Sizden çok uzun veya kısa biri ile olabilir misiniz?
Önemli tabi.
Önemsiz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizden çok uzun veya kısa biri ile olabilir misiniz?
Hayır benim için önemli değil.. ama bazı insanlar için önemli olabilir. Zaten İlişkide boy farkı, çiftler için kişisel bir tercih meselesi olabilir ve birçok çift için önemsizdir. Boy farkı, bir ilişkinin başarısını veya mutluluğunu doğrudan etkilemez. İlişkideki iki kişi arasındaki kişisel uyum, boy farkını aşar. Ortak ilgi alanları, değerler, hedefler ve yaşam tarzları, ilişkinin temelini oluşturur. İyi bir iletişim, herhangi bir ilişki için temeldir. Boy farkı, iyi bir iletişimin yerini alamaz. İlişkideki her iki kişinin duygusal ihtiyaçlarını açıkça ifade etmeleri ve dinlemeleri önemlidir. Birbirlerine saygı göstermek ve empati yapmak, herhangi bir ilişkide önemlidir. Boy farkı, bu temel değerleri etkilemez. İlişkideki her iki kişi, ortak hedeflere sahip olmalı ve gelecekle ilgili planlarını birlikte yapmalıdır. Boy farkı, bu hedefleri paylaşmanın önündeki bir engel olmamalıdır. Bazı toplumlarda boy farkı konusunda olumsuz tutumlar olabilir. Ancak bu tür toplumsal normları ve tutumları ilişkinin seyrini belirlememek önemlidir. ilişkide boy farkı, birçok çift için önemsiz bir faktördür ve daha derin ilişki dinamiklerinin yerini alamaz. İlişkinizin temelini oluşturan değerler, iletişim, saygı ve uyum gibi faktörler daha önemlidir. Boy farkı, sadece kişisel bir tercih meselesi olarak ele alınmalıdır.
Aynen benim içinde hiç önemli değil böyle şeyler. Boy falan hepsi geçici. Önemli olan bence bir insanda karakter ben öyle boya falan takılan biri değilim sevdikten sonra.
Ben zaten kendim bedensel engelli olduğum için yani fiziki olarak çok fazla uzun boylu değilim 1.70 boyundayım biraz da dizler bükük olduğu için biraz daha kısa görünüyorum yani benden uzun birisi olur muydu olmaz mıydı bilemiyorum o zamanki anlaşma durumuna bağlı o kabul ederse ben kabul ederdim ama mesela cüce birisiyle birlikte olmak istemezdim gerçeği konuşayım.
İlişkilerde boy farkı, kişisel tercihlere göre değişebilir. Kimi insanlar için boy farkı önemli olabilirken, kimileri için ise bu faktör pek etkili olmayabilir. Önemli olan, partnerinizle uyumlu hissetmek, birbirinizi anlamak ve saygı duymaktır. Boy farkı, bir ilişkinin sağlıklı ve mutlu olup olmadığını belirlemek için tek başına yeterli bir kriter değildir.
1.87 boyum var kadınlar çok takılı kalio boy işine bense takılı kalmıyorum.
Aradığım şey yanıma yakssin ama önemli olan ten ruh uyumu boy senin kahrını çekmez anlamaz ama ruh öyle değil zeki bir kadın olursa hayatımda beni anlayacak
Cevap
16Cevap
Maalesef uzun boy ilgimi cekiyor sma kendim kisayim anlamadım ben de 🤷 ama boy takıntım var gerçekten nedense hep uzun boylu birisi olsun istiyorum tuhaf gelebilir ama öyle
Benim boy takıntım yok şahsen. Sevdikten sonra bence öyle şeyleri takmamalıyız diye düşünüyorum ben. Yani sevdikten sonra ne önemi var boyun yaşın falan.
Önemli tabii ki. Arada bayağı bir boy farkı olmalı.
Ne demiş atalarımız, boy farkı olursa kadın adamı görmez, adam kadını duymaz böylelikle ilişkide mutlu mutlu devam eder 😂😂😂
Hayır benim için hiçbir önemi yoktur
Aynen benim içinde hiçbir önemi yok boyun falan. Bence sevdikten sonra hiç böyle şeylerin önemi olmamalı diye düşünüyorum ben. Yani boy falan pek önemli değil.
Önemlidir, 1.77 birisi olarak kendimden 10 cmden fazla kısa erkekle de 10 cmden uzun erkekle de olmam.
Bence önemli mutlaka. 1,90 civarıyım hayatımdaki kadının da 1,70-1,75 olmasını tercih ederim en azından.
Önemli değil böyle şeylere önem veren insanları da sevmem
Çok absürt bi boy farkı olmadığı müddetçe sorun yok
Benden çook uzun olma imkanı yok, yani 190 olsa sevinirim ama benden bi 5 cm uzun olsa da okey
Benim için önemli uzun boylu olsun ben onun kollarinin altında gölgeleneyeyim 🤣
Boyum 1.68 m olmasına rağmen boy takıntım yok ve örneğin, benden uzun bir kadın da olsa kesinlikle bunu hiç sorun etmem.
Bir söz vardır. Devede de boy var ama sürüyü eş*k güder diye. Boy takıntım yok.
ben çevik at, ik seviyorum hopladımı gelcek kucağa şişman olmucak.
Benim için önemsiz ama kızlar için önemli. Benim boyum 165 ve boyum yüzünden kızlar bana bakmıyor bile.
boy önemsiz ama diyelim ben 1.80 boyundayım kız 1.30 boyundaysa olmaz tabi
Önemli değil çok
Evet önemli benden uzun olmasını isterim
Önemli tabiki 190 mesela olmaz ki
I ıh hic önemi yok
Aynen bende önem vermem asla öyle şeylere. Önemli olan bence bir insanın karakteri diye düşünüyorum gerisinin şahsen benim için hiçbir önemi yok.
Boyu boyuma, huyu huyuma.
Önemsiz çocuk diye gezdiririm kolumdan
degil
Önemli tabiki
Onemli benden 20 cmden fazla birisini istemem
Önemli
Evet onemli
Degil
Aynen bende hiç öyle şeylere takılmam. Benim için önemli olan şey kalbi temiz olsun yeter. Yani ne olacak boyu benden kısa olunca. Önemli olan karakteri kısa olmasın.
Bunu bir kızın söylemesi ile bir erkeğin söylemesi çok farklı. Sizi tebrik ediyorum.
Önemli tabi.
Önemsiz benim için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?