Sevdiğinize bunu yapar mısınız?

Bugün eşimle biraz dışarı çıkalım dedik. Dır dır dır yaptı durdu. Ben de reglm, zaten düzenli olamıyorum, iyi hissetmiyorum sen de moralimi bozma, bebek de etkileniyor dedim. Öyle dedim diye hızlı hızlı yürüyüp gözden kayboldu ben durduğum yerde birkaç dakika bekledim baktim gelmiyor başkasından aradım onu. Bu gitmiş restoran oturmuş bir de kendine yemek siparişi vermiş. Neyse aradım geldi bizi aldı. Yemek yedik. Sonra tatliciya gittik. Tatli yedikten sonra eve donuyorduk. Eve donus yolunda durduk yere bana sallamaya başladı bu. Ne derdin varsa daha sonra benimle konusursun simdi çocuğun yaninda yapma diyorum hala anlamiyot devam ediyor. Hatta yüksek sesle, daha sonra bağırmaya başladı. Ben onun bebek için uyardıkça o sesini daha çok yükseltti. Ben de en son kızdım ona. Herkesin içinde azarladım onu ve ona hakaret ettim. Çünkü ben onu güzellikle uyardıkça o söyledikleri ve yaptıklarıyla saygı sınırını aştı. Velhasıl bizi ortada bıraktı. Bir süre ortadan kayboldu. Bebekle o sıcakta ortada kaldık. Otobüs kartımız bile yoktu. Bir süre bekledikten sonra onu yine aradım sonra geldi bizi aldı.

Ben çok üzüldüm ve sevilmediğimi hissettim. Bu adam beni ve bebeğimi sevmiyor, sevse böyle yapmazdı diye düşündüm. Seven insan böyle yapar mı? Sevdiklerini ortada bırakır mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arkadaşın mesleği rehber öğretmen. Çok iyi bir üniversitede Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik okumuş. İşini de çok iyi yapıyor. İyi bir danışman. Ama eve gelince ve biz dışarıda beraberken hareketleri ortalama böyle. Rehberliği ben yapıyorum ama anladığı yok. Çocuğum olursa iyi bir ortamda büyür diye evlendim onunla çocuğun yanında devamlı bağırıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Hem de bunu çocuğumuz hastayken yaptı. İlaç almaya çıkmışken bir yemek yiyelim demiştik. İlaç alıp eve dönüyorduk.. Hemen eve dönüyorduk güya... O ve ailesi canımı sıka sıka beni sütten kestiler.. çocuğa iki aydan sonra süt de veremedim... başta bol geliyordu... devamlı benimle uğraşıyorlar... ailesi de beni istemiyordu zaten.. ayrılmak istedim ben seni seviyorum başka bir yere gidemem dedi... çocuk yaptık.. Bir süre sonra yine böyle oldu... Ben tahammül edemiyorum artık.. ağlıyorum
Sevdiğinize bunu yapar mısınız?