değerlendirin. Eğer kişi, aldatmayı bırakmaya istekli ve çaba gösteriyorsa, ona şans vermeyi düşünebilirsiniz. Kişiye, aldatmanın size nasıl hissettirdiğini açıkça ifade edin. Bu, ilişkinizi yeniden inşa etmenize yardımcı olacaktır. Kişiye, aldatmayı önlemek için neler yapmanız gerektiğini açıkça belirtin. Bu, kendinizi korumanıza yardımcı olacaktır. Aldatmanın üstesinden gelmek zor olabilir. Eğer kendinizi yalnız ve çaresiz hissediyorsanız, profesyonel yardım almak iyi bir fikir olabilir. Sonuç olarak, çok sevdiğiniz ama sizi defalarca aldatan birine şans vermek veya vermemek kişisel bir karardır. Bu kararı verirken, tüm faktörleri göz önünde bulundurmanız ve kendinize karşı dürüst olmanız önemlidir.
Cevap
4Cevap
hayır asla vermem zaten defalarca yapmış yine defalarca yapıcak kesin yani o yüzden asla vermem
Aynen katılıyorum. Şans vermemek daha iyi öyle birine. Çünkü asla akıllanmaz yine devam eder diye düşünüyorum ben aynı huylarına falan. O yüzden şans falan vermemek lazım
evet doğru söylüyorsun asla akıllanmaz yine aynı şeyleri yapmaya devam eder yani mesela 1 kere yapıp aşırı derece de pişman olmuş olsa hadi o neyse belki düşünürdüm ama bide defalarca yapmış olması zaten devam edeceği anlamına geliyor
İlk aldatmadan sonra ikinci şansı elde ederse, defalarcası onundur :)
Defalarcayı söyleyemem ama eşim bi kere aldatmıştı affettim
buna evet diyenin kendine saygısı yoktur
Yok yine yapar
Aynen katılıyorum. Yine şans verirsen ikinci defa ilk fırsatını bulduğu an aldatır seni o yüzden kimseye ikinci bir şans vermemek lazım diye düşünüyorum ben.
Aslaaaaa
Aynen bende asla kimseye bir ikinci şans falan vermem ya. Fırsatını bulduğu an yine gider seni aldatır. O yüzden şans vermemek çok daha sağlıklı.
sen galiba canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?