Sanki hep öğrencilik dönemini yansıtan bir yapıda gibi geliyor bana...

Sanki hep öğrencilik dönemini yansıtan bir yapıda gibi geliyor bana...

Çıkma teklifi aslında ülkemizde yanlış algılanmıştır. Eskiler bir insandan hoşlandığında onu dışarı çıkıp bir kahve içmeye davet edermiş. Biraz tanır güzel vakit geçirir sonra sevgili olurmuş. Günümüzde direk aşkı ilan edip flörtsüz sevgili olma talebi gibi.
Yani tabii ki belli bir yaştan sonra insanlar bu kelimeleri kullanmaktan hoşlanmıyor özellikle mesela ben şimdi 32 yaşındayım hadi çıkalım demek bir kadına bana basit geliyor ama mesela 18-20 yaşındaydı 15 yaşında birisi için eğlenceli geliyor olabilir zaten o yaşlarda da Aşkın ne olduğunu anlamıyorsun aşkı anladığın anda da psikolojim bozuluyo
jsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjsjs
Yani sevgilim olur musun demek daha doğru. Çıkmak öğrencilik dönemine özgü bir sıfattı
Teşekkürler
Rica ederim
yiooo değil. Çıkma teklifi geri gelsin sonra herkes herkesi sevgilisi sanıyor djdj
Teşekkür ederim 🙂🥳
Cevap
3Cevap
Hayır değil bence her yaştan insan çıkma teklifi edebilir sevgili olmak için ki hala edenler vardı bence..
Ben anlayamadım açıkçası benim hayatımda flört diye bir şey yok bence saçma bir şey biri bana teklif etmeden kimseye sevgilim diyemem açıkçası söylesene abicim neyiz biz?
Hayir simdide cok var bir birine çikma teklifi eden gençler
😊
Nostaljik ve eğlenceli olabilir. Bana çıkma teklifi edecek erkek arkadaşları merakla bekliyorum 😎.
Her yaşta olabilir...
Bizde flört sevgili falan yok istersen ver vesikalığını cüzdanımda taşim smsmmaam ironidir
Öğrencilerde de kalmadı ki bu şey.
Evett çıkma teklifi ne ya Allah aşkına
Her yaşta olabilir
Aynen, ergen işi gibi geliyor bana da
Evett
Hayır
biraz çocukca
Ergence
Bence değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?