Eski sevgilimi unutamadıp diyip ayrılan adam habire esk. ort tipli kızları takip ediyor?

Arkadaslar hayatımda bir adam vardı bu adamla hersey çok güzel giderken hatta onun evinde üç gün kalmışken bana kendi evinin anahtarına varana kadar vermişken hatta hayatımda gördüğüm en temiz düzenli titiz kızsın bu huyun çok hoşuma gitti üç günümüz çok güzel geçti demişken ve çok eğlenmişken adamın evimden çıkıp kendi evime döndüğüm günün gecesi "benim eskiye karşı olan hislerim hala bitmedi bu yüzden yalan söyleyip daha fazla devam edemicem" diye mesaj atarak benden ayrıldı bende gayet olgun karşıladım tamam dedik ve bitti. Şimdi ise bu adam beni hiçbir sosyal medya hesabından silip çıkartmazken eski sevgilisini de takibe almadı eskiyle iletişimi yok amaaaaaaa habire değişik tipte kızları takip ediyor bunun derdi ne? Madem eski sevgilimi unutamadım diyerek benden ayrıldı o zaman eski sevgilinin yasını tut dimi neden değişik değişik giyinen kızları takip ediyor? Ve neden beni silip çıkartmadı?

Eski sevgilimi unutamadıp diyip ayrılan adam habire esk. ort tipli kızları takip ediyor?