AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Simdi hemen sonuca odaklananlar senin gibilerle ugrasmaz. Ama eger sen icinde guzellikler barindiran biriysen digerlerinden daha cazipsindir. Ama icide bos olan biri bide cekingense istemezdim onu.
Burcun ne
Ikizler.
Hep derim utangac kizlar daha zeki, daha istekli, hayalleri olan, disa yansitamadikca icinde yasatan kizlardir. Tabi ici bos olanlar haric
Icinin bos oldugunu nasil tespit ediyosun
Cekindigi icin konusamamak baska, konusacak biseyinin olmamasi baska. Bi sure konusunca anliyosun. Basta cekinsede konustukca acilir benle. O rahatligi verirsen icindeki cevher ortaya cikar.
O rahatligi nasil veriyosun peki
Samimi olarak. Bazi insanlarin yuzu, sesi guven verir. Ona odaklanmam, ben konusurum o sadece cevap verir. Yavas yavas daha cok konusmaya baslar. Dikkatimi ona verirsem strese girer. Yavas yavas acarim onu. Bicok kez yasadim bunu.
kendini bu şekilde tanıtırsan kimse hoşlanmaz seninle sevgi kimsenin kimseye vere bileceği bir lütuf değildir
Ama boyleyim
hayır sadece deneyimsizsin ve hayat tecrüben yok
Erkekler yirtik dikkat ceken kizlari sever. Senin gibi insanlar aslinda hem eğlenceli hem sadik olurlar ama erkekler sadakatsiz dikkat ceken kizlari tercih ediyorlar hatta tipe bile bakmıyorlar
Dikkatimi bile çekmezdin. Varlığından haberdar olmazdım muhtemelen.
Sadece fizik yüz bir şey ifade etmez
Nasil bi karakter hosuna gidiyor
Güçlü kadınları seviyorum öz güveni yerinde kendini ne istediğini bilen kadınlar.
Ben ne istedigimi bilen biriyim ayrica gucluyim de sadece asosyelim ozguvenli oldugum konular var mesela isim ama insanlar sadece gosterise bakiyolar
Anladım bunlar bence yeterli asosyallik konusuna katılmıyorum her insan sosyalleşmeyi sevmez. Mesela ben şirket yemekleri eğlencelerinde kenarda durmayı kendi halimde takılmayı severim bu asosyalliğimden değil seçimim. Ama yanıma gelen insanlar olur muhabbeti de ederiz beraber yer içeriz de.
Ama disaridan asosyal olarak goruluyor ve sosyallesmek istememekte xaten asisyalliktir ve asosyal insanlar ezik muammelesi goruyorlar
Ben bir toplantıda bununla yüzleşmiştim bana uzun süredir şirkette olduğumu ama çok az insanın beni tanıdığını söylemişlerdi. Bende işim gereği insanlar ile iletişim kuruyor onun dışında iletişim kurmaktan paylaşımda bulunmaktan hoşlanmıyorum diye cevap vermiştim bu beni ezik yapmadı aksine kendinden emin ne yaptığını bilen kararlı biri olarak ortaya çıkardı.
Burcun ne
Terazi
en harika
(bilen için)..
Kullanmak mi amac
sevmek saymak
Sen nasil birisin
olgun birisiyim
Burcun ne
inan iç bilmiyorum
hiç ilgi göstermedm
dogum günümüz belirsiz
sende yaş kaç
Sen asosyal birisin
Evet oyleyim
Sosyalleşmen için sana benim gibi koç lazım
Hayir sadece mutlu olmam lazim
Tabiiii
evet.
Lezmisin
evet, sorun olmaz umarım
Benim için niye sorun olsun 😂😂
homofobik olabilirsin ondan
Ben lezbşyeleri izlemekten keyif alırım iki bayan ve ben muhteşem olur
haklısın be yavrum
Lez olmak degil homofobik olmak rahatsiz edici olan sorun olmaz demi dememelisin bence bidaha lgbt yonelim homofobiklik tercihtir
hayatımda senin kadar haklı az kişi gördüm
Hadi üçümüz tanışalım
Hayır
Yas kaçki
19
Bence karakter iyiyse güzelidr