Korumayan erkeklere ne diyorsunuz?

Benim uzun ciddi ilişkim olmadı yani ciddi ilişkilerim oldu evlilik amaçlı aileyle arkadaşlarla tanışıp ilişki yaşadığım ama birkaç ay sürdü zaten anlaşamadım bitti ama genel şu sorun var. Hiçbir erkekte beni kıskanıp kaybetmekten korksa da asla benim için kavga etme savaşma koruma olayı yoktu. Yani mesela biri bana haksızlık terbiyesizlik yapıyor taciz ediypr rahatsız ediypr ya hepsi sadece sözel beni sakinleştirip destek olurdu. Hani normalde erkekler kavga eder karşı tarafı korkutur eder tartışır filan ya. Tabii çeksin vursun yumruk atsın demiyorum ama bi sert uyarsın yani. Hiç uyarmazlardı hep pısırık pısırık kaçarlar sessiz korkak dururlardı. Hep yaparım ederim döverim konuşurum derlerdi sonra ama ben hadi yap dediğimde hep bahanelerle yapmazlardı. Niye böyleler? Böyle sevgi mi olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela bunu arkadaş masasında tartıştım. orada da iki erkek dedi yolda laf atan olsa etse direk duymazdan gelir kaçarım hiç tartışmam dedi. Ya tartışma tamam ama en azından kötü bak ya da terbiyeli olun de tersle ya. Direk ezik gibi kaçmak çok kötü değil mi. Yoksa kavga et dövüş demiyoruz zaten.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela bunu arkadaş masasında tartıştım. orada da iki erkek dedi yolda laf atan olsa etse direk duymazdan gelir kaçarım hiç tartışmam dedi. Ya tartışma tamam ama en azından kötü bak ya da terbiyeli olun de tersle ya. Direk ezik gibi kaçmak çok kötü değil mi. Yoksa kavga et dövüş demiyoruz zaten.
Korumayan erkeklere ne diyorsunuz?