4 senelik ilişkim vardı bu çocuk çok ayrıldı geldi bahanelerle affettim hep en son evlilik yoluna girdik yine bahaneyle ayrıldı ondan önce wp ve instada aktifti sonra bana gizledi son görülmeleri falan sonra ayrılıp engelledi özür diledi falan şimdi biosunda tarih var biz 11 inde ayrıldık 23 ünde tarih ama aldatma ihtimali de var bahanelerle ayrıldığında bile tarih falan koyuyordu bu yine gelir mi daha önce engellememişti şimdi nedenini anlamadım
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engellediyse gelmez arrık
Daha önce de bahaneyle ayrıldı suçlu da oydu ama engellememişti bio tarih flb sonra gelmişti şimdi neden engelledi anlamadım hatalı olan da o engelliyorum dedi özür diledi üzgünüm ailenle uğraşamam falan
Belkide şu an gerçekten sevdiğini anladı aynısını ben yedim şimdi aynı hareteki ama sende önüne bakacaksın demekki bulmuş birini hep daha iyisini bulursunn
Geri döner mi peki sence bu hani yine yazar mı
Hayır dönmez inan bana
Daha önce dönmüştü ondan
Ama engellememişti şimdi engelledi bu kafalsrdan çıkoyoruz ve önümüze bakıyoruz
Kaç yaçındasın konuşmak ietersen biliyorsun
23
Benim arkadaşımın sevgilisi de mesela yazarsam tüm Türkiye sevsin beni diyip engelleyip sonra açmıştı ondan dolayı dndmxm
Cidsimisin ama şöyle söylim ocman çocuk çok seviyordu
Nasıl yani
Dmden yazar mısın istek atim
Olur
Attim istek ama xper yetmiyor
artık senin kabul etmeme zamanın gelmiş
Tekrar gelir mi bu ve hani daha once engellememisti simdi niye engellemis hatali o olduğu halde
geri gelicek ama sen onu kabul etme
Yok etmem ama hani engelleme sebebi ne sizce daha once de beni birakip baskasina gitti ama engellememisti simdi engellemesi beynimi yakti
bu sefer temelli senden kopmuş olabilir ama yarın birgün o kızdan tekme yiyince yine sana dönmek isteyecek o yüzden boş ver gitsin ne yaparsa yapsın sen hayatına bak sevebileceğin başka biriyle ol
Aldatan falan vs tekme yer mi ki bu kadar yaptığına rağmen
emin ol herkes yaptıklarını yaşar nerden biliyorsun diye sorma ldlxllxld😔
Yani daha önce bahaneyle ayrılıp başkasına gitti sonra kızdan yedi şimdi biz 11 ayrıldık tarih 23 yazıyor ama daha önce jonustufu belli yine de bu gelir mi tekme yer mi yani
yer yer merak etme
Dönme ihtimali yüzde kaç aldatan engelleyen özür dileyen üzgünüm allaha emanet ol diyen bi erkeğin daha önce dediğim gibi bahane ayrilip baskasiyla olup gelmişti falan
ya anlaşılan sen bu çocuğu geri kabul etceksin sadece pişman olduğunu görmek istiyorsun o yüzden benim bir şey dememe gerek yok
Aldatmış
Fark ettim onu 11 ayrilip 23 tarih atmak 12 günde biri bulamaz kimse girip girip yazmiyordu ayrilik mesajinda zaten ozur diledi ailenle ugrasamam uzgunum yapti normalde bahaneyle ayrıldığı olmusru baska tarih koymustu ama engellememisti şimdi niye engellemiş sizce
Korku
Ne korkusu olabilir
Aldattığı kişiye yakalanma korkusu
Ayrılınca engellemesi de aldattığını yakalamiyim diye mi başka bi şeyden mi
Sen yakala ya da yakalama sorun yok o kız yakalamasın diye
Eninde sonunda dönüyor mu böyle engelleyen aldatan bu şekilde davranan
Hayır dönmez dönse bile başka amaç için
Ne bilim daha önce de başkası için bırakıp gitti sonra dönmüştü şimdi engelleyince takıldı kafama
Takma kafana hayatına bak