Erkeklerle flört edip kalp kıran kıza ne şekilde davranmalıyım?

Muhtemelen şunları diyeceksiniz "onu kesinlikle hayattından çıkar" , "engelle/sil" , "soğuk davran" , "yüz verme" . gibi cevaplar

Öncelikle kendisi benim arkadaşım ve ben yakın bir zaman içinde kendisinden hoşlanmaya başlamıştım, fakat bu duygularımı belli etmemek için fazlasıyla çabaladım çünkü o "buda bana aşık" diye düşünebilecek biraz şımarık tipte bir kız ve bende aşırı gururlu bir insanım, bu yüzden ona flört bulmasında yardımcı olmaya çalıştım ve biz pek konuşmuyorduk, aramızda bir konuşma sadece instagram hikayelerime yanıt verdiğinde başlıyordu ve muhabbetimiz 5 dakika sürüyodu hatta o bile değil, bir mesaj attığımda sürekli aktif olduğu halde geç cevaplar veriyordu oda hiç, o bana o şekilde umursamaz olup kırıcı davranışlar sergilediği için aynısını bende yaptım, ama son 3 günde duygularımı ister istemez belli etmeye başladım ve belirsiz bir şey demiyordu bu sabah kendisine artık yoruldum kafasıyla bir mesaj attım "senden hoşlanıyorum" diye ve bana "benden hoşlanmanı umursamıyorum?" , "Seni arkadaşım olarak görüyorum" diye cevap verdi. Şu mesajlar beni resmen delip geçti... siz düşünün. Şimdi kendisini engellersem veya silersem, "beni elde edemedi diye silmiş" gibi düşüncelere bürünür ve ben bunu asla istemem o yüzden ben bir şekilde kendisini pişman ettirmenin ve aynı kötü şeyleri hissettirmenin yollarını arıyorum, fikirleriniz nelerdir?

Erkeklerle flört edip kalp kıran kıza ne şekilde davranmalıyım?