Arkadaslar hayatımda bir adam vardı bu adamla hersey çok güzel giderken hatta onun evinde üç gün kalmışken bana kendi evinin anahtarına varana kadar vermişken hatta hayatımda gördüğüm en temiz düzenli titiz kızsın bu huyun çok hoşuma gitti üç günümüz çok güzel geçti demişken ve çok eğlenmişken adamın evimden çıkıp kendi evime döndüğüm günün gecesi "benim eskiye karşı olan hislerim hala bitmedi bu yüzden yalan söyleyip daha fazla devam edemicem" diye mesaj atarak benden ayrıldı bende gayet olgun karşıladım tamam dedik ve bitti. Şimdi ise bu adam beni hiçbir sosyal medya hesabından silip çıkartmazken eski sevgilisini de takibe almadı eskiyle iletişimi yok amaaaaaaa habire değişik tipte kızları takip ediyor bunun derdi ne? Madem eski sevgilimi unutamadım diyerek benden ayrıldı o zaman eski sevgilinin yasını tut dimi neden değişik değişik giyinen kızları takip ediyor? Ve neden beni silip çıkartmadı?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni uzaklaştırma bahanesi o fakat atta başka kazan kaynıyor. Diğer kızları ekleyip kendine uzun bir başarı listesi hazırlıyor oltaya düşenle gününü gün edecek senide yedeğe almış
Benim bu adamın davranışından anladığım şey şu eğer yanlışsam bir erkek olarak beni düzeltin; Bu adam bana sürekli onun evinde kaldığım üç gün boyuncada sen iyi bir insansın, hayatımda gördüğüm en düzgün en düzenli en temiz kızsın falan diyip duruyordu tezgah üstünde kirli bardak tutmadan direk yıkayıp kaldırmama bile dikkat etmiş. Bence bu adam benim takılmak amaçlı değil de gerçek bir ilişki yaşamak istediğimi anladığı için benimle daha da ilerlemeden hemen ayrıldı benide silmiyor çünkü yarın öbür gün düzgün bir ilişki yaşamak isterse bu kıza geri dönerim diye düşünüyor olabilir
Sen çok etkilenmişsin bu adamdan üzgün aynı evde iyi vakit geçirmişsiniz tabi adam iltifat edecek ki bunu hep yaparız ama üzgün çok iyi vakit geçirdiğin bir kızla hemen mesafe koymazsın böyle bir şeyi ancak alacağımı aldığında olur. Üçtün yedi içti hop başkalarına yelken açtı senide yedeğe aldı kusura bakma durum bu
Yedekte olunca noluyor peki
Özür dilerim ama kimseyi bulamazsa üçgen seninle yine takılmak isteyecektir
Anladım ben onun gözünde garanti oluyorum yani o kız nasıl olsa orada duruyor ne zaman istesem ona geri döner takılırım demek oluyor peki ben yedek olmaktan nasıl çıkarım?
Konuşacaksın onla senle güzel anlar yaşadık güzel bir ten temasımız oldu ben bunun devam etmesini istiyorum senden hoşlandım diye yürü eğer ben başka birini unutamadım aslında sen çok önemlisin edebiyatı yaparsa geçmiş olsun adam vurdu kaçtı haaaa bir şans neden olmasın şöyle iyisin böyle iyisin görüşmeye açık olursa yedekten çıkarsın bu işi yaparken sinirlerine duygularına hakim ol unutma onun istediğini en başta vermişsin işin zor olacak üzgünüm
Peki birsey daha sorucam bu adam benden eski sevgilime olan hislerim bitmemiş o yüzden sana yalan söyleyip devam etmek istemiyorum bitsin dedi ve ayrıldı ya bu adam unutamadığı bu eski sevgilisiyle 1 senelik bir ilişki yaşamış ve ayrılalı 6 ay olmuş kolunda kızın dudağının dövmesi var gerçektende bu kızı unutamamış olabilir mi? Benimle iyi vakit geçirince kızı unutamadığı için kendini ona ihanet etmiş gibi hissedip beni ondan bırakmış olabilir mi?
Senle 3 gün geçirirken bir gün bile düşünmüyorum ne oluyorsa iş bitikten sonra 6 ay önce ayrılmış hala içim sızlıyor ya bıraksın bu işleri sen yürü üzerine ilgili belli et gelirse senin gelemezse üsteleme boş ver
Ya ben buna mesaj falan atmam bu sefer yapıştı bana dicek ben şimdi sürekli sosyal medyadan hikaye paylaşımları yapıcam yiyip içip gezip eğlenirken kendi resimlerimide atıcam bunun aklını karıştırıcam bu kız düne kadar benim yanımdaydı nasıl olurda böyle eğlenir böyle güzel fotoğraflar atar bunun ayarlarını buna tekrardan yazıp bozmam lazım kafasına sokucam ama o bana geri yazınca bu sefer ben ya kusura bakma ben eski sevgilimi unutamadım o yüzden bana yazma dicem ve konuşmayı kesicem çünkü bu saatten sonra ona güvenemem
İşte bu doğru olan bu bol şans
Kac yaşındasın bilmiyorum ama senin bu söylediğin taktik sadece senden hoşlanan veya seven biri için geçerli olur. Seni sevmeyen birinin umrunda olmaz mutlu veya mutsuz olman
Cevabı çok basit aslında ama sen duygularına göre hareket ettiğin için veya biraz saf olduğun için anlayamamissin. Aynı şeyi bende yaşadım ama yaşadıkça insan tecrübe sahibi olur, olgunlasir bende olgunlaştım sanırım. Bu adam kısacası senden hevesini almış senle ciddi bir yola çıkmayacağını anlamış ve bu bahaneyle uzaklaşmış. Sana ben seni istemiyorum ciddi düşüneceğim biri değilsin veya senden hevesimi aldım diyecek hali yok yaa. Başka kızları takip etmesi veya beğenmesi de önündeki maçlara bakiyor başka arayışlara girmiş. Senide bir köşede dursun belki lazım olur diye silmemis
Bu kadar saftrik misin kullanıp atmış işte kenara :D şimdi başka yelkenlere açılacak