İlk buluşmada hesap ödemeyen erkekten soğurum ve bir daha görüşmem ama tepki vermezsem de utanırım nasıl davranmalıyım?
Nezaketen teklif et
Teklif bile etme o ödesin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İlk buluşmada hesap ödemeyen erkekten soğurum ve bir daha görüşmem ama tepki vermezsem de utanırım nasıl davranmalıyım?
İlk buluşmada en fazla iki kahve içersiniz. Onu da çoğu erkek sorun etmez. Hatta hesap ödemeyi teklif etmen erkeğe ben bir kahveyi bile ödeyemiyor muyum hissi oluşturup gururunu kirabilir.
Bu hesap ödeme konusunda her zaman aynı davranışı sergileyerek karşı cinsin gözünde olumlu intiba birakamazsiniz. Kimi yerde erkeğe birakman doğru iken kimi yerde de ortaklaşa ödemen hatta direkt senin ödemen doğrudur.
Sen teklif et adamı tanımış olursun davranışına karşılık nasıl davranıyor. Hesap konusunda prensiplerim var diyen biriyleyim. Bu konuyu açtım. Arada sen ödersin dedi. Hala o ödüyor tüm hesabı. Bazı erkekler için hesap ödemek güç sanki 😆😅
Kötü hissettiriyor. Hesabı sürekli senin yerine ödemesi hem tatlı br şey. Harcamaları seven biri olmadığım için pahalı yerleri de sevmediğim için sorun olmadığını umuyorum. Tek aklıma takılan menüde görseline bakarak seçtiğimiz tabak. Şimdi aklıma düştü. 🙄
Bazı analar babalar iyi çocuk yetiştiriyor ancak oğlak burcu erkeği yorucu :/
Hiç bi zaman hesap ödemedim evlilik yolundayım şu an o da zaten kafasını hiç etmedi. Hesap ödeme takıntısı olan kızların asla değeri bilinmiyor. Erkekler maddi manevi emek harcayan kızlardan çok zor vazgeçiyor istediğim pırlantayı da aldırdım nişanımı bile o yaptı beni çok seviyor bende onu çok seviyorum böyle birinin yemeğini temizliğin yapmaktan kıyafetini ütülemekte asla gocunmam canım hayat arkadaşım bir ömre 💚
Mutluluklar 🥳
Teşekkürler ☺️
Hesap ödeme konusunda sorun yaratan erkeklerle zaten evliliğe kadar gitmiyo bi erkek cimri mi değil mi ona bak önce hesap ödemede cimri davranan erkek çocuğuna da bakmaz eşine de evinede
Cevap
29Cevap
Kasma kendini ödesin erkek :D
Bence hesabı erkek ödemli tabi ki de
ilk buluşmada erkek ödesin bir zahmet. Ödetin kızlar, öyle herkesle ilk buluşmaya alıştırmayın şu az gelişmiş varlıkları
Ödemeye çalış bakalım onun tepkisi ne olacak. Hatta ısrar et. Eğer sana ödeyecek olursa görüşme bir daha zaten
İlk buluşma Alman usulü olur, paranızı alın yanınıza. Sonra ortada kalmayın
Kendini böyle değersizleştir işte aferin sana
Kendime değer verdiğim için kendim ödüyorum zaten. Buluştuğum insan eşim değil nişanlım değil, niye ödesin bir kere görüştük diye?
Asla nişanlın olmayacak bu kafayla devam et kendine değer veren bir kadın fedakar olmaz
Teklif et eğer kabul ederse öde çık git ve bir daha görüşme. Zaten ödetmeyecek biriyse ne kadar ısrar edersen et ödeyecektir.
Şunun konusu bile olmamalı.. ödesin o.. ikinci buluşma senden olur
Ben genelde bir çay ya da meyve suyu içerim hesap normalde ödetmiyorlar
Birsey Zaten yemem
Teklif etmeniz lazım ilk buluşma da özellikle nezaketen bile olsa paylaşımcı olmak gerekiyor
Nezaketen teklif etmelisin, teklif etmeyenden de ben soğurum.
Ödemeyi teklif et, kabul etmezse yarı yarıya ödemeyi onuda kabul etmezse ısrar etme. Bir sonrakinde ben ısmarlarım diyip 2. buluşma için sinyal verebilirsin :)
Teklif bile etmem. Erkek öder.
İlk buluşma alman usulu olur. Sonrakiler bir ben bir sen. Sevgili olduktan sonra genelde o öder. Bu sizin gibiler için geçerli birsey. Ben her zaman ya hepsini öderim ya kendiminkini. Diğer türlü küçük düşersin karşı tarafa
Bahsi bile geçmemeli
Sen teklif et ama erkek ödemeli
Bence sende demelisin ben ödeyim diye ama israr etme ilk buluşmada erkek odemeli
O ödesin ne hanzo? Ne nezaketen teklif et? Ortak ödeyin işte.
Bu kadar zor bişi değil bu erkek öder sende ona aynı paraya denk gelen bir hediye alırsın
Niye hesabı ödemek zorunda?
Erkekse yanımda hesabı ödemek zorunda ödemeyenle görüşmem
Erkeklerin hesabını ödeyip zerre değer görmemeye devam et zavallı
Varoşa bak sen.. Biraz asil ol o ne öyle ilk buluşmadan adamı sömürmeye mi başlayacaksın
İlk buluşmada hesap sorun olmamalı?
İlk buluşmada erkek ödemeli hesabı.
Cevabı içinde zaten son olmaması için
Kendi kendine öder zaten o
Ödemeyi teklif et
Erkekse sessiz kal.
benim olduğum yerde kimse hesap ödeyemez
Hesabı ona ödet, para üstünü cebe indir. 😃😃
Erkek ödemelidir hesabı bu böyle olmalı
Herkes kendi yediğini içtiğini ödesin
Nezaketen teklif et
Sponsor mu arıyon sevgili mi :D :D :D
Hesabı ödemeyi teklif et.
Teklif et kabul ederse terk et
Nezaketen teklif et o zaman
Bu hesap konusu niye hep tantana ya
Ödemek isteme ya direk öde ya da karisma
Valla alfa erkek lavaboya gidecem diyip öder😂
Yaaaa kesinlikleeee
Bunu sadece erkek kardeşim de gördüm 😂
Teklif etme o odesin
Bayılıyorum böyle düşünen erkeklere
Alman usulü
Bu kadayla sen hayatta sevgili bulamazsın
Her türlü şeyde eşitlikten bahsedersiniz ama
Eşitliği savunmuyorum adaleti ve rolleri savunuyorum. Kadının rolü farklı erkeğin rolü farklo
Kim davet ettiyse o ödemeli canısı
aynen kız erkek eşit aynen
Nezaketen teklif et.
Neticede ilk buluşma teklif edilmeli
Öde gitsin
Ödesin
#Mirliva
erkek odemeli ilkte
Ödemeli
#Hükimdar
Hesabı ona ödettir.
Geçmiş olsun