Kendimi çok yakışıklı bulduğum için
Tanıştığım her kadını yetersiz buluyorum. Yanıma yakışmaz falan diye.
Bu düşünceden nasil kurtulurum sizce? 🤔
Kendimi çok yakışıklı bulduğum için
Tanıştığım her kadını yetersiz buluyorum. Yanıma yakışmaz falan diye.
Bu düşünceden nasil kurtulurum sizce? 🤔
Neyini beğenmiyorsun bir düşün. İnsanlarla takılıyorsun. Bunlar ortalama insanlar. Ortalama üstü diye bir durum yok. Daha güzel olur daha zengin olur ama sadece birkaç alanda. Her alanda olamazlar. Bu da hepsini tamamıyla olmasa da aynı yapar. Sende problem olabilir. Ama haklı da olabilirsin.
Cevap
3Cevap
O zaman etme
Boşuna kuruntu yapıyorsun cancağızım. Çok yakışıklı değilsin. Neden kendini öyle sanıyorsun ki? İlla ki sana denk hanım kızlar vardır.
Olsun gene de saçlar gitmiş. Tipin çok vasat valla abartılacak bi tarafın yok. İnsanın kendini beğenmesi sevmesi güzel tabii ama işte kimse yanıma yakışmıyor demen çok abartılı bir düşünce tarzı. Bi numara yok sende
Güzel Shop yapmışsın evladım. Ellerine sağlık. Ha gayret olacak.. Vazgeçme sakın. 😄
İlk resim ile bu aynı değil. Tut ki aynı aldık kabul ettik, normal Bi insansın. Elin yüzün düzgün. Abartma kendini
Hahha Allah akıl fikir versin ne diyelim
O zaman güzel kadinlara ekstra guzel olanlar yanına yakistirdigin diğer kadınları neden oyaliyorsun?
Nasıl sanıyorsun sanal mecra mi
Beynini aldır varlıgı anlamsz yokluğu iş görür belki
Üstelik tipsizsin
Narsistsin diyecektim profilini görene kadar Kendine yakışıklı diyebiliyorsan bu özgüven narsistliği de aşıyor çevrene Allah yardım etsin
Tedaviyle büyük ihtimalle.
Muhtemelen yüzüne bakan yoktur
Vay anasının gözü
Narsist
Ben kurtulamadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?