İmkansız olsa bile soğumuş olsa bile gittiği yerde eski sevgilisini özler mi veya yoklar mı?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk sen kendini geliştirirsen dimdik ayakta durursan o pişman olur bak hayalet gibi ol ve kendini geliştir ona hiçbir yerden yazma storylerde bakma vs zaten sen iyi birisen yani dersen ki benim gibisini bulamaz o gidip denicek ve dicekki eskisi böyle yapmıyordu pişmanlık loadıng
knk kendimi geliştiriyorum elimden geldiğince zaten. onla hiçbir yerden takipleşmiyoruz. ayrılalı 1 aydan biraz fazla oldu ama son konuşma 2-3 gün önceydi. Çok egoist ve nefret dolu konuşuyor sanki karşısında düşmanı varmış gibi. Benden hemen sonra da eski flörtüne istek atmış onla konuşmuş. İlişki içindeyken beni deli gibi severdi biliyorum. Ama ilgisiz davrandığım ve kıyafetine karıştığım için ayrıldı. Benim ilgisiz davranmamın sebebi de birkaç kere yalan yakalamam ve her kavgada tabiri caizse beni görmezden gelmesiydi. Her kavgada şimdiki olduğu gibi nefret dolar sonra sakinleşirdi. Ama bu sefer sakinleşmedi baya kötü konuştu. Son konuşmada dedikleri vs kanıma dokundu. Sence nedir amacı?
Bıkmış demekki kafada bitirdi en son yapamadı yapamadı şimdi yaptı bende öyleydim ilgisizdi önceliği ben değildim denedim denedim en son ayrıldım bi müddet sonra katlanamıyor insan kıyafet konusunda ise sen onu tanıdığında açık giyiniyorsa hata yapmışsın fazla sokmamak lazım ama mesela benim eski sevgilim tanışmadan öncede giyinmezdi bende sevgili olunca yine gitmesini rica ettim öyle devam ettik sonra da ilgisizlik başladı saldım bende
Muhtemelen senin gibi oldu benim kız arkadaşımda da. Sen daha sonradan hiç özledin mi veya düzeldiğini düşünsen tekrar birlikte olur muydun
Kıyafet mevzusunda da haklısın daha iyi davranabilirdim veya biraz daha salabilirdim ben çok darladım biraz kıskandım
Ayrılalı 1 hafta oldu özlüyorum ama dönmem yani o düzeltsin istiyorum belki oda senden bekliyodur bi yaz istersen tekrar olmam için aynı şeyleri yapmıycağına emin olmam lazım
Fazla kısıtlamamak lazım soğuyolar belki benimkide öyle oldu soğudu ilgisiz oldu benden ayrıldım zaten ayrıldığım gibi erkek ekleyip açık elbiselerle storyler atmış benden de gizlemiş arkdan öğrendim bu kıza dönmem çok zor
knk ne kadar oldu ayrılalı süreci biraz anlatır mısın seninki biraz benimkine benziyor gibi. Kusura bakma darlıyorum ama merak ettim. Çünkü ben cidden pişman oldum ve düzeliceğimi düşünüyorum. Ama kız tekrar ister mi bilmiyorum?
1 hafta oldu bizim ama bende git yaz kanıtla ona elinden geleni yap olmuyosa yine ben uğraştım dersin için rahatlar
ben zaten zamanında 2 kere yazdım knk ama o baya tersledi fotoları bile sildim dedi vs vs. ondan sonra biraz bekledi birilerini aldı hesabına falan falan ben elimden geleni komple yaptım. en son 2-3 gün önce konuştuk dediğim gibi aşırı egoist ve dalgavari konuştu daha beklemekten başka ne yapılır bilmem. Sizinki de 1 haftalıksa geri dönme ihtimali yüksek bence
Valla knk sanmıyorum çünkü ayrıldığım gibi kendi yaşadığım yerden çocukları ekledi sonra story paylaşmış açık elbiseyle story atmış arkadaşlarınla eğlenirken atmış daha dur bismillah yeni ayrıldık bune acele yani bide benden gizlemiş arkadaşlar attı bak dün bitti napıyor diye şimdide kaldırmış story atmış ben bakmıyorum ama
knk o bence seni kıskandırmaya çalışıyor açık ve net sen yüz vermedikçe o devam edicek yani. Ama en sonunda pes edicek vazgeçtiğini kesin düşündüğü zaman da geri dönücek gibi. Ama benimki senden farklı. Sizde ayrılan sensin kıskandırmaya çalışan o. Bizde hem kız ayrıldı hem beni kıskandırmaya çalıştı. Ben onun yaptığı hiçbir şeyi yapmadım. Ama sonuç ortada yani
Bak bide şunu diyim ben bu kızla ikinci denemem ilkinde ben onla uğraşırdım şakalaşırdım ondan ayrıldı belkide bahaneydi bilemem ben çok uğraştım dönsün diye olmadı en son dedim söylenecek szö bittiyse bana gitmek düşer diye bidaha hiç yazmadım sonra o yazdı dedi böyle nereye kadar düşman mı okucan arkadaş olalım diye bende tamam dedim kimseye kin beslemem dedim öyle arkadaşça konuştuk benimde ona bi hisim falan kalmamıştı sonra yılbaşında aileler bir araya geldi baya yakın bizim aileler öyle barıştık 1 yıl sürdü bu sefer onun önceliği ben değildim ben bitirdim yani yan yana gelmek iyi gelebilir bide knk kız kıskandırmaya çalışsa sence hikayesini gizler mi daha çok göstermek ister o gizledi benden şimdi daha dün açtı gizlemeyi ama o açık elbiseli fotoları gizleyi paylaştı hep
Knk eğer gizliyosa sen soğuma ama ben diğer erkekleri de biraz etkiliyim kafasına girmiş olabilir. Ama bu sadece tahmin bunla hareket etme. Yani sizin ilişkide baya uzun süreli aileler de tanışıyomuş zaten. Bu kız ilk kötü hissettiği an sana gelir gibi geliyo. Veya uzun süre iletişimsiz kalınca özlem duygusu harekete geçer. Geçirilen güzel günler akla gelir. Anılar gözünde canlanır. Sana yazabilir böyle olunca da. Ama aşırı gururluysa bilemem. Sen o anı bulup onu yazmaya teşvik edebilirsin
Ya bak yazmak isterdim daha yeni bitti yani öyle bi hemen sevgim bitti diye bir şey yok tabi ilerde hiçbir şey kalmaz ama şimdi daha yeni o yüzden yazmak isterdim ama ben o kıza 2 ay düzel dedim o düzelmedi yaptığı şey bana sürekli geç yazıyodu hadi işi olsa anlarım ama arkadaşlarına yazıp bana geç yazıyordu ve bunu son 2 ay yaptı düzel dedim düzelmedi bende bitirdim yani ondan bekliyorum oda gelmezse kendi bilir bazı kızlar seni diyo seni cepte görmüştür o yüzden sen düzel desende bu çocuk beni bırakmaz düzelmiyim rahat takılayım demiştir diyo ama öyle olsa o kdar düzel yoksa bitirelim dediğimde düzelirdi ya da ben bitsin dediğimde sana kalmış demezdi tamam düzelicem derdi ondan ben tabi sevşyorum isterim ama bi yandan da istemiyorum belki döner düzelicem derse emin olursam anca öyle yoksa ben asla yazmam o yaptı o düzeltsin keyfi bilir
Haklısın sen de onun hatası onun düzeltmesi gerekir. Ayrılık süreci sancılı geçti mi peki? Yani kavga vs oldu mu? Bizde oldu da
Yok çok iyi ayrıldık ben dedim iyisiyle kötüsüyle güzel günlerdi gönül isterdi bitmesin haylada öyle dedim kendine iyi bak her zaman yanındayım dedim oda dedi bunu senden duymak beni çok mutlu etti dediğin gibi iyisiyle kötüsüyle çok güzel günlerdi dediğim gibi önceden de dedim ayrılmak sana kalmış öpüyorum kendine iyi bak dedi ve bitti iyi ayrıldık yani sonrada hiç konuşmadık zaten
Biz çok kötü ayrıldık ve sonradan birkaç kere konuştuk bi iyi konuşmuştu aslında ama son bikaç olay yaşandı ondan baya nefretli konuştu sence düzelme ihtimali var mı
Valla knk sen şey yapsana bi arkadaş kalalım falan de istemiyosa ordan ilerle kendinin değiştin göster belki öyle olurdur
arkadaş kalalımı en başta konuştuk olmaz dedi paylaşıcak bir şeyimiz yok dedi
Knk keşke bu noktaya getirmeseydin benim ex gibi yapmışsın sende düzelmeyip en son ayrıldıktan sonra akıllanmışsın hiç mi demedin bırakma düzelirim falan yoksa ayrılmak istemesini okeuledin mi
ben en başta okeyledim sonradan düzelirim dedim. Ama o ayrılma anına kadar hep o bana düzelirim vs diyodu. Yani toplamak istiyorum hala ama nasıl yaparım bilmiyorum
Neden o napıyodu ki düzelirim diyodu
knk her kavgada üste çıkmaya çalışıyodu beni asla dinlemiyodu saçma takıntıları vardı bir de yalan falan yakalamıştım. pembe yalan ama sonuçta yalan yani
Hmm anladım dediğim gibi aynı benim ex gibisin knk ne düzelmişsin neden gitme demişsim demekki sende kızı bi cepte gördün yani cepte dediğim sevgisinden emindin ayrılmaz sandın rahat davrandın sonra bitirmek isteyince de kal gitme nolur demek istemedin hatta ilk başlarda iyisin ama sonradan kafana tak etti demi dönmek istedin düzelsin istedim her şey
evet knk her şey aynı oldu. yani direk tercüme ettin bana olanları. bu durumda uğraşsam geri gelir mi
Bak dediğim gibi bana gelse dese pişmanım falan ben kabul edemem yani düzelmesine içten inanmam lazım onuda nasıl kanıtlar bilmiyorum ama bak nasıl diyim sana kalbim kabul et derdi ama beynim hayır derdi öyle sen yine uğraş baya baktın olmuyo elini çek
zaten biraz uğraştım ama barışmak için bir kere yazdım ama ondan sonra genelde istemez soğumuş gibi konuşma geçti. eski flörtüne yazıp onla sevgili olmak istemeseydi belki söylerdim. ama egosundan yer yok gibi o tarz içten sözlere bilemedim.
O zaman bırak knk o çoktan başka yollara gitmiş bile bakdana eski flörtüne falan yazmış
evet ama ben onun bunu yalnızlığını dindirmek için vs yaptığını düşündüm. çünkü mesela onla bi ara konuşması kesildi. sonra aradan 10 gün falan geçti birden hesaba yeni birilerini ekledi hem de ona tekrar yazdı. yani zaman zaman yalnız hissedince yapıyo gibi hissettim.
Knk bak kız başkasına sevgili olmak istemiş üstüne erkek erklemiş belki onlarada yazdı evet yanlızlıktan oluyor ama yolunada bakıyor demekki istemiyo seni yapçak bişe yok en iyisi hiç bişe yapmamak beklemek
beklersem ne olur peki sonuç olarak cidden canımı acıtıyor yaptıkları
Sonuç ne olur şu olur bakarsın hayla başkalarına bakıyo yazıyo ediyo unutmaya bak hiç takip etme sil her yerden ama şöylede olabilir bu gittikleri senin kadar iyi değildir öyle dönebilir ama sanmıyorum kız yoluna bakıyor
umarım döner knk ya en azından bana yaptıklarından dolayı vs yüzyüze konuşmak istiyorum. Gittiklerinde beni bulamaz belki biliyorum ama ne biliyim ayrıldıktan sonra büründüğü kişilikle sevgiliykenki kişiliği hiç aynı değil
Öyle olur değişir insan ama herşeyde hayır vardır unutma sen hatalı olduğundan pişmansın yoksa bence değmez bile
belki de haklısın knk bu son ayrılıktan 1 hafta önce ben ayrılmıştım ve o soğuduğumu duyunca geri gelmişti özür dilemişti çok özledim barışalım vs demişti. bunlara rağmen işte ayrıldıktan sonra bir sürü şey yaptı. dalga geçmeye falan çalıştı ben öyle karşılık vermedikçe zorladı daha neler neler
Bak dediğime çıkıyor sen ayrıldın o hatalıydı sende soğudum diye hem hatalı olunca geri dönmek için uğraştı senden döndün sonra hatalı sen oldun o ayrıldı hatan var diye elinden geleni yapıypsun çünkü hatalı sensin bak eminş hatalı sen olmasan o olsa bu kadar kasmazdın sadece pişmanlık duyuyosunuz ortada bişe yok sen kendini suçlamayıp önüne bakarsan her şey daha güzel olur ondada az hata ara baksan ayrıldığın gibi eskisinle sevgili olmak istemiş soğma sebebi
evet soğuma sebebi ama bilmiyorum bir sürü şeyin ilki oydu benim için bir de yaşı 17 ben 19 yaşı küçük diye böyle cahillik yaptığını düşünüyorum. ondan mıdır bilmem içime bitirmek zor geliyo
Evet küçüksünüz daha yolunuza bakın bir kişiye bağlı kalma dediğim gibi onun kusurlarını söyle yani hatayı kendinde bulma atıyorum oda böyleydi ondan böyle olduk de yani gidip sen onu özlüyosun dönsün diye elinden geleni yapıyorsun hanfendi erkek ekleyip eskilerine dönmeye çalışıyor kardeşim az aklını topla kendine gel benden bi sevgilim ayrılmıştı 3-4 gün olmuştu ben o aralar efkardayım baktım kız arkadaşlarınla geziyor tozuyo gülüyor eğleniyor erkekler eklemiş fön kendime kızdım dedim sen ölü gibisin kıza bak ben böyle olacağıma o olsun dedim her yerden engelledim dönmeye çalışsada dönmesin diye
ya evet çok haklısın ve ben de az çok bunları biliyorum. ama benim istediğim 1 sene boyunca yarım kalan bir sürü hayal vardı onlar yarım kalmasın benle bir sürü şeyde olgunlaştı bir sürü sorun çözdü. kısacası ben aşırı fazla yatırım yaptım bundan dolayı onu kaybetmek istemedim. bi nevi yeni biriyle olmaktansa tanıdık ten istedim. ama o çok yanlış hareketler yaptı. pişman olacağı günü bekliyorum ben de eğer olursa
İster pişman olsun ister olmasın salla git knk bu hareketleri yaptıkça senin daha da şükür demen lazım Allah kurtarmış beni demen lazım çünkü hiç hoş hareketler değil sen bi kendini toparla
aynen kendimi toparlamam lazım ve tekrar önüme bakmam lazım teşekkürler yardımcı olduğun için
Rica ederim
Duygusuz birisi değilse özler, dönse bile kabul etme.
zamanında sevgisinden ağladığı oldu ama son ayrılışta baya netti ilgisizliğim ve genel olarak kıyafetini kısıtlamamdan ayrıldı. Yoksa bazen beni benden çok sevdiğini düşünürdüm. Şimdi de çok egoist davranıyo. Aşırı soğumuş nefret etmiş. Buna rağmen ilerde 1 sene boyunca biriktirdiğimiz anıları vs hatırlayıp özleme ihtimali var mı?
En yapılmayacak iki şeyi yapmışsın, özler ama çok büyük yanlış yapmışsın.
özlerse ve değiştiğime inanırsa bir şekilde karşılıklı adım olur mu ve ne zaman özler sence. İlişki 1 senelikti yeri geldi her an her gün birlikteydik. Bir sürü anı biriktirdik vs vs. Bunlar özleme süresini etkiler mi
Döner de ozmn da her şey için gec olmuş olucak