Bendensel engelli bir bayanla birlikte olurmuydunuz hiç olan var mı merak ediyorum...
Cevabın nedir?
Sen engelliysen, seçeceğin kişinin de engelinin Olmasi iyi olacaktir. Her ne kadar aşk meşk dense de bir zaman sonra Sıkıntılar basgosterebilir gerçekçi olmak Lazim. Ama iki tarafta da engellilik durumu varda daha iyi olur, sen sakatsin ben saglamim gibisinden ithamlarla karşılaşılmamış olur.
Eger o kiisiye kor kütuk asık değilsen vazgeçmen daha hayırlı olacaktir kanaatindeyim.
Dedim ya gerçekçi olalım.
Saglam biriyse kendine de saglam birini isteyecektir, onceleri bunu dert etmese de sonradan sorunlar Çıkabilir.
Dikkatli olmak gerek.
Ayrıca dipnot olarak paylaşayım bunu da, bilmen gerekiyor bilmiyor olabilirsin. Belinden aşağısı Felç ise eger öncelikle belirtmek gerekir ki cinsel yonden tat alamayacaksın.
Ama ilgilendiğin kisi zevk alacaktır.
Uzun mevzular bunlar boyle yazmakla ne kadar anlatılabilir ki?
Detaylı görüşmen lazjm biriyle.
Istersen yazabilirsin bana, art niyetimin olmadığına emin olabilirsin ayrıca.02 Yorumla
Soran+1 yılBen onun yanında olun Dünya'dan tat oluyorum mutlu oluyorum. Çok bu bana yeter sen ne düşünürsün bilmiyorum cinsellik pekde önemli değil benim için onun yanında olmakta zevktir bana yinede sağol söylediklerin için
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzelim bu aradaki sevgi bağına ve kadının bedensel engelinin oranıyla ilgili bir durum. Eğer bir bacağı kısa falansa problem olmaz ama belden aşağısı felçli durumdaysa biraz zor olur cinselliği yaşamak.
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen cinselliği yürürken mi yaşıyosun neden olmazmış anlamadım yani
- +1 yıl
Kadın birşey hissetmez belden aşağısı felçliyse... >.>
Soran+1 yılCanı yanmaz daha iyi işte
- +1 yıl
Ne kadar iğrenç insanlarsınız * yaptığınız muhabbete bak.
- +1 yıl
katılıyorum sanaa biçaresibulunur iğrençsinizz yaa
- +1 yıl
Ulan ne angut adamlarsınız. Bir erkekle kadının birlikteliği duygusal sevgi ve buna bağlı olarakta cinselliktir. Ahkam kesip durmayın bedensel engelli bir kız görseniz yanına bile yaklaşmazsınız burada artislik yapmayın.
Soran+1 yılAynen bakmazlar bile dönüp
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelki olurlar ama birbirlerini tam olarak anlayabileceklerini hic sanmam. kadin genelde kendini eksik hissedecek bir kere, erkegin fiziksel sorunlar harici psikolojik olarak da kadina destek olabilecek gucte olmasi lazim ki bir insanin bu kadar fedakar olabilmesi cok zor ya.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi buradan atıp tutmak kolay gerçek hayatta biraz daha gerçekçi olmak lazım sakin yanlış anlamayın sizi üzmek haddim değil ama bence ilerde sıkıntı yaratır her konuda her şekilde insan dengi biriyle daha mutlu olur gibime geliyor dürüst olmak istedim lütfen mazur görün
01 Yorumla
Soran+1 yılYok önemli değil Dürüstlük her zaman iyidir :)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Allah şifa versin sabır versin inş fakat oran önemli bir göz sıkıntılıysa sorun olmaz kulakta sorun varsa olmaz parmaklarda sıkıntı varsa olmaz ne bileyim işte ama hani bilirsin kendi kendine yeterse iyi olur gibi ama allah kimseyi yalnız yaratmaz herkese bir kısmet verir hem herkes engelli olabilir anlık bir şey bu ben evlenirim fakat bilirsin konuşmak tanımak çok önemli şahsen engeli olmayan birisi olsa bile fikirleri engelliyse ne kadar güzel olursa olsun evlenmem bu biraz beklentiyle alakalı bir durum ama neden olmasın ki karamsarlığa kapılmamak lazım
00 YorumlaÖnemli olan sevmek
Bugün sağlıklıyız ama hiçbirimiz 10 dk sonrası için kimseden söz almadık.
Evet biraz zor bir karar muhtemelen çevremizdeki insanlarda yadırgayabilir bu durumu ancak önemli olan sevmek ve sevmeyi bilmek
Aşk engel tanımaz diyorum.00 Yorumla
+1 yılkardeş sanırsam bedensel engelsin valaha doğruyu söliyim içi güzelse kalbi temizse ve beni gerçekten severse sevgili bile olurdum hata iş evliliğe kadar giderdi ama belden aşağı felç se ve hiçbir şey hisetmiyorsa ne acıyı nede zevki hisede bilir tabi duygusal anlamda bu onu tatmin eder ama zevk başka duygusalık başka
02 Yorumla
Soran+1 yılOzaman nasıl hissederim bilmem ama Seviyorum onu düşününce mutlu oluyorum
- +1 yıl
:) bak kimi seviyorsan git söle ama direk seni seviyom diye söleme git yanına yanaşmaya çalış arkadaş olmaya çalış interneten arkadaşlık kur onla kendini beyendirmeye çalış ona tabi güzel sen güzel deyilsen kalbini ona aç eyer iç güzeliğe bakan biriyse yani bir sürü alternatif yol var sadece sabret engeli bir erkek deyilsin ya :) o zaman kimse sana bakmazdı ama :D şükretki kız sın... bana bir resmini atsana çok merak etim tipini
+1 yıltanıdığım var. fakat zordur elalemiğn diliyle mücadele etmek. en sonunda kızın maaşı iyi, ondan dediler. iki de çocukları var halbuki
20 Yorumla
+1 yılEger hayatimdaki insan Allah korusun bir kaza gecirse yatalak dahi olsa asla terk etmem, bakarimda. Ama direk sakat biriyle olur musun derseniz o biraz sakatlık derecesine bagli acikcasi.
12 Yorumla
Soran+1 yılDürüstlük güzel şey sağol :)
- +1 yıl
:))
bedeni sağlam ama ruhu karakteri engelli olan o kadar çok insan! var ki.
aşk engel tanımaz. sevgiyi yüreğinde hissediyosa biri bence engeli görmez.01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem öyle biri vardır inş
erkek de o bayanla birlikte olduktan sonra trafik kazası geçirip bedensel engele sahip olabilir kime ne olacağı belli mi ben hayatta olmam diye garantisi olan var mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılBir saniye sonra ne olacağımız belli değil
Olurum, geçenlerde bedensel engelli genç bir bayan görmüştüm. Bu soruyu o an kendime sordum. Boyle bir birliktelik benim için asla sorun olmaz. Aksine böyle insanlar diğerlerinden daha alçak gonullu daha iyi niyetli olurlar
00 Yorumlabirliktelikten kasıt ne, seks mi, evlilik falan mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sevme engeli olmadıktan sonra gerisi boş..
Sevme engeli olup herşeyi doğru olduktan sonra ben ne yapayım onu?00 YorumlaSonuçda hepimiz engelli adayıyız kibirlenmemek gerek
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
+1 yılAllah öyle yaratmis ise biz napalim?
insanlik kalitesi yüksek olursa neden olmasin?
eli ayagi tutupta canli canli yalan söyleyenler dolu :)00 YorumlaOnunda cani var onunda istekleri var eğer ki o isterse neden olmasın sonuçta onunda tatmasi gerekir kisacasi ben yaparım illa güzel olsun düzgün olsun değil
00 YorumlaEvlilik Olarak Aldım soruyu.. Ama ben onla ilgilenemem ki nasıl oalcak Çalışacam ben o evde nasıl olacak ki?
Evde sürekli ona birinin bakması lazım...01 Yorumla
Soran+1 yılİçgüveysi alırız bizde onuda düşündüm heralde :)
kalple oluyo bu işler.. h, ç olmadım ama normal kızlar gibi ilgimi ve şehvetimi çeken engelli kız çok oldu tanışma fırsatım olsaydı teklif ederdim arkdşlık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorumlara baktim da merak ettim. Sen misin bedensel engelli.. ona gore cevap verecem.. ve birlikte olmaktan kastin seks mi
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet benim kastım o değil
Cevap sahibi+1 yılHerkes o yonde yorum yapmis ve sende o yonde cevap vermissinde ondan sordum.. ama bedensel engelliyle neden beraber olunmasin ki. Ask engel tanimaz.. seviyorsa insan bu engelde aşılır. Bunun bircok ornegi var.. yeterki dogru kisi olsun.. ama sexle ilgili cevaplar vermissin bana ilginc geldi yani.. herkes kotu dusunmus hep.. aklindaki dusunceleri merak ettim dogrusu. Gizlilikten ciksam mesaj atarmisin bana. Ozelden konusmak daha iyi sanki
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorum insanların fikirleri merak ettim sadece sordum
Ben birlikte oldum ayağında ve elinde sorun vardı ama bu bizim için bir problem değildi. Birbirimize saygılıydık güzel zamanlarımız oldu.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bitti ozaman
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Zor bir karar. Bedensel engeline bağlı. Aradaki duygusal bağa bagli
10 Yorumlabirlikte olmaktan kastın ne bilmyorum ama evlenip hayatımı onunla ilgilenerek sürdürebilirim tabi bazı taşlar yerine oturursa
00 Yorumlaben olsam evlenirdim sonuçta yarın bizede ne olacağını bilemeyiz
02 Yorumla
Soran+1 yılBende evlenirim
+1 yılOlmadım ama yarın bedensel engelli olmayacağımızın bur garantisi varmı?
01 Yorumla
Soran+1 yılYok
- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel yonden bisey yapmam ama durumuna hore elimden geldikce desteknolurum bu bizim insablik gorevimiz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı. Boşver gülüm birlikte olmasanda olur hayat güzel sende güzelsen daha ne..
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle tabi
+1 yılNasıl bir beden engeli? Eli ayagimi tutmuyor yokmu? Olmassa olmasin sevsin yeterki
00 Yorumla
+1 yılbirlikte olmak derken.
cinsellik mi. yoksa duygusal bir birliktelik mi.02 Yorumla
Soran+1 yılİkiside diyelim
- +1 yıl
zor bir konu.
sanırım buna cevap veremem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlsalar bile aldatirlar. Erkeklere güven olmaz dikkatli ol.
00 Yorumlaakla ve mantığa sığacak sekildeyse seviyorsak neden olmasın ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAramızda duygusal bir bağ varsa tabiki neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılOlmadim ama hayat bu kimseyi hakir goremeyiz kaderde var ise zaten olur
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kaderde varsa olur
- +1 yıl
Ama kimse yaparim ederim demesin lakin samiymi degil basa gelmeden bilinmez
Soran+1 yılBencede demesin
- +1 yıl
Gorusuruz
onu mutlu etmek diger insanlardan eksik yonu olmadigini gostermek gerek
00 Yorumlacinsel anlamda değilde birbirini seven çiftlerse sorun olmaz sonuçta aşk bu ama zevkine olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir karar burdan atıp tutmakla olmaz.
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolurdum
hatda olmak üzereydim ama sonra bağlantıyı kaybettik
çok hoş birisiydi00 Yorumla
+1 yılSevince insan her şey olur. Neden olmasın.
08 Yorumla
Soran+1 yılİnş olur :)
- +1 yıl
Hadi hakkında hayırlısı olsun ;-) Birlikte olmaktan kastın sevgili olmak mı cinsellik mi?
Soran+1 yılTabiki de sevgili olmak siz erkekler neden hep cinsellik düşünürsünüz bilmem ki aklınız bunda
- +1 yıl
Verdiğim cevaptan cinsellik düşündüğümü mü algıladın? Verilen cevaplar hep cinsellik yönünde olunca ben mi ters anladım diye sordum ne var bunda?
Soran+1 yılNeyse tamam biraz sert çıktım heralde herkezin görüşü farklı tabi
- +1 yıl
Önemli değil. Bu arada eğer mahsuru yoksa ne kadar engel durumun var? Ve ona sevdiğini söylemişsin geri dönüşü ne oldu merak ettim?
Soran+1 yılBeni arkadaş olarak görüyormuş bedensel engelliyim
- +1 yıl
Anlıyorum Allah kimseyi sağlığından etmesin çok zor. Çocuk için birşey söyleyemem seni seven her halinle sever ama bugün sevebilecek insan kolay kolay bulamıyoruz sabret gerçekten seven sevebileceğin birisi çıkacaktır ;-)
Eğer aşk varsa, tüm engeller aşılır.
03 Yorumla
Soran+1 yılBende var da karşı tarafta yok
Soran+1 yılSöledim
+1 yılSevdikten sonra hic fark etmez
00 Yorumla
+1 yıltek kişinin istemesi ile olmaz bu işler.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani doğru
- +1 yıl
sanırım sende böyle bir sorun var. üzme kendini. bunu yapmaya hakkın var. sana anlayış gösteren birini bulursun umarım.
Soran+1 yılKısmet
+1 yılSevginin önünde ne durabilir
00 Yorumla
+1 yılbedensel derken?
ilişki derken? evlilik mi?05 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir ilişki olmadı ki evlilik diyim oda zamanla düşünürüz :)
- +1 yıl
bedensel özürlü derken tam olarak nasıl bedensel?
Soran+1 yılSen bedensel özürlüden ne anlıyorsun daha nasıl anlatabilirim
- +1 yıl
hayırlısı neyse o olsun isterim
Soran+1 yılAmin
+1 yılSeviyor isem olurdum.
00 Yorumla
+1 yılÇok zordur ama seviyosan imkansiz degildir
00 YorumlaSevdik 'ten sonra hertürlü: ))
03 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü derken
Soran+1 yılHımm anladım
Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. olurdum çünkü onun yerinde bende olabilirdim.
00 Yorumlabilemedim ama örnekleri çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGİDERİ VARSA NEDEN OLMASIN :D
01 Yorumla
Soran+1 yılSende pek gider görmüyorum ben ama
Seversem sevgilim olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfikirler engelli olmasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcinsel anlamda mı sordun?
08 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle anladıysan ona göre cvpla ne diyim şimdi
Cevap sahibi+1 yılsevgili olarak şu anki durumda olmamam çunku nişanlıyım. nişanlı olmasaydım aşıksam ilişki yaşabilirdim. cinsel anlamda tereddüt etmem cinsellik yaşardım.
Soran+1 yılHayırlı olsun
Cevap sahibi+1 yılbu arada engelli misin ?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yıldoğuştan mı oldu sonradan mı oldu . ayrıca engelin nedir?
Soran+1 yılDoğuştan
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş olsun. üzülme boşver. peki engelin nedir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılonu cok mutlu edecekse olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNasip
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmam
01 Yorumla
Soran+1 yılSenbilirsin
+1 yılKader...
00 Yorumlaben olsam evlenirdim
00 Yorumla
+1 yılolablr
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılengelli misin?
00 Yorumla