5ay oldu ayrıları scoterda calısıyo bende kafede. Kafenin önünden scoterla gecerken salonu gözetliyor. Onu hala sevdigim ve deger verdigim için kutladım. İlişkimiz çok iyi bitmedi sizce bu mesaj ne demek ne anlama geliyo. Açıkçası telrar birşeylerin olma umududu da var içimde
Anlamıyorum. Bir birini seven iki insan neden ayrılır ki. Mesaj gayet sade. Ek bir anlam göremedim. Sen seviyorsun e belli o da seviyor. Ne olacak bu işin sonu düşünmek gerekli. Seviyorsan bence gurur yapmadan barışmaya çalışmak gerekli. Sevmiyorsan, sırf ilgisi hoşuna gittiği için ya da dikkat çekmek için yazdıysan bilemiyeceğim tabiki.
0
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben ayrıldıktan sonra gurur yapmadan 2 hafta sonra yazdım o ara bana kızgınlığı gecmrmşti reddetti sonrasında 3 ay görmedik birbirimizi sonra çalışmaya girdim o da scotera gitmiş böyle kafede çalıştığımı öğrendi ondan sonra başka günler buralardaki scoterlaro almaya gelirken veya gecerken bu tarafa bakmaya başladı son bi haftadır sabahcıyım 2 kez gecmiş ve ful salonu izlemiş gittim dgsini kutladım artık ondan bişey bekliyorum hibi
Konusu sacma anlattığım herkes bundan dolayı mı ayrıldınız diyo bana göre de bi ilişkinin bitmemesi gereken bi konu ama o ara çok getirmiştik bi de deprem vardı psikolojimizde bi tık bozuktu