Teşekkür ederim @Bgyontar
Sevgilinizin/eşinizin telefonunu gizlice kontrol eder misiniz?
Teşekkür ederim @Bgyontar
Ben etmezdim bu bir güvensizlik olurdu.
Örneğin uyurken, duşta vs?

29 Ağustos, 2023 Salı 23.06
Stalklamayı severim ancak telefon kurcalamak çok başka bir boyut ve bence kişinin sevdiğine hakaret gibi bir hareket. Ama ola ki güvenimi sarsacak bir şey yaşamışımdır. Ansızın onun bilgisi dahilinde telefonunu göstermesini isteyebilirim.
Haklısın
Hayır ben gizlice kontrol etmem tabi ki de.. çünkü sevgilime zaten güveniyorum güvendiğim için de onun güvenini sarsacak bir davranışta bulunmam zaten.. kaldı ki sevgilim de bunu yapmaz. yani birbirimizden bir şey gizlemeyiz ya da bir sorun olduğu zaman bunu zaten birbirimize söyler ve yardım isteriz ya da paylaşırız ayrıca zaten ikimiz de şifrelerimizi bileceğimiz için karıştırmak yerine istediğimiz zaman bakarız zaten.. sonra da deriz zaten baktım haberin olsun diye ama zaten gerekmedikçe bakmayız yani biri yazarsa ya da mesaj gelirse ya da ararsa defalarca o zaman olur..
En güzeli
Karı koca arasında gizli saklı özel diyw bir şey olmaz , ne bu şirket ortaklığı mı, öyle evlilik olmaz olsun. Tabikide şifrelerimi bilecek tabikide şifrelerini bileceğim. Yorumlara bakıyorumda bazıları evliliğin ne demek oldığunu bilmiyor, evlilik kayıtlı fb ilişkisi değildir.
Sevgililik içinde aynısı geçerli
Ama bazı şeyleri o kadar da abartmamak gerekir sonuçta insanların kendi aile içinde özelleri olabilir mesela benim ailemin içinde özellerim var kendi eşimin dahi bilmesini istemeyeceğim bence o kadar telefona müdahale edilmesini doğru bulmuyorum
O şudur, kendine ayrılma korkusundan dolayı kendine yetecek bir özel alan çiziyorsun
Şöyle, konrtol etmek değil.. şifre yok.. ve alırım hani benim telefonum gibi napiyor, nereye bakmis, kimlerle mesajlasmis diye bakmam. Bazen onun hesabinda dolaniyorum... mesela konrtol değil öylesine kullanırım.. gizlice bide gece uykusunda bakiyorsam eğer muhakak güvensiz bir hareketi olmuştur.. bilirim kendimi yemem, içmem hasta olana kadar kurcalarım..
Ama şunu da demeden gecemicem.. telefon temiz, ama sizin içinizi kemiren bir şey varsa akışa bırakın.. Rabbim çıkarıyor karşınıza sabredin sadece
Amin teşekkür ederim
Cevap
16Cevap
Hayır özeline saygım var Instagram şifresi vs de istemem o isterse de vermem bir durum hariç tabi eğer şüpheli davranmaya başlar ve çok telefonda zaman geçirirse zaten guvenimin kırılmamasi için bakmak isterim
Kesinlikle sen en doğrusunu yaparsın
Hayır yaa, en nefret ettiğim şey. Beni telefonuna bakacak konuma sokuyorsa güven zaten yoktur boş yere bakıp psikolojimi de bozamam kafamda kurup dururum. Bakmamak daha iyi.
Peki sen telefonuna bakmayı tercih eder misin
Teşekkür ederim
Ayrıca cidden kaliteli bir kız olduğunu düşünüyorum
Takibindeyim ☺️
Karşılıklı güven isterim ve o telefonu kurcalayacak kadar enayi olmam çünkü o beni k"eklemeye kararlıysa her türlü k"ekler vakit kaybetmem güven yoksa en iyisi baştan ayrılıp kurtulmak. Güvenebilmek herşeyin başı.
Gizlice yapmam göstere göstere kullanırım telefonunu o da benimkini kullanabilir.
Gizli telefon karıştıran güvenmiyordur. Güvenmediğim biriyle sevgili olmam zaten
Yorumlara bakıyorum da ne güzel herkes birbirine güveniyor bakmam etmem demiş bende kocama çok güveniyordum ama tesadüfen facesinden sürekli kadınlara istek atıp mesajlar atmıştı tanışalım mı diye o günden sonra asla guvencim kalmadı erkeklere
Haklısın diyecek bir şey bulamıyorum
Eğer normalde saklıyorsa evet bakarım. Yok, her zaman yanımda bırakıyorsa rahat oluyorsa sorun yok bakmam.
Ben kesin yapardım. Zaten şifre varsa sorun büyük.
Gizlice kontrol etmem. Yanındayken kontrol ederim takılırım telefonunda
Gizlice kontrol etmek falan vs bunları hiç sevmem başkasına da yapmam. Güven önemli.
Hayır her ne kadar kız arkadaşım olsa da onunda kendine ait bireysel bir özel hayatı var
Hayır. O derece güvenmiyorsam zaten şüphelerle yaşamak yerine yalnızlığı tercih ederim.
Konuşarak hallederim telefonuna bakarım öyle gizli kapaklı işlerin kokusu çıkıyor sonra
şifresi vs yok direk gözünün önünde bakıyorum :D
Hayır kontrol etmem ama şüphelendiğim bir durum olursa değişir.
Kontrol etmek değil kullanmak isterim bişey saklanırsa sinir bozar.
Güvenmediğim bir insanla ilişki içinde olmam zaten psikoljime zararr
Umurumda bile olmaz hele eşimin telefonuna bakıp kurcalıyacaksam niye evlendim.
Yapılmaması gereken bir şey. Sonuçta özel alan diye bir şey var.
Yo istediğim zaman bakarım zaten.
Alenen bakarım
Güven sorunu olabilir.
hayir guven yoksa iliski olmasin
Uygun fırsat denk gelirse kurcalarım.
İsterdim vermezse yolu verirdim
Hiç sevmem öyle şeyleri
Güveniyorsam bakmam
Etmezdim ama şüpheli edersem ederim çaktırmadan
Güveneceğim için gerek yoktur.
Herkesin ederim hiç çekincem yok.
Etmem. Şüphe toplayacak işler yapmıyorsa.
Etmem hayır, özel alana saygı✌🏻
Etmem inanıyorum
Evet
İşim olmaz
Ederim ve ettimde zaten insan oğlu bu
İster istemez merak edip bakarım
Evet
Hayır.
Etmem
hayır
Paranoyaklar kontrol eder.
Eğer rahatsız eden birşeyler varsa ederim.
Hayır karşılıklı güven duyulmalı
Ahlaksızlık hırsızlıktır
Hayır
Yapardim evet
Hayır
Hiç yapmadım
Hayır umrum dışı
Ben ediyorum-
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?