Eve çağıran erkek arkadaşımıza gittiğiniz oldu mu?

Merhaba Arkadaşlar. Ben biriyle tanıştım.1 hafta arabasıyla gezdik. eğlendik. Evine davet etti. Tüm riski gözümün önüne alarak gittim. Bana hemen mutfağa geçip 5 dakika da çok güzel salata yaptı. Dolaptan makarnayı çıkart hemen ben eve gelen misafiri boş durdurmam dedi. İçerdeki masayı git sil dedi. Sildim. İkimiz makarna yiyip salata yedik. Bana evlenip boşandığını ve ayrıyetten 5 yıllık ilişkisinin olduğunu bittiğini söyledi. Odaları gezdirsene dedim. Burası oğlumun odası oyuncakları filan var dedi. Karşı oda 5 yıllık ilişkisinin olduğu kişimin eşyaları varmış. Göndereceğim ona eşyalarını dedi. Burası benim odam dedi. Odanın camı açıktı. Biraz bak camdan dedi. Arkamdan sarıldı. Sonra öpüştük. Yatağıma uzansana dedi. Deli dana gibi dudağımdan öptü beni. Cinsel manada zarar vermedi. Yani her şey olabilirdi. Sen istemeden bişey olmaz dedi. Ama eşim olmanı çok isterdim dedi. Arkadaşlar bu adamı kaç kere reddettim. Engelledim. Ve bana arkadaşının telinden ulaştı. Evine çok korkarak gittim zaten.

Eve çağıran erkek arkadaşımıza gittiğiniz oldu mu?