Kuzenim geldi sordum ona benziyormuyuz diye oda senden daha güzel dedi neden böyle bişey dedi ben güzel olup olmadığını sormadım benziyormuyuz diye sordum kalbimi kırdı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ayyy en nefret ettiğim insan tipi kıyascı ayrımcı insanlar bunun en kötüsü kücük cocuklardan tatli olani sevip biraz tatli olmayani oksayip sevmeyen insan. Ben iki kisi gordugumde birinin saçını ovuyosam birinin gozlerini overim mesela. Niye kalbi kirilir insanin ya bana yapilmasini istemedigim hicbi seyi baskasina yapmam bundan kotu hissettiren sey yok. Bu insanlar cok kalpsiz. Ozellikle bu konuda cok dikkat ediyorum asla eşimi dostumu ailemi kıyaslamam
Aynen ben sanki hangimiz güzeliz dedim ona ben sadece benziyormuyuz dedim okadar kadın hemen güzelik konusuna çekti kalbim kırıldı
Herkesin icini gectim kuzeninin yaninda demesi bile abes madem diycek karsilastirmadan ne guzel kizmis falan desin ya da senin yaninda desin sadece diycem o da kalp kirar ama bu durumda kuzenin ister istemez kafasinda ben ondan guzelim algisi oldu. Guzellik de goreceli belki bi baskasi seni daha guzel bulucak ama simdi bu kisi oyle dedigi icin senin ozguvenini hic yok yere belki zedeledi kuzenininkini arttirdi asla ama asla takma tekrar diyorum guzellik gorecelidir burcu neydi bunu diyen kisiliksizin
Yengeç burcu ben boğa burcuyum
Boğa burclari çok tatlı insanlar auralari var ve eminim ki çekicisindir de
Teşekkür ederim yengeç burcu kadınları fesat mı oluyor genelde
Normalde koç burçlarının oyle oldugunu dusunurum. Ama yengec burcları için gozlemim, çok fazla kendilerini ve etrafındakini elstiriyolar. Kendilerine şuram söyle buram böyle der o kadar takar ki karsisindakine de demeye baslar şuran sanki şöyle yaptirsan mi diye iyi bi sey dedigini sanar ama kötü iste. Anaç olurlar genelde insanlar hastalandiklarinda vs kosarlar ama bazıları düsüncesiz oluyo demekki. Boğalar da dışardan üzülmemis alınmamıs gozükse de gece yattığında düşünür dururlar uykuyu çok sveseler de bazi şeyler uykularini kacirir
Kız aynı yüzümde leke var mı gibisinden sürekli soruyor dakka başı güneş kremi kullanıyo aşırı takıntılı bu konuda
Kendisi takintili olur baska insani da takintiya surukler iyi niyetli gibi konusur cok da yakin olma o kisiyle
Bide çok yalancı
O da var yengec ve balik cok yalan soyler boga da katlanamaz
Evet bide yüzüme gülüp arkamda. Konuşması çok sinir bozucu
Patavatsız işte. Sen de deseydin evet sevgili kuzenim senden benden güzel falan diye. Takılıp kırılırsan zayıf görüp daha da kabalık edebilirler.
Ortam müsait olmadığı için demedim ama söylicem kuzenim güzel olabilir buna kırılmadım insanların yanında beni aşağılamasına kırıldım
Olabilir her türlü insan var takılma
İnsanların yanında demsi üzdü beni
Değiştiremezsin insanları
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!