Erkeklerin hepsi başka kızın artığı haline gelmiş
Oysa ben hep kendimi korudum ve kendim gibi birisini istiyorum ama yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerin hepsi başka kızın artığı haline gelmiş
Oysa ben hep kendimi korudum ve kendim gibi birisini istiyorum ama yok
Aynısını bende kadınlar için düşünüyorum. Günümüzde tanışmak ve iletişim kurmak inanılmaz zor. Mesela ben düzgün birisiyim, tahsilimi de yaptım. Ama karşımda ki insana ilk adımı attığım saniye poposunda ufak bir kalkış oluyor ve tribi ve kaprisi ile uğraşamıyorum.
Cevap
12Cevap
Çünkü kızların çoğu serseri ve evlenilmeyeceklerin peşinden giderler iyileri istemezler
her kız aynı şeyi söyler ama benim gibi erkeklere bakmazlar
hep özel biri için bekledim ama olmadı
Bugün birisi de aynı soruyu sormuş bir sosyal medya hesabından. Nerde satılıyor nerde buluyorsunuz bu kocaları diye. Hakikaten nerden buluyorsunuz?
bu devirde imkansiz bacim. herkesin elinin altinda yedegi var
Knk bu biraz zor geliyor dimi bende öyle düşünüyorum acaba ne zaman güvencez be 😂
Çok haklısın burada da düzgün rolü yapanlar da inanma hepsi karaktersiz
Yani evlenip ayrılmış olmasın sevgilisi olmamış birisini mi istiyorsunuz. Peki dini açıdan nasıl olmalı
Öyle birisi var istediğin gibi dininde ve kimse ile olmamış
Daha çok tarikat ehli hafız hoca medresede yetişenler temiz
Onlarda aynı ne yazık ki
Seni nikahlayacak birisini bulmalisin yaşın kaç
Onlarda aynı şeyi bizim için düşünüyor ama bilmiyolarki evlenicek kızı onlar bırakmadı zaten ortada
Tam olarak nasıl korudun bakiresindir ilave olarak hic sevgilin olmadi mi
Çünkü dinime riaayet ediyorum evet hiç sevgili olayına girmedim ama evlilik için görüşmede her şeylerini anlattıkları için dinledim aslında ilk başta rahat hatun izlenimi verdim sonra onlarda anlatınca ısınamadım deyip redettim
Kriterlerin nedir peki
Namazli niyazli maddi durumu iyi birde geçmişinde hiçbir kız olmamali
Tkp edebilir misin peki
Gerek yok sende başkasının artigisindir gerek yok
Sen kimin artigisin peki. Namazli niyazlı diyorsun ama karşındaki kişiyi tanimadan sui zanda bulunuyorsun. Sana tavsiyem biraz kendine bak sonra baskalari hakkında fikir sahibi ol.
Çok şükür tertemizim
Nerden biliyorsun peki benim artik oldugumu da bu sekilde konuşma yapabiliyorsun. Ne bileyim senin temiz oldugunu belkide birisinin bir yerinden gecmissindir
Günahından bogul
Sen boğul hadsiz seni kiminle nasıl konusacagini dahi bilmiyorsun gelmişsin burada ben temizim duzgunum diyorsun hadsiz saygısız
Kişiye göre muamele
Türkiyede ki kızlar ile evlenmem
Her insan dengini bulur elbet birgün
Ben öyleyim temizim konusalimn
Neden evlenecek kız yok
Var ama neden sizinle evlenelim
Biz neden sizinle evlenelim
Anlamıyorum bu Türk kızlarını kendileri sanki bulunmaz hint kumaşı yabancı ülkeye git direk havada kaparlar ama burada en yakışıklı erkeğe bile ilgi yok baydı egoları artık
O zaman evlenicek kız yok diye ağlamayın evleniliceklerin kıymetini bilmeyip terkederseniz böyle olur
@selambebekbenkelebe Biz ağlamıyoruz ağlayanlar soruyu paylaşandan da belli olduğu gibi :d ben ironisine yazdım evlenmeye de niyetim yok
Bulamazsın zaten
evlenme sende bacisu
Ben de öyleyim. Nerelisin
Biz naptık evimizde oturuyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?