Evliliğe giden bir ilişkim vardı. 5 senedir beraberdik. Aileler tanışmıştı. Onunla yıllarca mutlu bir yuva kurmak için bekledim. Askere gitti maddi durumu iyi değildi hep ertelendi. Her şeyin güzel gittiğini düşünürken herkes evleneceğimizi beklerken aldatıldığımı öğrendim. 4 aydır hayatında başka kız varmış. Benden sakladı. Bunu kendim öğrendim. Allah karşıma çıkardı. İkimizi aynı anda idare etmiş. Bana yalanlar söyleyip onunla birlikte olmuş aynı evde yaşamışlar. Dünyam başıma yıkıldı. Kıza aşık olmuş. Bana söyleyememiş. Korkmuş. Beni yarı yolda bıraktı. Toparlanamıyorum çok üzülüyorum ağlıyorum. Travma kaldı. Şimdi hala kızla ortak hesap açmış devam ediyor. Mutlu gözüküyorlar. Canım çok yanıyor. Sizce yaptığı yanına kalır mı? Allah'a havale ettim. Bedelini öder mi? Çok canım yanıyor. Gözlerimi kapatıyorum açıyorum karşında ikisini görüyorum bu acı geçmiyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana hiç kıyamam o kadar üzüldüm ki anlatamam. Oldum olası kadınların erkekler yüzünden çektikleri acıya üzülürüm zaten. Kendimde zamanında başka üzüntüler yaşamış biri olarak. Seni senin kadar kimse anlayamaz sevdiğim biri tarafından böyle sınanmadım ama yakın zamanda annem bunu yaşadı. 27 yıllık yuvası 2 ay önce boşanmayla sona erdi. Senin 5 yıl da kısacık bir zaman değil. 5 yılını boşuna bir şerefsiz için geçirmişsin. Demek seni hiç sevmemiş başkasına aşık olduğuna göre. Bu yüzden diyorum işte bu erkeklere bu kadar yüz verip kapılmayın biliyorum elinizde değil bende zamanında büyük aşk yaşadım ama artık duygudan çok mantığınızla hareket edin. Annemde 7 yıldır aldatılıyormuş. Nedeni ise sevgi değil para babamın paraya tapması sonucu patronunu kafaya almasıyla oluyor. Annem çok acılar çekti sürekli hergün ağladı tamamen öğreneli 1sene birkaç ay oldu şuanda ağlamıyor ama hala olanlar babamın söyledikleri uğrattıkları ihanet aklından çıkmıyor. Ee tabi kolay değil annem babama hala aşırı aşıktı ve tüm bir ömrünü ona vermiş gençliğini güzelliğini diğer yaşlarını ve ondan iki çocuğu var hiç kolay değil insanın sevdiğini biri tarafından bunca şey üstüne aldatılması. Gelgelelim sana sana üzülme ağlama diyemem elinde değil tabi üzülüp ağlayacaksın ama lütfen bunun süresi çok uzun olmasın. O cidden bunu haketmiyor düşünsene sen burada üzülüp ağlarken o gününü gün ediyor umurlarında değil senin ne halde olduğun herkes kendi hayatını güzelleştirme peşindedir. Sen burada en masum insansın seni bu denli üzmelerine izin verme. Olay zaten çok kötü ama sen iyi taraflarını bulmaya çalış. Mesela evlenince çocuğun olunca da sana bunu yapabilirdi. O zaman daha kötü olmaz mıydı? Ya boşanacaktın ya da bu rezilliğe göz yumacaktın ama mutsuz olacaktın. Evlenince her şey sevgililiktekinden daha zor. 5 yıl az değil küçümseyemem. Ama giden 10 20 30 yılın yanında az o kadar emek verilip saç süpürge edilmişken. Giden 5 yılın olsun daha fazlası gitmesin de. Hani diyorsun ya gözlerimi açıp kapıyorum onları görüyorum diye aynısını annemde demişti. Cidden ölümden sonra ki en büyük acı bu aldatılmaktır. Bu kadar güvendiğin birinden bunu görmek çok acı. Üzül ağla kendine gel elinde değil sonuçta. Ama lütfen her şeyden vazgeçme umutsuzluğa düştüğünde onların mutlu olduğunu hatırla neden asıl mutlu olması gereken insan mutsuz olsun ki? Geçecek emin ol ki geçecek birgün sen mutlu olacaksın o ise mutsuz. Rolleriniz değişecek. Allahın ilahi adaletine çok güvenirim. Birini bu kadar üzen yarı yolda bırakan kimsenin sonu iyi olmaz. Sen sadece Allah’a güven. Allah en iyisini bilir oda birgün çok acı çekecek emin ol. Ahınız asla yerde kalmayacak. Sadece senden isteğim ağır depresyona girip eve kapatma kendini öyle daha kötü olursun. Mutsuz bile olsan dışarı çık zorla kendini. Hayattan sakın kopma bir kere kopan sonra kolay kendine gelemez. Onların inadına sen daha çok mutlu ol ve onların perişan olacağını da sakın unutma bu devran böyle devam etmeyecek bunu bil..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılKanka bedelini öder mi olayına falan girersen toparlanamazsın. İçinde affedip devam etmen gerekiyor. Haberlerde her gün aldatma sonucu cinayet haberleri var. Kaldı ki kadın erkek karışık. Bence ucuz kurtulmuşsun. Ya evli iken böyle olsqydı. Artık herkes namussůZ boynuzlu geziyor, oynak kadınları adamları seçip evleniyor. Bence kurtuldupuna hamdet ve yoluna devqm et. Öyle birisii ile beraber olmak zorunda değilsin diye sevinmelisin. Buruk bir şey ama dedipimi anlamalısın. Aynısının 9 senelik versiyonunu yaşadım. Aldatan adamlar aldatan kadınlarq layıktır. Bize değil. Allah gönlünü ferahlatsın
00 Yorumla
Abi bu aldatan insan tipleri varya çıldırıyorum lan ayrıl sonra ne b. k yersen ye 5 yıl neden hayatını çalıyorsun insanın madem öyle karşındakinin gururunu kırma güzelce şöyle anlat ayrılmak istiyorum de hayatında biri olduğunda söyleme karşındaki üzülmesin sana 5 senesini vermiş zaten yaptığı karaktersizlik te Allah yanına bırakmaz zamana bırakır unutma sen şu an büyük bir noktadan dönmüşsün Allahın sevdiği kuluymussun yoksa evlendiğinde de yapardı sen iyi bir kadınsın karşına 4 4 luk adami gibi adam çıkar 2 kuruşluk kisilwr için kendini heba etme kendine bak kendine odaklan kendini geliştir kendine çalış herzmaan önceliğin kendin olsun insanlar gelip geçici taki evlenip yuva kurana kadar hayırlısı de herzaman evet seviyorsun 5sene gitmiş herseyini paylaşmışsin emin ol sen onu değil kendin ona yüklediğin duygular ve kendini ona alıştırıp ona yüklediğin değerden dolayı acı çekiyorsun aslında onu oluşturan sen kendinsin sen ona sevgini duygularını vermezsen hiç olacaktır ki sunuda unutma kendine odaklandigin zaman göreceksin o kaybedecek köpek gibi pişman olup dönecek sen yinede bekleme dediğim gibi gelsede hayır gelmez girip bakma kendini üzersin kazanacak hicbitseyin olmaz bakarak kendine hayatına odaklan acı çekebilirsiniz tadını çıkar bende 4.5 aylik kız arkadaşımdan ayrıldım o ayrıldı gerçi ailemle herkesle tanışmıştım arayıp. soran kendisi dediğim gibi zamana bırak düzeleceksin sen kadınsın karşına 4 4 luk biri çıkacak emin ol
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun zor durum umarım en kısa sürede toparlar hayatına devam edersin. Ona verebileceğin en büyük ceza hayatına devam edip mutlu olman olacaktır. Böyle bir ah aldıktan sonra mutlu da olabileceğini sanmıyorum zaten senin için rahat olsun. Sen doğru olanı yaptın o yanlış olanı yaptı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınların en büyük hatası yıllarca ilişki sürecini çok uzatmaları oluyor, ben hiçbir zaman uzatmaları oynamadım o konuda kendimi tenzih ediyorum. Erkeklerin çoğu böyledir gider yıllarca sevgili olur o kadınla evlenmez, 3 ay tanıdığı kıza nikahı basar yüzlerce örneği var.
62 Yorumla- +1 yıl
Çok fena haklısın bacım. Ağzına sağlıkta sazan olabiliyoruz bazen
- +1 yıl
@Kůmsåliledenìz07 😄
+1 yılHer acı geçiyor.
"Ölürüm, yaşayamam" diyorsun ama yaşıyorsun.
." Güvenemem" diyorsun ama güveniyorsun. . Sadece daha temkinli oluyorsun.
"Bir daha sevemem" diyorsun ama seviyorsun.
Yıllar, emekler ve travmayı düşünürsek kolay değil. Ama geçecek. Sakın yalnız kalma. Uğraşları, arkadaşların olsun yanında hep. Kendini kapatma. Sürekli anlat. Bi şeyler sen anlattıkça değersizleşiyor. Ve sonunda sadece deneyim olarak kalıyor. Bu süreçte en çok dikkat etmen gereken şey kilo, sağlık kontrolün. Özgüvenini de kaybedersen kombo olur.
10 YorumlaBelkide karşına doğru kişi daha çıkmamıştır. Eminim ki birgün karşına daha iyi biri çıkacak ve sen iyi ki o bitmiş diyeceksin. Şimdi iki seçenek var ya ağlayacaksın depresyona gireceksin ya da güçlü olacaksın. Kolay değil anlıyorum ama olumlu tarafına bak evlenince de öğrenebilirdin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEn azından yolun başında öğrendin bence sevin öyle birinden kurtulduğuna. Ya bunu evli olduğunda öğrenseydin. En azından ciddi bir yola girmeden öğrenmiş olduk diye düşünüyorum ben. Hiç üzülme kendini değmeyecek bir insan için yıpratmaya ve üzmeye inan değmez. Yani olmuyorsa Allahın vardır bir bildiği de yoluna bak bence o saatten sonra.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişi yaşattığını yaşamadan ölmezmiş. Allah bir insana ceza vereceği zaman anında vermeyebilir. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vesselem'in karikatürünü çizen adam bile hemen değil 7 yıl sonra canlı canlı yanarak can verdi arabanın içinde
20 Yorumla
+1 yılKolay değil anlıyorum ama inan değmiyor bir karaktersiz için üzülmene başında söz nişan evlilik olmadan kötü yoldan dönmüşsün bi de aileyle tanıştığında erkeklerin ciddi olduğunu söylerler hep yalan bunlar her şey nasiptir olmayınca olmuyor istediğin kadar çabala bence sevinmelisin zamanla her şeye alışıyorsun acılara kendine değer ver
10 Yorumla:D bu 5 yıl içinde onunla ne kadar ileri gittin cinsel anlamda? pek bişey olmadıysa sorun yok olacak yaşyacak birini bulmuş klasik erkek tercihini yapmış. masrafsız ve rahat birlikteliği ve doymayı seçmiş. feto gibi beddualara savurarak eline bişey geçmez. unutacaksın yenisini bulacaksın işien bakacaksın..
10 Yorumla
+1 yıl5 sene aşırı uzun bir süre hayırlı işler bekletilmez bekletilirse hayrı kalmaz. Tanışırsın bir süre birbirini tanırsın sonra işler ciddiyete biner. Buda maksimum 3 aydır 3 ay bile fazla hattam 5 sene bir erkek beklerse senden daha iyiler karşısına çıkar ve doğal olarak değerlendirir
13 Yorumla- +1 yıl
Senin anlama kapasiten yetmiyor anlaşılan
- +1 yıl
Bu yazdığım aldatmayı savunuyorum gibi algılanabilir ama bunu savunmuyorum. Her erkek eşiyle seks yaşamak sıcak bir yuvaya sahip olmak ve çocukları olsun ister. Onu 5 sene oyalayan 5 sene daha oyalayabilir bu yüzden başka aday varsa bir çok erkek değerlendirir ve evliliğe hızla gitmek ister. Eskiden annelerimiz babalarımız evlerinde 1 yatak 2 tabak ile evlenmiş ve sonra evi dayayıp döşemişler. Şimdi ise kızlar üniversite bitireyim kariyer yapayım para biriktirelim 10 bilezik 3 5 tane cumhuriyet altını evde her şey en ensiksiz şekilde olsun felan derdine düşüyor. Sosyal medyada fotoğraf çekip hava atmak için doğal olarakta kimse de 1.5 2 milyon tl yok daha az masrafsız olana ve daha çabuk evlenene gidiyorlar. Ben 90 yaşında annenneme 10 bilezik dediklerinde bütçemiz yetmiyor 4 tane alabiliriz dediğinde kızın ailesinin bağırdığını hakaretler ettiğini bilirim. Bir insanda saygı olur yaşlıya en azından saygıyla konuşulur ama noldu 10 bilezik alınmayacak diye kızı akrabama vermemişlerdi. Yani dert aşk sevgi olsa keşke ama maalesef ki tek dert günümüzde para olmuş durumda. Boşanmalarıda görüyoruz kız her şeyi aldırıyor sonra hop mala konuyor birde nafaka çocukta dışarıda 1 tane simit alacak parası dahi kalmadan kazancının hepsini nafaka ve borçlara ödüyor. Sonuç birisinin hayatı kararırken diğeri krallar gibi yeni sevgili edinip yaşıyor. Yani birincisi beklemeyin ikinciside maddi odaklı olmayın olay bu kadar basit.
Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Seni sevmeyen değer vermeyin başka kızla yaşayanı sil defterden, geçen zamana üzülme toparlan hayatta hiç bir şey üzülmeye değmez. Her şeyde hayır var de evlendikten sonra çıksaydı daha kötü olurdun böyle olduğu için belkide iyi oldu geçmiş olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten maddiyat şu bu diye sürekli seni erteleyen bir erkek varsa sonu bu oluyor maalesef. Seni gerçekten seven bir erkek ertelemezdi. Keşke daha fazla zamanını harcamayıp çok geç olmadan ayrilsaydin. Olan olmuş ama, ders oldu diyelim. Bir daha kimsenin seninle uzatmaları oynamasına izin verme. Hayattan beklentiniz uyuşmuyor mu? Göndereceksin..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ki çok uzayan ilişkiden hayır gelmez sevgililik durumu artık bir monoton duruma dönüyor. Sonra da İki taraftan birisi sıkılıp Ben artık yapamıyorum diyor Yanlış yollara sapanlar da oluyor o yüzden 1-2 sene normal ama 4. seneyi geçtikten sonra evleneceğiz diyene inanma
00 Yorumla
+1 yılŞimdi içinin yangısı devam ederken sana ahkam kesmek bana düşmez ama ben sana küçük bir perspektif bırakmak istiyorum:
Ya evlenip çocuk sahibi olup aileni karşına alma pahasına ona bağlanıp çocuk sahibi olsaydın ve o zaman bunu öğrenseydin ve yapayalnız kalsaydın insanların karaktersizliği senin sorunun değil bir kapı kapanırken arkasından hiç beklemediğin bir altın kapı açılabilir ümitsizliğe düşme sen yanlış yapamadın. KENDİNİN FARKINDA OL KENDİNİ YENİDEN KEŞFET00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Kimse yaşattığını yaşamadan göçmez bu dünyadan diye biliyorum. Şahit olduğum böyle bir kaç olay var yaşatan mutlaka yaşıyor emin olabilirsin. Şahit olduğum için yazıyorum. Toparlanman gerektiğini söylememe gerek yok sanırım... Bir an önce kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. Bu durumda olduğunu ne bilmeli ne görmeli. En kısa sürede her yerden engelle ve senden haber almasını engelle.
Çok geçmiş olsun...00 YorumlaÜzülmekte haklısın ama böyle durumlara karşı bakış açını değiştirmelisin. Bir de şu açıdan bak; verilmiş sadakan varmış, çok şanslısın aslında. Bunu tesadüfen öğrenmeseydin o adamla evlenip çocuk yapacaktın. O zaman öğrenseydin olan çocuğuna olurdu ve acın daha da katlanabilirdi. O yüzden üzüntünü yaşa elbette ama bunu gereksiz yere fazla uzatıp kendini yıpratma, önüne bak.
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun ben de böyle bisey yaşamıştım. Baya baya zor atlatmistim. Aklıma her geldiginde durduk yerde nerde olursam olayım ağlıyordum istemsizce. Ağla rahatlamanin ve iyilesmenin en güzel yanı bu.. Ağlayabilmek. zaten başka bisey de yapamiyorsun. Eğer maddi imkanin varsa bir psikologa gidip terapi alman da iyi gelebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Sevdiğin ve senin bu konuda sonuna kadar arkanda olan arkadaşınla güzel bir tatile çık. Havuzlu ve spalı bir yer olursa mükemmel olur. Bir gez otur tatil yap kafa dağıt ve o arkadaşınla bol bol eğlenin. Hem belki tatilde birileriyle tanışma fırsatın da olur.
00 Yorumla
+1 yılAllah kimseye yaşatmasın of ne kadar kötü bir durum ne diyeceğimi bilemedim. Üzme kendini bak Allah karşına çıkarmış hemde evleneceğin zaman berbat bir insandan kurtulmuşsun. Onun ne yaptığını boş ver kimse yaşattığını yaşamadan ölmez bunu bil öncelikle. İnşallah en kısa sürede toparlarsın...
00 YorumlaGeçmiş olsun kardeşim. Bu yıl aldatılma olayları iyice arttı. Gölgemden bile tırsmaya başladım artık. Kime güveneceğimizi şaşırdık. İnsanoğlu birbirine kazık atma da kendini aştı. Zamanla geçer kardeşim. Erken öğrendiğin iyi olmuş. Bu iyi yönünü düşün bir de.
00 Yorumla
+1 yıl5 yıllık ilişkilerde bile nasıl olurda ihanet oluyor senelerini almış resmen. Evlilik insanı değilmiş böyle bak değmezmiş de. Yolun neresinden dönersen kardır derler. Sende kurtuldun olarak bak vicdanını olabildiğince rahatlat. Haketmiyordun, ondan daha iyisini de bulursun. Haksızlığa uğrayan elbet hakkını bulur. Hak yiyeninde yanına kar kalmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 sene geçti diye hayatının geri kalanını bunu düşüne düşüne kendini uzerek mi geçireceksiniz
Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksiniz
Ve öyle bir karaktersizden kurtuldugunuz için sevinmelisiniz
Yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık her zaman daha hayırlıdır11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılUnutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatmayacaksın onu hatırlatan ne varsa sileceksin atacaksın engelleyeceksin stalk yapmayacaksın dertleşme adı altında bile anlatmayacaksın. Kısacası düşünmeyeceksin düşünerek kendini üzersin sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek kendini üzmekten başka hiçbir şey yaramaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılPsikoloğa git mutlaka. Kendin aşamayabilirsin. Ayrıca evet mutlaka pişman olur, çok duyduk beni aldatıp başkasıyla evlendi şimdi de bana yazıyor çok pişmanım diyor diyeni. Sen sakin ol. Beterin beteri var diye düşün her zaman. Allah sabır versin.
00 Yorumla
+1 yılHiç üzülme senin yerinde olmak isteyen çok erkek ve kadın var emin ol (aldatılmak isteyen değil) öyle biri olduğunu evlenmeden öğrenmiş olamak isteyen çoğu kişi var çocukları için istemediği evliliği yürütüyor
10 Yorumla
+1 yılAynı şeyi yaşayıp yarı yolda bırakılınca anlayacak bu acıyı. Sana bir faydası olmayacak ama o da anlayacak merak etme. Artık toparlanmalısın. Nasıl olacak bilmiyorum ama yeniden başlamalısın
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBin belasını onun... Emin ol yanına kalmıyor zaten o bunun farkına varır ya da varmaz önemli değil.. Ama şanslısınkievlilik filan olmadan görmüşsün yüzünü. Bide kucağında çocukla yaşamak vardı bunu.
00 Yorumla
+1 yılPsikoloji okuyacam insan davranışları her şeyi bilmek lazım anlaşılmıyor artık kimin ne yaptığı. İnsan sarrafı olmak gelecek hamleleri tahmin edecek kadar ileri görüşlü olmak lazım üzgünüm sizin adınıza..
00 Yorumla
+1 yılFazla fedakarlık vefasızlık getirir diye boşuna dememişler yapacak bir şey yok bu saatten sonra sktr edip yoluna bakıcaksın hayatı kendine zehir etme hayırlısı böyleymiş.
10 YorumlaBöylelerin mutluluğuna ben inanmıyorum. Sadece bir balon.. en ufak bir iğnede patlayacak bir balon. Sonu hüsranla biten bir kandırmaca... Bunu atlatmak pek kolay değil ama kafanı dağıtmak için dışarı çık. Evde fazla kalma derim. O mu o da ektiğini bitecek er ya da geç. Huzur bulamaz huzur bozup gidenler...
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıl5 yıl çok fazla insan sıkılır yeni ilişki arar zamanla, bence en fazla 2 yıl sevgili kalmak sonra evlilik ama seninki büyük bi şerefsz inşallah yaşttığın yaşar
00 YorumlaTers köşe böyle bir şey
Hiç olmaz olmaz dersin olunca kalırsın
Beklediklerinden değil, her zaman beklemediklerine dikkat edeceksin. Hayatın kuralı.00 Yorumla2 ay bilemedin 3 ay sonra bu kisi sana geri donecektir cok pişmanım falan diye bu tipler boyle sakin affetme aşkına yenik düşüp ya da plan kur intikamini al boylece acin da geçmiş olur
00 YorumlaVerilen emek az değil ama her şer de bir hayır vardır.
Sakin olun size iyi gelen şeyler yapmaya çalışın. İmkanınız varsa kafa dengi bir arkadaşla küçük bir tatil iyi gelecektir.00 Yorumla
+1 yılZamanla geçiyor merak etme beni aldatmadı ama bırakıp gitti inan ki zamanla geçiyor ve geri geliyorlar. Benim anlamadığım karşı tarafı da aldatmış oluyor kız nasıl konuşuyor onu bilmiyorum
00 Yorumlaİlişki uzadıkça yeni heyecanlar arıyorlar sıkılıyorlar geçe bırakmaya gelmiyor bir erkeği gerçekten sadık deyiller artık
10 YorumlaProfilime gir benceler kısmına gel orada bu konu ile ilgili yazılarım olacak. Oku uygulamaya geçir zamanla düzelirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeni de 16 senedir beraber olduğum kadın 4 sene aldatmıştı. Zamanla acısı geçiyo, yapacak bişey yok, hayatına devam et. Evliyken yaşamak inan çok daha zor. Seni Allah korumuş. Boşanmak daha zor emin ol.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. mazlumun ettiği beddua çok can yakar. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler. Yarına kalır ama yanına kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılMutlaka yanına kalmaz ama seňde onları izleyecek değilsin hayatına bak hayatına birini al sev demiyorum en azından acına ortak ve uňutmaya çalış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAllah seni korumuş öyle düşün evlenip aldatılsaydın daha kötü olurdun psikolojik yardım almalısın o şerefsiz karaktersizide Allaha havale et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaram ilişkiler haram olur benzerini yaşadım üzme geçiyor. Ağın çıkar mı bilmiyorum ama zamanla insanlara güvenin azalıyor kendi kendini yalnizlastiriyorsun. Ve sana tavsiyem dine yönel ben böyle yapmıştım
03 Yorumla- +1 yıl
Herkes haram işliyor el tutuyor öpüyor ama sonunda evleniyorlar pislik yapıp yarı yolda bırakmıyor kızı cunku niyeti ciddi bi sen sevdin diye ayrılıyorsun harama bulaşmak adamla zina yapmak yolur evlilik yolundaki böyle bir şey yapmamalı bence eğer seviyosa görücü usulünü nasıl helal bekliyceksin peki o kişinin senin için hayırlı olduğunu bilemezsin bu devirdekiler kadınlar hele ki şeytandan da beter sen daha tersine gelmemişsin belli ki tanı anlarsın bence haramla alakasız tamamen karakter meselesi adam değilse ondan hiç bir şey olmaz ondan ve gercekten hayırlısı her şeyin Allaha tevekkül edildimi her şey yoluna gidiyor ve her şey kısmet evlilik belki yok yazında çok fazla kafana böyle şeyleri takma Allah ne derse o olur
- +1 yıl
Sen harama bakarsan evlenenler boşanıyor sonra tekrar birleşiyor hafi zinayı bırak Allah onu affeder peki ya boşanmak daha günah yolun başında ayrılmak en mantıklıdır baktın olmadı sende yoluna bakacaksın
- +1 yıl
Ve sevdin diye çok fazla kapılmaman lazım her istediğini yaparsan yarı yolda bırakır bu kız böyle diye sonra geçip haram sevda dersin başında akıllı olunması gerekir
+1 yılAllah'a havale et onun bedelini elbet öder.
En azından evlenmeden çıkmış ortaya ya benim gibi evlenince aldatsa idi.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini toparla önüne bak inan zamanla hersey geçiyor ben çok acılar cektim birdaha kendime gelemem diye düşünürken Allah bana öyle bi kapı açtıki ticaret yapıyorum çok güzel paralar kazanıyorum hiç kimseye ezdirmem kendimi kimse için üzmem kendimi olurda hayatımda biri olursa bi hatasını gördüğümde silerim inan ezersen değerli oluyorsun bi kenara geçip ağlayıp dert edersen hiç olursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı. Ben bu yüzden yıllarca uzatmayı düşünmüyorum. 1 yıl içinde yıldırım nikahı gibi evleneceğim.
00 Yorumla
+1 yılSevinsene neden aglıyorsun. Evlenmeden gordun ne bk oldugunu iste.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAltüstü bir kazık da sen yemişsin.
Hayatta olur. Hayatim bitti üzüldüm ah kalbim hancerlendi demek yerine zamanini bir it için daha fazla harcama
Yaşa len şu hayati
Sızlanmayi birak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUnutmaz o seni. Hayatı boyu aklına geliceksin , bin pişman olucak her terkedilişinde. Ama sakın affetme. Böyle biri evliliğe layık değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen elinden geleni yapmissin beklemissin idare etmissin ama o bunu haketmemis demekki gercekten sevmemis seni sevseydi aldatmazdi
21 Yorumla- +1 yıl
Sevmiyor belli zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılMerak etme sana yaptığını o bacım da yapar yuva yıkanın yuvası olmaz erkekler böyledir işte muhtemelen o koz cinselligi kullanarak elinden çaldı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aldatildim ama soyle dusunuyorum beni skse cok mu sever evlenirdi hayir
Aldattigini yragiyla sevmis sonsuza dek mi sevecek
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmeden gerçek yüzünü görmüş oldun bi de böyle biriyle evlenmek vardı hayatın çöp olurdu ucuz yırttın böyle düşün
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılGeçer sen gönlünü ferah tut oda yaptığını çeler merak etme
00 Yorumla
+1 yılAcı bir tecrübe gerçekten psikoloğa gitmenizi öneririm bu arada ondan size hayır gelmez bunu kabullenin yaradana havale edin sonraki ilişkinizde bir erkeğin sizi 5 yıl oyalamasına izin vermeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeçecek. Sabret. Yanına kalmayacak elbette.
00 Yorumla
+1 yılYasabilecegin en kotu ve zorlu süreci yaşıyorsun atlatamiyor insan ama bir şekilde de dik durmak gerekiyor. En iyi şekilde kendini bir şekilde toparlanman lazım aktivitelerine yogunlas
00 YorumlaAğzının üstüne 2 tane tokat, bacaklarına 3 tane kuş gillerden kuşking, sonra alttan bir apar-karteee yap” diyen olursa yapma, şey yap kanka Salla gitsin…Eğlenmene bak 😅😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni unutamayacak ve mutlu olamayacak. Sen kurtuldun. En azından evlenmedin öyle düşün.
00 YorumlaPisman oluyorlar benimde 2 senelik iliskim aldatilirak bitmisti kiz beni bildigi halde onla evlendi ama Şu an ogluna benim istedigim isim verilmis :) gec olsun guc olmasin cikiyor yani
00 YorumlaAbla zengin koca bul evlen o çatlasın, sen niye çatlıyorsun?
20 Yorumla
+1 yılİlişkiyi çok uzatanlarda bu tarz aldatmalar oluyor çünkü insanlar birbirlerinden sıkılıyor her şey yaşandıysa birde
00 Yorumla
+1 yılDunde bir erkek atmis boyle soru acaba senin ki mi wjwnsjhssus
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler