Sevgilin sarhoş ve kendini bilmez halde başkasını öperse bunu görmezden gelebilir miyiz?

Sevgilin sarhoş ve kendini bilmez halde başkasını öperse bunu görmezden gelebilir miyiz?

Hayır ben affetmem tabi ki de... çünkü sarhoş olup olmaması önemli değil ben de sarhoş oldum ama hiç öyle yapmayacağım şeyler yapmadım gayette bilincim yerindeydi.. kızlar inanmayın sizi uyutmasın erkekler :D her şeyin farkındalar. adam olan ne kadar içerse içsin başkasını öpmez. aynısı kızlar için de geçerli.. karakterleri olmadığı için suçu alkole atıyorlar
İnanmayın kızlarrrr 😂😂😂
İnanmasınlar :D :D :D
Kadın Erkek fark etmez S*ktirsin gitsin sabahı olan gecenin karanlığında oynasın. Güneşime gölge yapmasın...
Sonra vücudundaki hangi delik ile alkol alacağını öğrensin :D
Öpüşmenin yanlışlıkla olması 70-90 yılları arasında canımsın insanların bir birini ölesiye kırarak aldatarak ve kandırarak tükettiler.
Artık biri başka birini yanlışlıkla öpebiliyor ise 1. cümleye geri dönünüz
Tamam ya sakin ol 😂😂😂
Sarhoşken başkasını öpen sevgiliyi geçtim, sarhoş olan bir sevgiliyi affetmem asdjlkfjkl
Affetmee
Affetmem asjdlfv
Bravooo sana arkandayım skjsdjjd
Arkamda ne işin var adsklfjj
Destek oluyoruz nereye geçeyimm jsjdjf
Brütüslük yaparsın sen şimdi 🥲 arkamdan çekil hdjakfkrjx 😐
Komple onu görmezden gelebilirim
Teşekkür ederim bebişim ♥️
Ricalar balım 🩷
Cevap
41Cevap
Sarhoştum hamile kaldım der gibi🤣🤣 hayır olmaz affedilmez kişi kendini bilmeli içmesini bilmiyorsa içmesin.
Hep bahane heppp bahanee😄
Sarhoşken öpen başka şeylerde yapabilir o yüzden affedilmez
Bir insan sarhoşken özünü yansıtır. Yani içinde ne varsa onu açığa çıkarır. Sahte davranmaz. Normalde içinden geçen ancak yapmak istediği davranışları sarhoş olunca rahatlıkla yapar. Mesela, patronuna gıcık olan birinin, sarhoşken patronuna küfür etmesi gibi. Sevgilin de sarhoş değilken içinden geçeni, sarhoşken yapmış. Burada affedip, etmemek, sana kalmış. Sadece, sarhoşluğun bir mazeret olmadığını söylemeye çalışıyorum.
Bir yeşilçam yalanıdır sarhoştum hatırlamıyorum cümlesi. Kişi ne kadar alkollü olursa olsun merkezi sinir sistemi " offline" konuma gelmez. Zihin bilinç ve hafıza yaşanılan her şeye az ya da çok yön verebilecek kadar çalışmaya devam eder.
Bu sebeple sarhoşken öpüşen kişi bilerek isteyerek yapmıştır bunu. Hoş gerçi istemeden olacak olsa da affedilmez bu durum.
Asla affetmem ben. Sonuçta aldatmış oluyor beni o saatten sonra hayatıma daha öyle bir insanı ne alırım ne de ederim. Beni aldatan biri ile yoluma devam edemem şahsen ben buna gururum asla izin vermez. Hem içiyor diyelim neden başka kızın yanında bunlarda bence büyük bir soru işareti uyandırır insanda ya.
Bunu affedip affetmemek tamamen sizin ve ilişkinizin dinamiklerine bağlı bir karardır. Birçok insan için bu durum, ilişkideki güven ve sınırlar konusunda derin bir etki yapabilir. Eğer sevgiliniz sarhoşken başkasını öptüyse, bu durumu nasıl değerlendireceğiniz ve nasıl bir adım atacağınız tamamen sizin duygusal tepkinize ve ilişkinizin özel koşullarına bağlıdır. Önemli olan, dürüst iletişimi sürdürmek, duygularınızı ifade etmek ve ilişkinizi sağlıklı bir şekilde değerlendirmektir.
Su olay kadar klasik aldatma metodu yoktur bazi mallarda sindirip affediyo ya hayret ediyorum
Sarhos olunca beynin nahos olur falan da tamamen kafani ele gecirmiyo icinde bir pislik varmis ki kendini salinca baskasina yapismissin
Affedilir degil
Hayır affetmem. Kendini kaybedecek kadar içmeseymiş zorla mı içirdiler? O kadar çok içecekse ben nerdeyim aw?
Sen evdesin o arkadaşlarıyla içti ve öpücüğü instada gördün😂
Güle güle baby der şutlarım
Seyran mıyım iki tatlı lafa kanayım hayatta affetmem
Ama suna öpmüştü ferit suçsuz jsjdj
Çok üzgünüm istemeden seni dün gece aldattım der gibi :D
Pişmanlıktan da ağlamış mıdır acaba 😂
Zevkten de olabilir o bilemedim 🤣
🤣🤣🤣
Neden o insanın yanında sarhoş olmuş?
Kendini kaybetmek mi istemiş onun yanında?
İhanet beyinde başlamış sarhoşluğu fırsat bilip aldatmış 😒
Hah işte budur. 😊
Erkekler işte bir bahaneye bakar 🥲
Umudunu kaybetme
Bence edilir
- ama bunu alsikanlik haline geitmedigi sürece.
Hani olur ya
Ne oldu ya; Haaa... Hiiiii...
- Valla mi...
Arkadas zaten ne yaptigini bilmiyorki
Ama agir bir töhmet altinda birakmak da gerek; Seytan azapta gerek!!!
:))))))
Asla affedilmez. Alkol düşünmeye yarayan beynin bölgesini işlevsiz hale getirdiğinden , sarhoşken birer hormon torbası olabiliriz ancak başkasını öpmeyecek kadar iradeye sahip değilse deniz anasından ne farkı var hatta ve hatta deniz analarının bile bu tip insandan daha çok yararı vardır.
Gelsin beni öpsün milleti niye öpüyor affetmem geçti o iş ağzıyla içsin evde içsin dolaşmasın bir yerde
Sevgilim benim olmadığım ortamda neden kendini kaybedecek kadar alkol alıyor? Tabiki affetmem
Alkol etkisi altında yapılan fiil ve davranışlardan kimse sorumlu tutulmaz. Ayyaşın tekiyle sevgili olurken aklın nerdeydi denir. ;))
Zaten içki kötülüklerin anasıdır diye baş edememiş peygamber efendimiz içki kullanan birisi benim sevgilim olamaz
Sanmıyorum öfkeden kendimi yer bitirirdim ve ayrılmadan benzer bir intikamla karşılık verirdim mümkünse içmesin zaten ayaş birisine güvenemem
Sigara, enerji içeceği ve alkol kullanan erkek sadece sıradan bir tanıdığım olabilir, sevgilim olmasına müsaadem ve rızam baştan olmaz.
Hayır elbette. Kendine sahip olamayacak boyutta içip umursamazca yanlışlar yapabiliyorsa sonucuna katlanacak.
Affetmem, üstüne sağlam bir tokat bile atarım. Artık kafası mı kopar, boynumu çıkar yerinden orası şansına kalmış. :D
Azına sicarim o kimki benden başkasına yaklasabilir ee ozaman bizde sarhoş olalım başkasıyla temas haline geçelim ama biz yapınca bacım oluyoduk dimi erkekler yapınca da bı bok olmuo ne Adalet ama
Helal kız işte bu
Kendini kaybedecek kadar sarhoş olmasaymış o zaman. Affetmem.
sarhoşken önceden düşündüklerini yapar
yani öyle birdenbire olmaz
O konuda niyetini bilmek gerekir hoş durum degil
O derece sarhoş olması bile benim için affedilemez en kısa zamanda kapıya koyarım
Sevince gözlerin başka gözlere değmek istemiyo. ne içmesi ne öpmesi..
Sarhoşluk bahane değil sonuçta aldatmış, affedilmez.
Kendini sarhos olmadan once boyle durumlardan koruyabilmeyi akil edicekti
Bence affetdilir aylıkken birini öpse doğru af edilmeZz
Bence dostane bir şekilde öptüyse sorun olmaz diyeceğimde sarhoşken o zaman affedilmeyebilir
Daha neler, sarhoştum sen sandım meselesi gibi. Hiç işim olmaz yaramıyorsa içmesin.
O zaman sarhoş olmayacaktı bu kadar basit. Olduysa ayrılığı da göze almış demektir
Affetmekt mi yüzüne öyle dokati yer ki bi ömür boyu acısını hatırlar. Affetmem tabii ki
Sarhoşken kendinş bilmez hakde olmazsın, sarhoş olmak cezada indirim sebebi olmanasının da sebebş, bilinç ve idrak jaybolmaz, refleksker yavaşlar sadece
Poposuna tekmeği yer..
Olması gereken..
Hayır ne demek başkasını opmek beni sevmiyor demekki ayrılırım ya da kuserim
Şutlarım auta gider xd
Ha öpmüş ha s. kmis, böyle bir şey affedilir mi?
Sarhoş oluyorsa kapının önüne konmalıdır ileride daha beterleri olabilir
Ne münasebet o zaman sarhoş olanlar başkalarıyla sekste yapsın
affedilmez kendi sınırlarını bilmesi lazom bilemiyorsa da öptüğü ve öpeceği insanlarla mutluluklar
bunun bahanesı sarhosluksa oldu sende ıc hatta opusmenın ılerısıne gec affetsın sarhossunya hanıı
kafasını koparırım
🫢🫢🫢
kafasi guzelse sadece fiziksel bir seyse bir anlami yoksa affedilir obur turlusu affedilemez..
Aldatmalar zaten böyle başlamıyor mu sarhoştum 😒
Kafam yerinde değildi ne yaptığımı bilmiyordum tek sevdiğim sensin 😒
Sonra Ayşe, Fatma, Hayriye derken harem kurmuş 😒
Allahın cezası ya kahhaaarrr😒
Ya kahhar X kişileri ya kahhar
Ayıkken yaptığında da görmezden gelmelisin...
Tabi olur
Erkek adam sonuçta...
Kesinlikle
Affet de gör gününü sonra kimlerin altından topluyorsun
ben ne yalan söyliyim gelemezdim gördüğüm gibi diğerine dalardım çünkü ayıklık ya da sarhoşluk bir bahane değil eğer kendine sahip çıkamıyorsa içmeyecek
Benim sevgilim ae karı kızın olduğu yerde sarhoş olmaz zira olmuşsa benim değildir
Yok bea affedilirmi iki gün sonra sarhoştum diyip işi ilerletir
Başıma geldi sevgilisi varken benimle öpüştü arkadaşım
Kesin ve kesin AFFEDİLMEZ SARHOŞKEN SEN BAŞKASI İLE İLİŞKİYE GİRSEN BEN SATHOŞDUM HATIRLAMIYORUM SORUMLULUK BENDE DEĞİL Mİ DİYCEN SAÇMALAMA O YÜZDEN BIRAK ONU
Sarhoşken yapılmış her davranış ayık iken planlanmıştır. Böyle bir söz var mıydı bilmiyorum ama güzel uydu 😀😀
Hayır affedilmez bana göre.
Sarhoşken sadece öpüşme ile kalmıyor ki
Affedilmez bahane hepsi
Affetmem zamanla öpmeklede kalmaz o iş
Hayır affedilmez
Sarhoşken öpmeyi bırak sarhoş olsa bile affetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?