Ekonomik özgürlüğü olduğu için çoğu tahammül etmez.
#ᴅᴀʀᴋᴋɴɪɢʜᴛ
#bosanma
28 Ağustos, 2023 Pazartesi 20.56

Ekonomik özgürlüğü olduğu için çoğu tahammül etmez.
#ᴅᴀʀᴋᴋɴɪɢʜᴛ
#bosanma
28 Ağustos, 2023 Pazartesi 20.56
Özgür olmayan bir kadının sende zorla kalması iğrençliği.. evet isteyince boşanır çoluğuma çocuğuma bakamam demez. İyi ki de öyle kadınlar varlar.
Pek belli olmuyor. Geliri olmayan kadın da maddi özgürlüğe sahip kadın da boşanmaya daha çok sosyal mevkiinden ve çocukları üzerinden nihai kararı veriyor. Sosyal itibar ve çocukların durumu çok belirleyici. Çalışan kadın bile ilk olarak toplumdaki itibarını düşünüyor.
Tabiki ama ben bir kadının çalışması gerektiğini düşünüyorum
Her kadının eşiyle iletişimi farklı. Bunu herkesin kendi hayatı belirler. Hayat keşke idealler üzerinden savlar geliştirebilecek kadar düz olsa ama değil maalesef.
Kesinlikle ☺️
Çok teşekkürler 😎
Rica ediyorum
Evini ve eşini ihmal ediyorsa sorunlar çoğalır.. kadin da zaten parami kazanıyorum der alttan almaz haliyle evet çoğu olmasada bazım kesim bitirme odakli
Gerçekten insanlar böyle oldu evlilik kalmadı
Bence hiç alakası yok eğer kalbin artık onun için çarpmıyorsa boşanma olasığı fazla olur. Çalışan kadın ve ev hanımalrında bu oran kişiden kişiye değişir.
Ama işi olmayan çok cesaret edemiyor
En iyi cevap olarak beni seçtiğiniz için teşekkür ederim.
Rica ediyorum kardeşim
Cevap
3Cevap
Hayır ilgisi yok ama ev kadını sesini çıkartamaz genelde. çalışan kadın zaten kendi başımın çaresine bakarım diye ayrılabilir kolayca
Teşekkür ederim
çalışmayan kadınlar bosanmakta zorluk cekebilir ama çalışan kadın ben başımın çaresine bakarım diye düşünür bence
Kesinlikle o yüzden çalışmalı
Çünkü erkeğin derdini rezilliğini çekmek zorunda kalmıyorlar
O yüzden kesinlikle kadınların çalışması önemli
Yani iki taraf da çalışıyorsa evet cunku çok fazla vakit geciremiyorlar ondan dolaui.
Evet öbürleri mecburiyetten dayanıyor zaten bu zamanda evlilik çok mantıklı değil cidden
tahammül edilesi değilsiniz mecburiyetler olmasa, boşuna kısıtlayıcı değilsiniz sonuçta
Bu aile yapısına göre değişiklik gösterebilir, sonradan görmeyse kadın olabilir
Muhtemel
sanmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?