AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Onunla zaman geçiririm sık sık. ona herkesten farklı bir yerde olduğunu hissettirebilmek asıl mesele mesela sadece ikinize özel şeyler olsun bir şarkı bir sır sadece sizin aranızda olan bir espri gibi böyle özel şeyler zaten zamanla bu bir ilişkiye evriliyor.
Ama sorudada belirttigim gibi yuzyuze gelemiyoruz öyle bir ortam yok o yüzden dedikleriniz yapılmıyor
Mesajla da bunu yapabilirsin ara sor onu aklına getiren bir şarkı varsa ona at aptal değilse anlar zaten. Duruma göre bakarsın karşı adım atıyorsa oradan devam edersin
anlamaz öyle şarkıyla espiriyle
Daha 2 3 hafta oldu tanışalı instagramdan takip etsemmi diye düşündümde başka bir sorumda biri çok belli olur vs dedi yapma inancım kırıldı
Yüz yüze diyemiyorum diyor. okumuuormusun dostum.
biraz daha klişeleşirse oğlan kardeş gözüyle bakıcak
@XxŞehzadexX nasıl anlamasın? En basitinden ilişkilerden konu açıyorsa zaten bir ilişki ihtimalini düşündüğü için bunu yapıyordur. Tabi bu dediğim olay ölümüne kanka değillerse geçerli en başta kız kardeş alanına girdiyse zaten böyle bir şansı yok direk itiraftan başka
@Mrs_Carstairs endişem şuki oğlanı tam tanımıyoruz ve eğer bu bayan dostumuzun bir şansı varsa bu şansı geç kalmadan denemeli. yoksa oğlanın her an başka biriyle tanışma ihtimalide var. kızımızın olan umududa kırılmasın diye dedim.
@XxŞehzadexX anladım o zaman direk niyetini belli etmesi lazım.
yazarak söyleyebilirsin?
Kişiyi basit kılmazmı
hayır saçmalama. Toplu sohbet içerisinde söylemek basit kılar.
Wp dir instadır veya bir kağıtla bile olsa ona açıkça söylemende hiç bir sakınca küçümseme olmaz 🙏🏽
Daha yeni tanıştığımız için instada takip atmadim atsammi acaba sence bir erkek bu isteği görse havalara girermi böyle çok şey gordumde ondan soruyorum
Havaya girmek demiyelimde mutlu olur bir heycanlanır. birazda merak eder acab akötü bir şey mi diycek endişesi
Bide başta sanki biraz abicilik oynadı işle ilgili şu böyle bu böyle diye anlattı beni olduğumdan 2 yaş küçük sanmış konuşunca öyle olmadığını anladı sonrada bir daha bir konuşma geçmedi aramızda
haydaa ciddimisin :/
Bence babami tanıdığı için yardımcı olmak için yanaştı hiç abicim vs tabiki kullanmadı bana adımla seslenir sadece
@Mrs_ gel buruya ne dersin. işin rengi değişti gibi?
Anlayamadım
testpitin işin durumunu değiştirdi diye düşünüyorum.
yani sanırım acele etmesek iyi gibi.
Bence abicilik değildi büyüklük tasladı işte sen... 'nin kızımızın dedi bende evet dedim adın ne dedi söyledim sonra bunları biliyormusun dedi birkaç şey söyledi işle ilgili sonra başka bir gün adımla seslendi başka birileri daha var di beraber oturduk onlar gidince tek kaldık bana sorular sordu kaçıncı sınıfsın dedi 3mu falan ben dedim bitti yani varsaydiğı olduğundan 2 yaş küçük olduğumu öğrendi sonra başka bir muhabbet gerçekleşmedi bakınca çokta abicilik değilde yardımcı olmalı bir niyetti
Açıkça konuşsam bu seni üzebilir.
Neden ki söyleyebilirsiniz
Buna eminmisin :/ ?
Evt
Şimdi ne güzel tanışmak varken iletişimde kalmak için minikte ols aadım atmak varken neden böyle dediğin gibi yaş muhabbetine ya da abilik tavrına girdi bu 1?
Abilik tavrı demem yanlıştı sonuçta o işi biliyordu ve yardımcı olmak istedi usta anlamında kullandım onu aslında yoksa gel abicim falan asla demedi yaş olarakta normalde onun düşündüğü yaşta yapılıyor benim gecikti öyle sanması normal onun dediği zamanlarda çalışmalıydım bence ondan varsaydı
Kanka? 🙂
Seninle tanışma fırsatı olmuş. deli oğlan bahsede bahsede işmi konuştu baya baya 🙂
Arkadaşmı görüyor demek istiyorsun
Arkadaşçada olsa insan bi instagramını ister. istedi mi?
Benim orada bulunma nedenim iş ve babamı tanıyor😬
Sen kimden yanasın 🙈😆👋🏽👋🏽
Çok konuşmadık işte o da çok çekingen ama devamlı bakıyor yaptığım hareketleri yapıyor nereye bakıyorum vs o da bakıyordu yani bu kadar kısa sürede normal mi böyle seyler
E normal tabi. sen ne yapmasını beklerdinki. sen bakınca o ne bakıyon orayamı demeliydi.
sen bi iş yapınca oda yapıyor aynını dedi. e bu normal değilmi aynı iştesinzi.
Hayir işle alakasiz şeylerin aynısını yapıyor tabikide ben zaten orada çalışmıyorum gözlem yapıyorum sadece yani işle alakalı değil bakma işide onun baktığını farkettim baktım çoğu kez
Tamam kabul. böyle olduğunu varsayalım.
ona yazarsan açık açık söylersen hoşlandığını.
ya reddederse? 🙂
Bu ihtimal her zaman yokmudur zaten sevgilisi olan insanlar bile bazen flortlesiyor insanlarla iş ciddiye binince ilişkim var vs oluyor
E kanka vahiylemi anlıycaz duygularını düşüncesini.. ama durya bir yol var aslında
Ben daha istek bile atmadım emin olamadığım için ki hesabı açıkmış zaten baya inceledim
Hiç yardımcı olmuyorsun farkındamısın 🙂
Sende dümdüz söylemiyorsun sormadan söylemiyon direk söyle işte
Direk söylemem çok saçma olur. çünki olayın tam anlaşılır olması gerekiyorki doğru hamleyi önerebilmeliyim.
Evet
bunuda senin anlattıkların üzerinden anlıyabilirim 🙏🏽
Yani aramizda geçenler dedigim gibi bu şekildeydi onun dışında şey mevzusu oldu ben utandığım için içeceğimi içmiyordum neden içmiyorsun dedi sıcak içemiyorum dedim buz olmuştur iç artık falan dedi sonrada ne yapacağını söyleyip kalktı ve bana bakarken yakaliyordum aynı ortamdayken ama muhabbet etmiyorduk
Başkada çok şey olmadı az bulundum onun ortamında şu an göreceğim bir ortamda yok
Başka bir soru sorsam?
Ne gibi
Tüm sorularına cevap olacak şey ona sormak.
sorsan ne olur ne kaybedersin?
Sence olumsuzsa babamla iletişimi bozulmazmı devamlı iletişim halindeler iş için babam anlar çocuk soguk falan yaparsa ama en basitinden istek atsam yanlış anlaşılma olur mu onun yönünden direk benden hoşlanıyor anlamını çıkartabilirmi
1. si aranızda 40 yaş farkı yok
2 si adımı sen attığın için tehlike ara bozulma gib bir durum söz konusu olamaz.
3 sü sıradan birinide ekleyebilirsin arkadaşını dostunu bu neden kötü anlaşılsınki?
Not; baban o oğlandan hoşlanıyormu yoksa sevilmeyen bir çalışan mı
Aynen aramizda en fazla 4 yas var, istek içinde bir kere biri dönmemisti isteğe ondan beridir korkuyorum atarken birine, yok babam sever onu bahseder hatta iyi falan diye işten dolayi nerdeyse her gun konusurlar cunku onların işini yapar
Sen seviyorsun baya bu oğlanı 🙂
Evet beğeniyorum onu Hangi cümlemden çıkardın peki
Hiç bir kız hoşlanmadığı biri için emek edipte gelip burdan sormaz buda yeterli değil mi 🙂
Doğru insan bazen kör oluyor kabullenmiyor bir şeyleri başkalarındansa duyma ihtiyacı duyuyor o yüzden birayı kullanıyorum açıkçası bide onun hoşlandigindan emin olabilsem keşke emeğim boşa gitmemiş olurdu
Düşüncen doğru bazen olayın merkezindeyken eğriyi doğruyu farkedemiyoruz ve gerçekten birine ihtiyaç duyuyoruz o an.
Ondan emin olmak istediğin şey ne peki?
yeni bir ilişkiye açık olup olmadığı mı?
sana karşı hislerinin ne manada olduğu mu?
sana karşı hisleri sevgiyse
bunu kötü niyetle kullanırmı endişenmi?
Boşuna bağlanmak istemiyorum çünkü unutmam çok uzun süre oluyor birde nedense diğer hissettiğim şeylerden daha farklı hissettim doğru kişi oymuş gibi ama bana karşı bir hissi var mı çok muamma rezil olmak istemiyorum ayni sektördeyiz
şu an neyi farkettim biliyormusun?
kendine çok büyğk bir boşluk yaratmışsın ve o boşluğu doldurmak için kendine yalan söylüyorsun.
Nasıl yani
"birde nedense diğer hissettiğim şeylerden daha farklı hissettim doğru kişi oymuş gibi "
Bu cümlenin ne kadar değerli olduğunun farkında mısın?
Iyi anlamdaki kötü anlamdamı çünkü dedigimi gerçekten hissediyorum o yüzden bu kadar sorguluyorum galiba
İyi anlamda diyorumda.
demek istediğim şu. o henüz hayatın agirmedi sana bir değer vermedi kendini iyi hissetmen için bir çaba göstermedi.
hangi meslekte çalıştığını bilmiyorum ama
şöyşe düşün bir ürün dahi kullanılmadan o ürün için çok iyi çok beğendim demek
biraz erken olmazmı?
Evet doğru söylüyorsun öyle Bir şey görmedim daha ama bazen böyle sezgilerin ön plana çıkar bir şeyleri hissedersin sanırım böyle bir şey oldu tabi tanimadan hic bir sey bilinmez
Duygularımızın sahipsizliği açlığıdır bize bu tutunma isteğini körüklüyen. seni çok iyi anlıyabiliyorum
Mesela bu bağlanma hissi ilk kez yaşadığım bir şey değil ama diğerleri çok uzak geliyordu bu o kadar uzak gelmiyor daha mümkün gibi
mümkün mü
öyle mi tahmin ediyorsun 🙂
Öyle olmasini istiyorum belkide istediğim için öyle geliyor bilemiyorum
Ah deli kız 😊
😬😬😊
Gül hep böyle gerisi olur inşaallah.
Amin teşekkürler
Edemem